U penziji sa najvecim

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
U penziji sa najvecim
neka ga jos koju godinu, ko zna koliko ce sedmica na vrhu tildenu i rosvelu jos iskopati i kakav ce se amater(ka) ili invalid(ka) sa vise slemova od njega izvaditi iz naftalina. kada pocne gubiti od svakoga ko muzza ili ex GOAT fed pred kraj onda je vrijeme
Uozbilji se Bodi. Server bot klasicni. Volio bih da je izbacio Sinnera, al nakon sto sam odgledao zadnji set neka nije.
Kakav crni server bot, pa jesil ti gledao 3. i 4. set? Lik je nadjačao Sinnera u relijima, strašno je rokao forhende, bekend jako konstantan, slajs vrhunski.
Evo gledam Kecmanovic, pa vjerovatno Shelton mu protivnici. Dobro si ti rekao da nikad manje kvaliteta u tenisu nije bilo.
Pa dva igraca ima da valjaju. Ovaj treci se polako oprasta nakon sto se nakupio slemova protiv raznoraznih anonimusa.Mogli je napisao/la: ↑03 jul 2024, 23:41Gledao sam drugu polovinu petog. Nije niti jednu razmjenu mogao dobiti. Ili mu servis donese poen ili je donji. Backhandom uopste ne moze napasti sto je zalosno za ozbiljnijeg tenisera.
Evo gledam Kecmanovic, pa vjerovatno Shelton mu protivnici. Dobro si ti rekao da nikad manje kvaliteta u tenisu nije bilo.
Jedan meč može promijeniti totalno dinamiku turnira, nije se jednom desilo. On ako dođe do finala sigurno će iole ličiti na onog starog, a takvog nikada ne možeš otpisati. Ja ipak mislim da je trebao preskočiti Wimbledon i baciti sve karte na Olimpijadu kao Nadal. Očigledno još to nije adekvatno sanirana povreda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.