Objavim čim bude zvanično, ali zasad je najvjerovatnije da će Borac ići na Areni a Sarajevo na MY TV.
BH klubovi u Evropi 24/25
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
vidim da ove sezone pojedini klubovi iz Slovenije, Slovacke, Kazahstana, Bugarske, Kosova itd., imaju mjesto u kvalifikacijama Europa lige, i to im dozvoljava da jednom ispadnu pa nastave u ECL
sta nama fali da se jedan nas tim nadje u kvalifikacijama za EL, koliko se zaostaje sa koeficijentom
ovo je neki novitet, jer prilicno sam siguran da je dosad vecina liga van top 20 imala samo mjesto u kvalifikacijama LP i ECL
sta nama fali da se jedan nas tim nadje u kvalifikacijama za EL, koliko se zaostaje sa koeficijentom
ovo je neki novitet, jer prilicno sam siguran da je dosad vecina liga van top 20 imala samo mjesto u kvalifikacijama LP i ECL
Don't believe the hype.
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 03:13vidim da ove sezone pojedini klubovi iz Slovenije, Slovacke, Kazahstana, Bugarske, Kosova itd., imaju mjesto u kvalifikacijama Europa lige, i to im dozvoljava da jednom ispadnu pa nastave u ECL

Ovako startamo ove sezone. Moramo biti minimalno 33. da bi osvajač kupa ili drugoplasirani ako neko uzme duplu krunu išao u EL. Bez jednog tima u grupama u svakoj od naredne 2-3 sezone ili da se ostvaruju česte duple pobjede u pretkolima, teško ostvarivo, pogotovo kad se igrači i treneri mijenjaju ko ludi 20 dana pred prve utakmice.
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Da je normalna situacija mogli bi se nadati da skočimo iznad 33. mjesta, ali ovako vrlo vrlo teško. Daj Bože da i ne padnemo ispod 40.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 11:53akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 03:13vidim da ove sezone pojedini klubovi iz Slovenije, Slovacke, Kazahstana, Bugarske, Kosova itd., imaju mjesto u kvalifikacijama Europa lige, i to im dozvoljava da jednom ispadnu pa nastave u ECL
Ovako startamo ove sezone. Moramo biti minimalno 33. da bi osvajač kupa ili drugoplasirani ako neko uzme duplu krunu išao u EL. Bez jednog tima u grupama u svakoj od naredne 2-3 sezone ili da se ostvaruju česte duple pobjede u pretkolima, teško ostvarivo, pogotovo kad se igrači i treneri mijenjaju ko ludi 20 dana pred prve utakmice.
Morali bi svi proci bar prvo kolo koje igraju da bi napredovali.
Sudije za prvo pretkolo
Borac - Egnatia | Daniel Stefanski (Polj)
Velež - Inter | Jacob Karlsen (Dan)
Inter - Velež | Michele Beltrano (Smr)
Aktobe - Sarajevo | Ivo Torres (Luks)
Sarajevo - Aktobe | Zorbay Küçük (Tur)
Borac - Egnatia | Daniel Stefanski (Polj)
Velež - Inter | Jacob Karlsen (Dan)
Inter - Velež | Michele Beltrano (Smr)
Aktobe - Sarajevo | Ivo Torres (Luks)
Sarajevo - Aktobe | Zorbay Küçük (Tur)
-
- Kontakt:
Trebalo bi, ne znam šta vaši dogovore.
-
- Kontakt:
Nadam se na Face Tv
-
- Kontakt:
joj nemoj, odmah dobijem flashbackove na Marjana i njegove vratolomije...
zar i ti sine Ivane!?
Ne. Svakako je upitan tv signal iz Andore, a domaća će na Arenu ili MY TV.
-
- Kontakt:
Mostarci će na Kupresu boraviti do 6. jula, a prvi službeni meč za Rođene je na rasporedu 10. jula (20 sati) kada u okviru Konferencijske lige dočekuje Inter Club d’Escaldas (uz direktan prijenos na TV Arena Sport).
Ma ja, vidio sam i ja sinoć. Valjda bude i gostujuća.VictoriasFikret je napisao/la: ↑02 jul 2024, 20:04Mostarci će na Kupresu boraviti do 6. jula, a prvi službeni meč za Rođene je na rasporedu 10. jula (20 sati) kada u okviru Konferencijske lige dočekuje Inter Club d’Escaldas (uz direktan prijenos na TV Arena Sport).
Borac isto na Areni.
Trebalo bi svi da prodju prvo kolo, mada mi nekako Sarajevu deluje da ce biti najteze ali moze se. Sa srecom svima.
Al' je Velež odlučio da odere bubrege svojim navijačima. Put od Mostara do Sarajeva + ove cijene ulaznica, hladno 100 KM po osobi 

-
- Kontakt:
Ništa se vi nesekirajte.Za VELEŽ "ROĐENE" nikad nije skupo ni daleko gledat.To je u krvi i tako se rađaš.Ili jesi ili nisi ROĐENI.MOSTAR U
VELEŽ DO GROBA 

-
- Kontakt:
Iste cijene ulaznica su bile za Coleraine AEK Elfsborg i Hamrun i ne vidim nikakav problem. Cak mi je bilo cudno da je Zeljo prosle godine isao na onako male cijene 7 12 15
Protiv Elfsborga je klub uzeo na kartama oko 250 000 nadam se i protiv AEKa ako prodjemo jer nema covida da nas limitira na 8000 kao prosli put
Protiv Elfsborga je klub uzeo na kartama oko 250 000 nadam se i protiv AEKa ako prodjemo jer nema covida da nas limitira na 8000 kao prosli put
Da da iste su cijene imam ja i sad karte bas sam gledao maloprije da vidim koje su bile cijene i iste suCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 jul 2024, 09:48Iste cijene ulaznica su bile za Coleraine AEK Elfsborg i Hamrun i ne vidim nikakav problem. Cak mi je bilo cudno da je Zeljo prosle godine isao na onako male cijene 7 12 15
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
20-30 KM?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.