Evo ja nemam na fb profilu ni jednu objavu vezano za Srebrenicu, šta sad to znači?
Jesam li i ja nekakav četnik, treba li me vrijeđati, pisati bljuvotine o meni?
Meni su veći moroni oni koji zabale na sve i svašta na društvenim mrežama i portalima.
Ohladite malo, nije sve onako kako se predstavlja.
I da jeste, bolje malo sačekati, pa suditi
Ako se već ima šta suditi.
Ili je bolje odmah nasratti se dobro, obraza se svakako i nema?!
Klasika, ne smijes ni iskritikovati odmah oni guraju rijec chetalj tamo gdje nije izgovoreno.
A to sto ti nemas sliku ni objavu vezano za Srebrenicu je tvoja sramota.
Nihad je pogrijesio ispravio je gresku i hvala mu pustit momka na miru..
Takodje svi bosnjaci moraju imat dostojanstvo i drzat dotog..
Vjera Drzava srebrenica za te stvari srbi bi se trebali stidit a kamoli da prave ovaku sramotu ako ga sta radi privociraju..
Al takodje zato sto mi preko svega olahko prelazimo i prilagodjavamo se ovo nam se desava..
TAKODJE PRODAJEMO SE.. VICO je dokaz kako balije tipa pilav azmir i ti sto sjede po ns bh to rade i kako to izgleda. MORAMO POKAZAT KICMU I MUDA I STAT IZA NACELA KOJE SU NAMA NAJVAZNIJE ONDA CE NAS I USTADE I CETNICI VISE POSTOVAT I OVAKAV LINC IM NECE NI NAUMPAST..
Nebudute usANOVIC ahmetovic pusiga azmir pilav i ostali prodavaci
Znal se ja ce televizija prenost utakmicu protiv oktobeta
Ja mislim da mi pravimo gresku sto nedadnemo tv prava FACE TV, jeste da nam nemogu platit ko druge televizije al preko njih dobivamo nesto drugo sto je bitnije nego tih 200-300 k€ .. nismo saobracajac sa bulevara Tresnjevka
Ja mislim da mi pravimo gresku sto nedadnemo tv prava FACE TV, jeste da nam nemogu platit ko druge televizije al preko njih dobivamo nesto drugo sto je bitnije nego tih 200-300 k€ .. nismo saobracajac sa bulevara Tresnjevka
Mustafa Mijajlović !!
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Neki Nurković u prvoj postavi Igmana danas u veznom redu, je li to naš Nurković na probi/posudbi ili neko drugi?
Jeste eto ga do Cemana,super ce mu doci ova posudba valjda bude imao finu minutazu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dupovac svoj fudbalski put nastavlja tamo gdje je sve počelo.
U-15 selekcija Akademije FK Sarajevo jača je za Amera Dupovca, koji će obnašati funkciju pomoćnog trenera.
To i jeste nas problem zadnjih godina i decenija, jel nam neki igrac zavrsi karijeru, daju mu posao u Akademiji, bez da je ikakve licence ispolagao i stekao neko iskustvo.Tako su recimo Berberovića gurnuli djeci, pa se lik izgubio skroz, ne znam uopšte jel se vise time bavi.
U-15 selekcija Akademije FK Sarajevo jača je za Amera Dupovca, koji će obnašati funkciju pomoćnog trenera.
To i jeste nas problem zadnjih godina i decenija, jel nam neki igrac zavrsi karijeru, daju mu posao u Akademiji, bez da je ikakve licence ispolagao i stekao neko iskustvo.Tako su recimo Berberovića gurnuli djeci, pa se lik izgubio skroz, ne znam uopšte jel se vise time bavi.
Navijaci: Hocemo ljude koji znaju sta je Sarajevo u klub
Dovedemo ljude koji znaju sta je Sarajevo u klub
Navijaci:
Navijaci: Hocemo ljude koji znaju sta je Sarajevo u klub
Dovedemo ljude koji znaju sta je Sarajevo u klub
Navijaci:
Vidi legendo, hajmo realno pricati. Jel bitnije da ti novi treneri koje zaposle, znaju sta je Sarajevo, ali da nemaju ni dana trenerskog iskustva ili da hajmo rec, ne znaju sta je Sarajevo, ali da imaju puno iskustva u radu sa djecom. U 15 je osjetljiv uzrast, tu treba neko ko je strucan. Volio bih da se Napoleon i Pantelija oglase po ovom pitanju, da daju svoje misljenje.