FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad tek vidim da pola vas nikad nije sutnulo loptu a volite pametovati na drustvenim mrežama.
Nihad je vagao i izabrao odličnu ponudu Partizana,čovjek je sportista i prvenstveno gleda sebe, ako će mu to pomoći u karijeri da zaradi sebi ženi roditeljima djeci pa otice ako treba u Hapoel igrati a ne Partizan.
Jeb.e se njemu šta vi mislite i navijaci realno, ugovor je potpisan odličan je igrač i ako klub želi da igra u evropi ravnopravno Nihad će igrat,obostrano korist, neka odigra dvije dobro njegovo će ime odzvanjati JNA stadionom
Jer opet na kraju za karijeru je bolje u Partizanu nego turskim sporovima
Nihad je vagao i izabrao odličnu ponudu Partizana,čovjek je sportista i prvenstveno gleda sebe, ako će mu to pomoći u karijeri da zaradi sebi ženi roditeljima djeci pa otice ako treba u Hapoel igrati a ne Partizan.
Jeb.e se njemu šta vi mislite i navijaci realno, ugovor je potpisan odličan je igrač i ako klub želi da igra u evropi ravnopravno Nihad će igrat,obostrano korist, neka odigra dvije dobro njegovo će ime odzvanjati JNA stadionom
Jer opet na kraju za karijeru je bolje u Partizanu nego turskim sporovima
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
Kakve veze ima ko dolazi u
dodikovu igracku.
Doveli su njegomirovica kazlagica gigovia i bilbiju prije par godina i od tad bez stida haraju ligom.
Svinjski doveo ustaske sudije i samo im oni sude.
Mi doveli rat sa savezom kojeg nema
dodikovu igracku.
Doveli su njegomirovica kazlagica gigovia i bilbiju prije par godina i od tad bez stida haraju ligom.
Svinjski doveo ustaske sudije i samo im oni sude.
Mi doveli rat sa savezom kojeg nema
NEMA NAZAD
Hvala Ahmetoviću za sve. Uživaj sada zaslužio si.
https://www.facebook.com/share/p/1u5V2S ... tid=qi2Omg
https://www.facebook.com/share/p/1u5V2S ... tid=qi2Omg
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Mersu treba postaviti za sportskog direktora
Hvala ti ikono
Hvala ti ikono
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pa isti samo ima pruge na ramenima i sa strana malkice drugacije.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ovo sto je Javier odradio je ovaj najnoviji model iz 2024, ko reprezentacije sto imaju na Euru, ima taj detalj sa strane koji prelazi na sorc
90!
Ja se taman ponadao evo pravog napadaca
Salu na stranu
Ko sto rece onaj iz sindikata Merso se mora oprostiti protiv aktobea pred punim Kosevom, valjda toliko mozemo uciniti.
Salu na stranu
Ko sto rece onaj iz sindikata Merso se mora oprostiti protiv aktobea pred punim Kosevom, valjda toliko mozemo uciniti.
NEMA NAZAD
Nije ovo dres, niti je dres sa lagera. Strpite se
-
- Kontakt:
Najmanje sto je zasluzio
Pa yebemu ako im je mrsko nakon svega urucit covjeku neku nagradu i dat da proseta terenom i atletskom nek se poubijaju.Koliko nam je radosti donio samo,ako je pratila Ajla tad uopste.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Spustamo ocekivanja, pa da nas onda sve iznenadi

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trebali su oni prijateljsku Subota/Nedjelja sa nekim i da se čovjek isprati kako treba..NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jul 2024, 00:48Najmanje sto je zasluzio
Pa yebemu ako im je mrsko nakon svega urucit covjeku neku nagradu i dat da proseta terenom i atletskom nek se poubijaju.Koliko nam je radosti donio samo,ako je pratila Ajla tad uopste.
(Kao što su Obuća, Škoro i Alaim protiv Galate - ili je Alaim protiv Cardiffa U21?)
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
-
- Kontakt:
Jovetic je strasan igrac mada to je njima najmanje bitno,prptiv njih je nemoguce igrat i juniore da izvedu jer ovo sto rade nije zapamceno u historiji ovog sporta,do tada ce pliyke osobe da pricaju o taktikama,pojacanjima i slicnim stvarima koje nisu bitne za ovu ligu.
Nema kapitalaca
ismire unesrecio si mi historicara i telca
dovedi nam jos kojeg prevarandu i susica da mogu mirno spavati uz kapitalce 
Oper se prizivaju kapitalci, nama ne trebaju kapitalci na terenu, nego kapitalci u savezu. Nadam se da je i mirvic to uvidjeo, i da je krenuo da ulaze gdje najvise skripi
Sretno Adalberto, ako ništa donio si nam ozbiljan hype prošlo ljeto 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
E vala mi baš nije jasan njegov izbor. Pa njihovi navijači (najvjerojatnije) ubiše neke godine Harisa Brkića, tada najboljeg košarkaša "Partizana".
moze li se kakva osteta dobiti za ove nase juznoamerikance
ipak nisu ni klubove u koje idu tako bezazleni a i nisu jeftini igraci da se za lijepu rijec puste
ipak nisu ni klubove u koje idu tako bezazleni a i nisu jeftini igraci da se za lijepu rijec puste
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
Najjaci spin kao "hocete kapitalce kao peneranda i ovaj i onaj"
Ne, hocemo one kao benko, jajalo, delač itd...
Nisu navijaci dovodili "kapitalce" nego sportski direktori, uprava i vlasnici. Nisu navijaci napravili klub u kojem se igraci osjecaju kao na godisnjem odmoru, nakon par "kazni" lagano bojkotuju trenere, cugaju u kafanama sa clanovima uprave, sdministracije, piju se kafe i pitamo se "a zasto takav odnos, zasto nezalaganje"....
Valjda kada se dovodi igrac imaju neki kriiteriji, pitaju se ljudi iz proslog kluba, menageri, saigraci o tom igracu kako radi, ponasa se, način života...
Ja znam iz prve ruke slučaj gfje je doveden igrac za kojeg je klubu rečeno da ga ne dovode jer je u lošoj spremi i problem u glavi i svlacionici, otjeran iz dva zadnja kluba... I naravno potpisemo ga i nakon par mjeseci raskid... Nisu tu navijaci krivi, neko prima platu da to zna.
Evo doveli su malca iz lokomotive, mehmedovica. Svako ko je ranije gledao momka, ko je pratio situaciju znao je da nije razvio motoriku u pravom smjeru, nema definisanu poziciju, i znamo sta mu se desilo... Sve je ukazivalo na ono što vidimo.
Problem je jer nema odgovornosti i jer se mijenja sd ili ko vec dovodi svako par mjeseci. I onda svako natrpa sto vise igraca, veci profit ispod stola. Ljudi koji dolaze kod nas raiti znaju da nece biti dugo kako god radili .... I onda idu da uzmu sto vise za par mjeseci... E tu je problem.
Evo, sad ovi igraci, ko ih je doveo imenom i prezimenom, ko ce biti odgovoran?
Nisu navijaci dovodili "kapitalce" nego sportski direktori, uprava i vlasnici. Nisu navijaci napravili klub u kojem se igraci osjecaju kao na godisnjem odmoru, nakon par "kazni" lagano bojkotuju trenere, cugaju u kafanama sa clanovima uprave, sdministracije, piju se kafe i pitamo se "a zasto takav odnos, zasto nezalaganje"....
Valjda kada se dovodi igrac imaju neki kriiteriji, pitaju se ljudi iz proslog kluba, menageri, saigraci o tom igracu kako radi, ponasa se, način života...
Ja znam iz prve ruke slučaj gfje je doveden igrac za kojeg je klubu rečeno da ga ne dovode jer je u lošoj spremi i problem u glavi i svlacionici, otjeran iz dva zadnja kluba... I naravno potpisemo ga i nakon par mjeseci raskid... Nisu tu navijaci krivi, neko prima platu da to zna.
Evo doveli su malca iz lokomotive, mehmedovica. Svako ko je ranije gledao momka, ko je pratio situaciju znao je da nije razvio motoriku u pravom smjeru, nema definisanu poziciju, i znamo sta mu se desilo... Sve je ukazivalo na ono što vidimo.
Problem je jer nema odgovornosti i jer se mijenja sd ili ko vec dovodi svako par mjeseci. I onda svako natrpa sto vise igraca, veci profit ispod stola. Ljudi koji dolaze kod nas raiti znaju da nece biti dugo kako god radili .... I onda idu da uzmu sto vise za par mjeseci... E tu je problem.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pantelija je napisao/la: ↑04 jul 2024, 09:18Najjaci spin kao "hocete kapitalce kao peneranda i ovaj i onaj"

Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bordo10, nedimmmm1337, pjankesarajevo, Proximic, Sazg i 62 gosta.