Kasno sam vidiozrinjamo je napisao/la: ↑24 jun 2024, 19:58Potpisujem. Dođi i ti u Gardens ujutro.Marko1905 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 19:19A ja sam sugurno Ivan BeusTheNoblesMo je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:52Što vrijeme prolazi sve sam više uvjeren da su zrinjamo i truba1905 accounti Šule i Lasića..
Najprije je uprava pojela vnago i to veliko jer su trenera trebali nabit s noge nanogu u guzicu a ne u rukavicama sa njim pa se i Bradaric pohasio.Sad je kasno i pitanje je kako ce svlačionica ovo podnijeti.Sretan ti put moj brada , bez imalo šuplje bio mi je najdraži igrač u ekipi ali stao si na stranu trenera koji nije bio nista posebno a to se ne radi u klubu koji te je vratio u život i koji te nije prozivao kad si ionako nespreman ispijao pive po jasenici.Bradarica je Zrinjski potpisao pola godine nakon sto je slomio nogu i tada nije pitao koje trener i bilo je daj šta daš.Ovo sigurno ne bi uradio u Splitu.S čime ga je Petrović toliko zadužio u pola godine treba njega pitati.Je li možda neki transfer u pitanju ? Ok evo oprostio si se sa trenerom i prozvao upravu ,borac za nekakva prava ,dingospo ali zašto nastavljaš sa tim, jedini razlog je da namjerno tražiš da i tebe otjeraju.Ja to tako vidim.
Znam da će dežurni dušebriznici možda oplesti i po meni ali nađite moje postove od prošle jeseni kad sam hvalio Bradarica kad su ga ismijavali tjerali i pisao sam da ćemo sa njim biti duplo jači u sredini i da ga treba istrpiti i da ce se isplatiti.Ali očito on ima drukčije viđenje stvari ,on ima svoj stav.Pa eto ti stav i ponesi ga sa sobom ali odyebi od Zrinjskog.
HŠK Zrinjski
Re: HŠK Zrinjski
Volim Mostar pa makar i vaki
E pa evo iz prve ruke Prskalo se vraća sa posudbe i ostaje u Zrinjskom.Ja se nadam da i on i Kozina ove godine mogli napraviti dobar napredak a imat ce konkurenciju još bar 5-6 U21 igrača .
-
- Kontakt:
Vrati "dite materi" .

Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
- tutankamon1905
- Kontakt:
Modric 

Trebamo mlađeg i bržeg stopera, imamo 3 stara stopera, Barišić, Slobo i Magdić rekovalescenti, biće tu opet povreda, a prvu dvojicu i godine opasno stišću.
Vezni nam treba, Ćavar bi bio top i još jedan špic.
Topić bi mogao zabljesnuti u nas.
Vezni nam treba, Ćavar bi bio top i još jedan špic.
Topić bi mogao zabljesnuti u nas.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Odlican..al' za neki Zrinjski iz proslosti koji se koprca na sredini tabele
Ovaj Bravo izgleda ozbiljna ekipa, dobili do sada na pripremama Partizan 3:1 i Spartak iz Trnave sa 2:1.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Pa i Slovenski nogomet je kvalitetniji od našeg ,oni prošli grupu na euru ,”naši” se nisu ni plasirali
Ozbiljno ,dobra su ekipa ali ja ne bih uzimao ove pripremne utakmice za neko mjerilo ,naročito ne ove prve .I mi smo znali odigrati dobro protiv velikih ekipa pa u prvenstvu biti u sredini ili se boriti za opstanak.Druga stvar oni su ranije krenuli sa pripremama i imaju prvu utakmicu za 10 dana a ovi njihovi protivnici skoro za mjesec i pol ali opet to treba biti upozorenje Zrinjskom da neće biti nimalo lako sa Slovencima .Nadam se bar da će ih ubiti ova Mostarska žega .
Kao što sam i najavio, Mlinar je naš novi igrač.
Vrlo zahvalna "šestica", iskusan HNL veznjak, standardan u prvih 11 u Istri do ozljede.
Dokapetan! Autoritet u svlačionici je izgradio znanjem, karakterom i pristupom.
Relativno star igrač i povratak nakon ozljede su minusi.
Obzirom na ono što se nudi i tko želi uopće u ovom trenutku doći igrati u PLBiH, vrlo dobro rješenje.
Sretno Frano!
Vrlo zahvalna "šestica", iskusan HNL veznjak, standardan u prvih 11 u Istri do ozljede.
Obzirom na ono što se nudi i tko želi uopće u ovom trenutku doći igrati u PLBiH, vrlo dobro rješenje.
Sretno Frano!
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Pratim dosta HNL pa sam upratio i nekoliko igrača Istre proteklih godina ,Mlinar kad je zdrav i ako je u formi od prije godinu dvije je pojačanje za Zrinjski .Kakav je sad nakon pauze i povrede tek treba vidjeti.Nije sigurno nivo Bradarica ali je situacija ista ,obojica su došla nakon povrede i pauze.Po nekim mojim ,doduše neprovjerenim informacijama ,Mlinar je pravi profesionalac i to je veliki plus jer se onda nije zapustio.Puno je tu ali i ako i ja mislim da od njega mozemo nešto očekivati tek na jesen ili čak u drugom djelu prvenstva.DTzmu30 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 17:05Kao što sam i najavio, Mlinar je naš novi igrač.
Sretno Frano!
Maka je komedija od trenera
Ma koje crne Ville, čovjek je totalni amater, nema apsolutno nikakvo iskustvo u seniorskom nogometu i odjednom je dovoljno kvalificiran da bude trener najboljeg kluba u državi. Prvo što nije PR istreniran pa baljezga gluposti u intervjuima i pressicama, a drugo što se na kilometar vidi da nema blage veze sa trenerskim poslom, spomenut ćeš Villu, a nećeš spomenuti Zvijezdu 09 i ove dvije predstave u pripremama koje su bile ekvivalent sipanja kiseline u oči. I prije smo otvarali pripreme, pa smo timove kalibra Vlaznie, a i samu Lokomotivu ispraćali sa 3-4 komada. Da ne spominjem forsiranje Zlomislića i Sabljića u prošlom mandatu, a sad je ubacio svoje jarane Jakova i Bareta koji skupa imaju 200 godina i nisu više nivo Zrinjskog, otvorite oči malo ljudi
Eto Petrović je super izjave imao. Da se razumijemo, nisam fan Make, ali bih uvijek njega prije Petrovića. Ona utakmica sa Albancima je u nevakat bila, ovo danas uopće nije loše bilo, polako.
A nakon Jakira, pa i Krune, onako rječite trenere je teško imati.
I Šunjić ima godina i Magdić je u oporavku, trebali smo tražiti mlađe, brže i jače.
Zaboravljaš da nema Nemanje.
I Šunjić ima godina i Magdić je u oporavku, trebali smo tražiti mlađe, brže i jače.
Nitko nije ni spomenuo Petrovića u tom kontekstu. Petrović kakav god da je za njega je Sir Alex Ferguson po cv-u. Upravo to i jeste problem držati stare igrače, Maka im vjeruje, a produžuju im se ugovori, a najjači smo bili kad smo dovodili mlade snage.. Bez obzira što nema Nemanje, ne bi mu imao tko podvalit loptu, stvorili smo jednu šansu u poluvrijeme i po.zrinjamo je napisao/la: ↑04 jul 2024, 19:08Eto Petrović je super izjave imao. Da se razumijemo, nisam fan Make, ali bih uvijek njega prije Petrovića. Ona utakmica sa Albancima je u nevakat bila, ovo danas uopće nije loše bilo, polako.
Ne gledam drugo. Maka je mlađi 20 godina od Petrovića, najbolje da ima bolji CV.
Mlađih nemamo na stoperima, a to je stvar sportske politike. Čitaj moje ranije postove i vidjet ćeš da zazivam sportskog direktora.
Opet kažem početak je priprema, slažem se da je rezultat bruka, ali u odnosu na lani svi igrači koji su bili bitni, osim ozljeđenog Nemanje su tu.
Valjda Topić nije ozbiljno ozljeđen.
Općenito smo stara ekipa.
Mlađih nemamo na stoperima, a to je stvar sportske politike. Čitaj moje ranije postove i vidjet ćeš da zazivam sportskog direktora.
Opet kažem početak je priprema, slažem se da je rezultat bruka, ali u odnosu na lani svi igrači koji su bili bitni, osim ozljeđenog Nemanje su tu.
Valjda Topić nije ozbiljno ozljeđen.
Općenito smo stara ekipa.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jakir nam je pokazao put kojim treba ici i voditi klub( iako smo i mi njemu valjali sto smo ga istrpili na pocetku ). Rendulic tu i tamo nastavio tim putem i evo sad smo dosli da je ok dovesti 32. godisnjeg igraca koji nekad bio dobar, koji je mozda i sad dobar kad je zdrav, al nazalost nije zdrav pa cemo ga sacekat..idemo unazad umjesto naprijed. I takva nam je nekakva i igra. Najgluplji moguci potez je dat ovo da vodi Maka, jer ce mu pojedinci pocet **** sve redom ako se nastavi ovaj cirkus
Ima gore od toga, da nam samo takvi hoće doći. Odbijaju nas mnogi.tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 jul 2024, 19:39Jakir nam je pokazao put kojim treba ici i voditi klub( iako smo i mi njemu valjali sto smo ga istrpili na pocetku ). Rendulic tu i tamo nastavio tim putem i evo sad smo dosli da je ok dovesti 32. godisnjeg igraca koji nekad bio dobar, koji je mozda i sad dobar kad je zdrav, al nazalost nije zdrav pa cemo ga sacekat..idemo unazad umjesto naprijed. I takva nam je nekakva i igra. Najgluplji moguci potez je dat ovo da vodi Maka, jer ce mu pojedinci pocet **** sve redom ako se nastavi ovaj cirkus