Meni da neko ponudi Jovetica odbio bi ga. Za pare koje njemu moras dati mozes dovesti tri strasna igraca. Ok marketing, ime, publicitet, sve shvatam, ali i toga mi je vala preko glave. Daj da prvo fudbal savladamo.mercurial je napisao/la: ↑03 jul 2024, 19:58Dobro, ali bilo bi lijepo probiti led sa nekim zvucnim imenom kao sto je Jovetic. Vjerovatno bi i neki drugi kvalitetni igraci lakse dolazili u ekipu gdje igra Jovetic. Nas najveci problem je nagovoriti nekog kvalitetnog igraca da dodje u nasu ligu, cak i ako ga mozes platiti...Jedan dobar igrac privlaci drugog i tako pomalo rastes.
Nije strancima isto kad im kazes igraces u napadu sa Joveticem ili igraces u napadu sa Hamzom Catakovicem.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa vratio kad je vidio da ga raja napada po drustvenim mrezama, licno sam otisao i nije bilo, jer je arhivirao, jer ga cetnici napadaju u Srbiji zbg toga, stipu mi toga, nasa djeca.johntravolta123 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 20:50Objava je tu
Vrijednujte nasu djecu a ne da se pisate po njima i povjerujete raznim spinovima
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ako sam dobro upratio tabloidi sa one strane Drine su počeli da razapinju Mujakica...A da naši sad ulete sa zahtjevom za pozajmicu dok se strasti ne smire?
Možda je neko vec nesto pisao na ovu temu,nisam upratio,a I mrsko mi je da čitam unazad...
Možda je neko vec nesto pisao na ovu temu,nisam upratio,a I mrsko mi je da čitam unazad...
- TurkishAirlines
Meni nije jasno da neko nas ima zelju otici u Srbiju i igrati za CZ il Partizan.
Otici dole i igrati i sluzati skandiranje ratnim zlocincima.
Otici dole i igrati i sluzati skandiranje ratnim zlocincima.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Sta tebe ili bilo koga boli k sta neko privatno ima na profilu? Cak i da je skinuo, hoce da se zastiti, ako nista da ga prestanu maltretirat bar na kratko, pitao bih te da si u njegovoj situaciji, lahko je ovako sratAduka87 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 20:55Pa vratio kad je vidio da ga raja napada po drustvenim mrezama, licno sam otisao i nije bilo, jer je arhivirao, jer ga cetnici napadaju u Srbiji zbg toga, stipu mi toga, nasa djeca.johntravolta123 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 20:50Objava je tu
Vrijednujte nasu djecu a ne da se pisate po njima i povjerujete raznim spinovima
Sve mi znamo.
I to sto kazes, sta me boli qrac, nisam ga ja potpisao u taj genocidni klub i navijacima koji velicaju nase koljace.cookiech je napisao/la: ↑03 jul 2024, 21:02Sta tebe ili bilo koga boli k sta neko privatno ima na profilu? Cak i da je skinuo, hoce da se zastiti, ako nista da ga prestanu maltretirat bar na kratko, pitao bih te da si u njegovoj situaciji, lahko je ovako sratAduka87 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 20:55Pa vratio kad je vidio da ga raja napada po drustvenim mrezama, licno sam otisao i nije bilo, jer je arhivirao, jer ga cetnici napadaju u Srbiji zbg toga, stipu mi toga, nasa djeca.johntravolta123 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 20:50
Objava je tu
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
I ja skinem grb Sarajeva na autu kad idem u Zenicu ili BL pa nek kaze ko sta hoce.
Mi se moramo u sve petljati i sve nam smeta. Vidimo samo negativne stvari i bas rijetko pozitivne
Mi se moramo u sve petljati i sve nam smeta. Vidimo samo negativne stvari i bas rijetko pozitivne
Nek se sagnu svi Nihadu.
Da li bi se ti usudio u dresu reprezentacije prošetati Beogradom...turistički?Tatamata1946 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 21:16I ja skinem grb Sarajeva na autu kad idem u Zenicu ili BL pa nek kaze ko sta hoce.
- TurkishAirlines
Kakvo poredjenjeKmenkake je napisao/la: ↑03 jul 2024, 21:23Da li bi se ti usudio u dresu reprezentacije prošetati Beogradom...turistički?Tatamata1946 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 21:16I ja skinem grb Sarajeva na autu kad idem u Zenicu ili BL pa nek kaze ko sta hoce.

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Nije poređenje!!!TurkishAirlines je napisao/la: ↑03 jul 2024, 21:25Kakvo poredjenjeKmenkake je napisao/la: ↑03 jul 2024, 21:23Da li bi se ti usudio u dresu reprezentacije prošetati Beogradom...turistički?Tatamata1946 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 21:16I ja skinem grb Sarajeva na autu kad idem u Zenicu ili BL pa nek kaze ko sta hoce.
Mi se moramo u sve petljati i sve nam smeta. Vidimo samo negativne stvari i bas rijetko pozitivne![]()
Ovo je pitanje...čisto informativno
-
- Kontakt:
Strašno inteligentan momakTurkishAirlines je napisao/la: ↑03 jul 2024, 21:25Kakvo poredjenjeKmenkake je napisao/la: ↑03 jul 2024, 21:23Da li bi se ti usudio u dresu reprezentacije prošetati Beogradom...turistički?Tatamata1946 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 21:16I ja skinem grb Sarajeva na autu kad idem u Zenicu ili BL pa nek kaze ko sta hoce.
Mi se moramo u sve petljati i sve nam smeta. Vidimo samo negativne stvari i bas rijetko pozitivne![]()

Kad ti se ibrete balkoni koji ne razumiju da se neka pitanja postavljaju kako bi se dobio odgovor na osnovu kojeg bi formirao mišljenje o karakteru pitane osobe!
.I.
.I.
- luckystrike
- Kontakt:
Aktobe za petak zakazao prijateljsku sa moskovskim Spartakom na svom terenu, dok u subotu idu Tobolu koji im je udaljen oko 800 km. Pretpostavljam da će ovu prijateljsku igrati s nekim rezervnim sastavom...
Na svojim društvenim mrežama su navijačima najavili da ligaška utakmica 14.7. "može biti odložena".
Također, danas su trebali imati press sa gen. dir. i trenerom na temu "rezultata i transfera tokom sezone". Ako se nekome da neka malo progugla kazahstanske medije, meni liči da nešto ne štima kod njih u ovom momentu.
Na svojim društvenim mrežama su navijačima najavili da ligaška utakmica 14.7. "može biti odložena".
Također, danas su trebali imati press sa gen. dir. i trenerom na temu "rezultata i transfera tokom sezone". Ako se nekome da neka malo progugla kazahstanske medije, meni liči da nešto ne štima kod njih u ovom momentu.
Ti bas gluposti pisesTatamata1946 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 21:16I ja skinem grb Sarajeva na autu kad idem u Zenicu ili BL pa nek kaze ko sta hoce.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- TurkishAirlines
Elon Musk like this.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Vazi mačak.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Odgovor je ne bi ni otisao u Beograd da igram za neki njihov klub.
Mozes li zamisliti Palestinca da ode u neki izraelski klub i skine sa Instagrama nesto vezano za genocid u Gazi da im se ulize? Ja ne mogu.
Mi pravimo izgovore jer nemamo samopostovanja.
-
- Kontakt:
Pa ne bi, kazem ti ja i u Zenici skinem grb Sarajeva da kakva budala ne bi razbila sajbu. Sto ce mi problem gdje ga mogu zaobici, imam zenu i djecu, nije mi 20 godina...Kmenkake je napisao/la: ↑03 jul 2024, 21:23Da li bi se ti usudio u dresu reprezentacije prošetati Beogradom...turistički?Tatamata1946 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 21:16I ja skinem grb Sarajeva na autu kad idem u Zenicu ili BL pa nek kaze ko sta hoce.
Zato kazem nek svako gleda svoja posla i nema se sta Nihadu reci, barem starija raja koja misli glavom mu nece nista prigovoriti za te stvari.
Na kraju krajeva sto neko rece sta koga briga za neciji privatni zivot
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Burberry46, JavierBosnia, kogmagie46, THEC, tuitamo i 74 gosta.