KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
elevenblues
- Kontakt:
Re: KK Bosna Royal
Jako jako limitiran igrac, nadam se da je on samo treca opcija da malo pomogne u domacem prvenstvu.
Parcan Emira ako budu pazili i gurali Mali cs biti vrh

Budzet je oko 1,5 Milliona eura .
Budzet je oko 1,5 Milliona eura .
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
e ybg brate, to mi je malo previse, to je ABA sredina tabele budzet
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
InatSilniBosanski je napisao/la: ↑02 jul 2024, 01:27e ybg brate, to mi je malo previse, to je ABA sredina tabele budzet
Jbg ,tako sam ja cuo od pouzdanih ljudi.Valjda stize jos jedan malo skuplji igrac..stay tuned ..da su pametni da vrate Nenada daj mu 200 k eto i publike i sponzora ....
-
Gargamel22
- Kontakt:
Mala ispravka dečko je 216cm i poznajem više nešto o njemu. Ruku na srce momak sa visinom ali bez talenta za košarku. Mršav, i slabo izrazito kapira filozofiju igre pod košem, kasno se krenuo baviti košarkom jer je rukomet trenirao prije toga. Prošle godine presjedio na klupi Koša u A2 ligi, ove sezone ista priča i u Vogošći i napušta klub i odlazi na polusezoni u Čelik međutim i tamo minutaža samo u periodima kada je razlika ogromna u bilo čiju korist.
Momak je 2004.godište pošten fino radi ali osim visine tu nema ništa a daleko od kvaliteta za bilo šta ozbiljnije. Ne želim ga ponziti samo iznosim činjenice jer poznajem rad momaka u Sarajevu. Mirza je dolazio na probu u Bosnu kada je Aco okupio momke za A2 i nije zadovoljio
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
Gargamel22 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 18:41Mala ispravka dečko je 216cm i poznajem više nešto o njemu. Ruku na srce momak sa visinom ali bez talenta za košarku. Mršav, i slabo izrazito kapira filozofiju igre pod košem, kasno se krenuo baviti košarkom jer je rukomet trenirao prije toga. Prošle godine presjedio na klupi Koša u A2 ligi, ove sezone ista priča i u Vogošći i napušta klub i odlazi na polusezoni u Čelik međutim i tamo minutaža samo u periodima kada je razlika ogromna u bilo čiju korist.
Momak je 2004.godište pošten fino radi ali osim visine tu nema ništa a daleko od kvaliteta za bilo šta ozbiljnije. Ne želim ga ponziti samo iznosim činjenice jer poznajem rad momaka u Sarajevu. Mirza je dolazio na probu u Bosnu kada je Aco okupio momke za A2 i nije zadovoljio
Asim Gutic
Na fb stranici su prije par dana bili objavili da Salic ostaje, a evo sad vidim da uopste nema te objave. Da li to znaci da ipak nije dogovoreno produzenje s njim?
West, Podojak
Underwood, Gutic
Zubac
Delalic
Salic?
Mali Gutic je korektna rezerva s klupe. Ima dobar sut s distance, mada zna upasti u kanal i sutirati 0/6. Ja se ipak nadam barem jos jednom kapitalcu, uz jos nekoliko solidnih igraca. Ne moze se reci da su dosadasnja pojacanja promasaji, ali fali tu ono 'nesto' - pogotovo ako imaju ambicije odmah napasti aba1 ligu.
West, Podojak
Underwood, Gutic
Zubac
Delalic
Salic?
Mali Gutic je korektna rezerva s klupe. Ima dobar sut s distance, mada zna upasti u kanal i sutirati 0/6. Ja se ipak nadam barem jos jednom kapitalcu, uz jos nekoliko solidnih igraca. Ne moze se reci da su dosadasnja pojacanja promasaji, ali fali tu ono 'nesto' - pogotovo ako imaju ambicije odmah napasti aba1 ligu.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Sve ovo sto si napisao za momka isto je receno za Kuzmica i Nurkica i Sinanovica , dok stručni ljudi nisu uzeli stvari u svoje ruke …retromoos je napisao/la: ↑02 jul 2024, 21:57Gargamel22 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 18:41Mala ispravka dečko je 216cm i poznajem više nešto o njemu. Ruku na srce momak sa visinom ali bez talenta za košarku. Mršav, i slabo izrazito kapira filozofiju igre pod košem, kasno se krenuo baviti košarkom jer je rukomet trenirao prije toga. Prošle godine presjedio na klupi Koša u A2 ligi, ove sezone ista priča i u Vogošći i napušta klub i odlazi na polusezoni u Čelik međutim i tamo minutaža samo u periodima kada je razlika ogromna u bilo čiju korist.
Momak je 2004.godište pošten fino radi ali osim visine tu nema ništa a daleko od kvaliteta za bilo šta ozbiljnije. Ne želim ga ponziti samo iznosim činjenice jer poznajem rad momaka u Sarajevu. Mirza je dolazio na probu u Bosnu kada je Aco okupio momke za A2 i nije zadovoljio![]()
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
bas to ja prije par dana kad sam govorio da nedostaje onaj suhi kvalitet, kaze momak da ocekujem da Punter dode u ABA2, ovdje nema kvaliteta i opravdanja budzetaGhuraba je napisao/la: ↑03 jul 2024, 19:17Na fb stranici su prije par dana bili objavili da Salic ostaje, a evo sad vidim da uopste nema te objave. Da li to znaci da ipak nije dogovoreno produzenje s njim?![]()
West, Podojak
Underwood, Gutic
Zubac
Delalic
Salic?
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Gegic odbio...
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
Gargamel22
- Kontakt:
Ok.. ti znaš bolje, nemam ništa protiv momka lično samo znam kakva je trenutna priča. Ako ti misliš da ima neko od trenera u Sarajevu stručan ko bi od 20-godišnjaka želio kreirati Nurkića varaš se. Ako misliš da se njegova visina može koristiti pogledaj prošlogodišnjih par videaa kad je igrao za Koš ili sad za Vogošću. Slažem se da se može napraviti igrač kvalitetan za nekog sa ovom visinom ali jednostavno našim trenerima je cilj rezultat a ne proizvodnja igrača. A i momku je već 20 godina i kasni mnogo za svojom generacijom a ne da pričamo o nečemu većem.HeraklitMracni je napisao/la: ↑03 jul 2024, 19:47Sve ovo sto si napisao za momka isto je receno za Kuzmica i Nurkica i Sinanovica , dok stručni ljudi nisu uzeli stvari u svoje ruke …retromoos je napisao/la: ↑02 jul 2024, 21:57Gargamel22 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 18:41
Mala ispravka dečko je 216cm i poznajem više nešto o njemu. Ruku na srce momak sa visinom ali bez talenta za košarku. Mršav, i slabo izrazito kapira filozofiju igre pod košem, kasno se krenuo baviti košarkom jer je rukomet trenirao prije toga. Prošle godine presjedio na klupi Koša u A2 ligi, ove sezone ista priča i u Vogošći i napušta klub i odlazi na polusezoni u Čelik međutim i tamo minutaža samo u periodima kada je razlika ogromna u bilo čiju korist.
Momak je 2004.godište pošten fino radi ali osim visine tu nema ništa a daleko od kvaliteta za bilo šta ozbiljnije. Ne želim ga ponziti samo iznosim činjenice jer poznajem rad momaka u Sarajevu. Mirza je dolazio na probu u Bosnu kada je Aco okupio momke za A2 i nije zadovoljio![]()
Eto bio je i kod Ace pa ga je poslao kući nakon par probnih treninga.Danas je lako napraviti hype oko igrača kojeg niko nikad nije vidio jer portali poput bhbasketa i sličnih za lovu napišu da si Jordan.
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
- VensanKasel
- Kontakt:
On je odbio Budućnost prošle godine i 17.000 eura mjesečno , a da ne odbije Bosnu
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Hajde odbiti klub iz druge države ali odbiti klub iz svog grada za koji bi ti realno trebala last biti igrati. Toliko o lokalpatriotizmuVensanKasel je napisao/la: ↑05 jul 2024, 01:23On je odbio Budućnost prošle godine i 17.000 eura mjesečno , a da ne odbije Bosnu![]()
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma nije bardo lik , šteta predispozicija ali šta ćeš ...FoSte95 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 09:05Hajde odbiti klub iz druge države ali odbiti klub iz svog grada za koji bi ti realno trebala last biti igrati. Toliko o lokalpatriotizmuVensanKasel je napisao/la: ↑05 jul 2024, 01:23On je odbio Budućnost prošle godine i 17.000 eura mjesečno , a da ne odbije Bosnu![]()
Ne znam koliko mu Bosna može ponuditi , a možda se i šta promjeni .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Curevac zvanicno napustio.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
FoSte95 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 09:05Hajde odbiti klub iz druge države ali odbiti klub iz svog grada za koji bi ti realno trebala last biti igrati. Toliko o lokalpatriotizmuVensanKasel je napisao/la: ↑05 jul 2024, 01:23On je odbio Budućnost prošle godine i 17.000 eura mjesečno , a da ne odbije Bosnu![]()
Gegic i Lazic su istog mozga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.