TuzlanskaFukara2702 je napisao/la: ↑04 jul 2024, 14:31
FKBilder je napisao/la: ↑04 jul 2024, 00:45
Yebemu raspored i majku, zamisli stisnes muda kada predjes Sicki, ono zamisli odes igrati ba fudbala i otkines im bod/ve...Bunkerom i odbranom 9-1 samo cemo se zakovat za zadnja dva mjesta i to je to,bod kuci protiv Posusja slavit kao pobjedu u pretkolu LP i to je to.
Idi ba igraj fudbala zabij gol, zabij 2 **** mater pa nek primis 3 ali sledeci ce stisnut kocnicu recice ovi "pucaju "trehnuce nam 2 komada ovako svi znaju evo Slobode nece 2 put prec centar. Izadji i igraj ne skidaj gace na Sickom
Sve bi to bilo top, da imaš trenera koji nije k'o ona stvar, pa da se smije otvoriti sa visokim presingom i igrati napadački fudbal. Ovaj ako gol da, da može, sve bi igrače poredao u liniju ispred svog gola.
Pravac stadion i saspi mu to u lice
Vidi umoran sam od rasprava ovdje ,ne govorim tebi sada nista nego generalno znas i sam ko smo sta smo i sta se desava.
Ja nisam za Nalica, meni je ku rcina od trenera ali tako je kako je. Da ja odlucujem na kapiji bi stajala njegova slika sa natpisom ZABRANJEN ULAZ. Ali tako je kako je.
Ja sam svojevremeno za dan presao 1700 km u dva pravca da bi Azmiru na treningu reko da nije stosta uredu i da ovo nije ono sto nam je obecao. Rijec je prvoj sezoni nakon povratka, za sta imam svjedoke ibovdje na forumu i uzivo.
Sada je na novim generacijama. Bujrum yebite im mater