FK Željezničar

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
41
22%
2. Borbu za Evropu
87
46%
3. Sredinu tabele
34
18%
4. Borbu za opstanak
27
14%

Ukupno glasova: 189

maho_sa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la maho_sa » 04 jul 2024, 19:43

Prva pokazna utakmica i hejteri vec tjeraju. Srecom necete se pitati nizasta.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 04 jul 2024, 19:55

Pripremne utakmice ne treba pratiti.
To sam davno raskrstio.
Uglavnom ti mogu dati lažnu sliku. Ili očekuješ previše, ili se razočaraš previše.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 04 jul 2024, 20:03

Neka je utakmica posluzila svojoj svrsi. Kako joj i ime kaze, nadam se da jest.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 04 jul 2024, 20:04

Ma vi ste rethardirani. Dabogda ispali eto kad ima ovakvog mentaliteta da se psuje i tjera trener ili igrac koji je tu 10 dana.

I ne treba nam niko doci, ovdje neki placu za Dzekom, ma ne da ne treba doci nego se ne treba vise ni uclanjivati kad pogleda komentare ispod objava i pisanja po forumima. FUJ!

frenky1991

Post Postao/la frenky1991 » 04 jul 2024, 20:12

Vi ste bolesni bogami...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 jul 2024, 20:13

gegenpressing je napisao/la:
03 jul 2024, 21:56
Raonffa je napisao/la:
03 jul 2024, 20:10
03 jul 2024, 14:24

Šta te interesuje?
Hoće li igrati on ovu sezonu za nas? Kako skontah nema ga među igračima, a po onim riječima Ćorića sa pressa djeluje da se valjda oprostio.
Ako ga nema,onda neće,bila je press konferencija gdje su se osvrnuli na Cocu i Štilu.Ne kontam kako te stvari ne pratite.
Ponuđeno im je mjesto u klubu,Cocu za sad to ne zanima,jer je pokrenuo svoj biznis,a Štila bi se trebao uključiti u rad kluba.
Nekako mi je logično da prije svega igrač javno kaže "oprostio sam se", Cocalić je to uradio, Štilić nije a stalno se nešto spominje. Zato i pitam šta je sa njim, ne bi mu bilo prvi put da ne želi igrati jer mu se ne sviđa trener ili šta već.

PS: Pripremne ne pratim već duži niz godina, niti me plaho zanimaju rezultati i slično. Jedino je generalka donekle važna jer nosi sa sobom epitet zadnje prijateljske pred prvenstvo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 04 jul 2024, 20:27

Raonffa je napisao/la:
04 jul 2024, 20:13
03 jul 2024, 21:56
Raonffa je napisao/la:
03 jul 2024, 20:10

Hoće li igrati on ovu sezonu za nas? Kako skontah nema ga među igračima, a po onim riječima Ćorića sa pressa djeluje da se valjda oprostio.
Ako ga nema,onda neće,bila je press konferencija gdje su se osvrnuli na Cocu i Štilu.Ne kontam kako te stvari ne pratite.
Ponuđeno im je mjesto u klubu,Cocu za sad to ne zanima,jer je pokrenuo svoj biznis,a Štila bi se trebao uključiti u rad kluba.
Nekako mi je logično da prije svega igrač javno kaže "oprostio sam se", Cocalić je to uradio, Štilić nije a stalno se nešto spominje. Zato i pitam šta je sa njim, ne bi mu bilo prvi put da ne želi igrati jer mu se ne sviđa trener ili šta već.

PS: Pripremne ne pratim već duži niz godina, niti me plaho zanimaju rezultati i slično. Jedino je generalka donekle važna jer nosi sa sobom epitet zadnje prijateljske pred prvenstvo.
Upravo tako, na nesto smo i licili dok nismo poveli, onda smo se opustili. Drugi sastav ne treba ni komentarisati.
Fk Željezničar.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 jul 2024, 20:33

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 04 jul 2024, 20:36

Znaci opet borba za opstanak. Kako vas nije stid nosit taj grb i gubit od dojucerasnjih drugoligasa **** vam i majku i onog ko vam je reko da mozete lopte igrat. Mrs vise u picku materinu bolje da ne igramo nikako nego da se brukamo na svom stadionu svaki put.

Ko god od vas nogu slomi i ne zaigra vise nije nikakva steta.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 04 jul 2024, 20:48

Kao sto je jedan rekao, zamisli Dzeku dovesti ovim navijacima tuga.. Nas najgori igrac je ubjedljivo Zubanovic i kriminal je sta radi na terenu, bitno da mu je babo hasica u sarajevo doveo, nama ovu tarabu uvalio.
Zadnja izmjena: Pablo11, dana/u 04 jul 2024, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Fk Željezničar.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 04 jul 2024, 20:48

Lewy21 je napisao/la:
04 jul 2024, 20:36
Znaci opet borba za opstanak. Kako vas nije stid nosit taj grb i gubit od dojucerasnjih drugoligasa **** vam i majku i onog ko vam je reko da mozete lopte igrat. Mrs vise u picku materinu bolje da ne igramo nikako nego da se brukamo na svom stadionu svaki put.

Jesi li stvarno ozbiljan ?
Ovdje se samo ti brukas. Cuj psuje nakon druge pripremne utakmice.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 04 jul 2024, 21:14

Samo vi slusajte degene popur pabla uzmigausta i ostale botove . Borba za opstanak gola. Ekipa odron igra odron.

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 04 jul 2024, 21:24

avalPacidoroP je napisao/la:
04 jul 2024, 19:55
Pripremne utakmice ne treba pratiti.
To sam davno raskrstio.
Uglavnom ti mogu dati lažnu sliku. Ili očekuješ previše, ili se razočaraš previše.
Naravno, ali evo pazi sta ljudi pisu nakon jedne jbne pripremne :urnebes: kakav pitarluk.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 04 jul 2024, 21:28

godrina je napisao/la:
04 jul 2024, 20:48
Lewy21 je napisao/la:

Vidi, nisu igrali pripremnu utakmicu protiv nekog kluba iz Turske ili protiv nekog kluba iz Mađarske, Češke, igrali su na svom stadionu protiv Igmana iz Konjica, dojučerašnjeg drugoligaša i kluba koji je prethodne dvije godine kandidat za ispadanje iz lige, a smatrat će se sigurno i sad kada ispadaju 4 kluba iz lige. Najave nam neke promjene i izgube od Igmana. Imao sam neku manju dozu optimizma, kontao sad se bar za opstanak nećemo boriti, ali izgleda da nam to sada postaje sve normalnije.

Ja ne znam šta je tebi normalno u tome da se izgubi bilo kakva utakmica protiv Igmana iz Konjica, bila ona ligaška ili pripremna. A izgubili smo mi već dvije od njih i u ligi i imali 2 remije. Čini se da je jedino nama to normalno sad, bilo kome drugom nije.

Jedna pripremna utakmica u kojoj te Igman osramotio na tvom stadionu je dovoljna da znamo šta nas čeka.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 04 jul 2024, 21:36

Ma debili klasicni. Oni kontaju kad pisu ovako da da su oni pametni a narod glup.

Doveo si igraca iz Igmana koji se nije posteno sastavio s loptom od 15 pasova 12 je dao njihovim igracima. Nismo imali sut izvan sesnesterca cak ni pokusaj a jedan Igman je imao. Jos ostali bez veznog Zeljo ga doveo. Igraci iz Stupcanice, igraci na probi koji su napustili fudbal prije dvije godine nam igraju.

Rahimic dosao bolje da nije no dolazio. Prvenstvo pocinje za 25 dana. Nemamo napadaca, nemamo veznog nemamo krila.

Vukoja ima sprint ko da ce sutra u penziju.

Al debili nama pisu dobro se radi, samo polako. E majko moja i onda kazu sto ih vrijedjas. Glupani klasicni.

Na sred Grbavice ti jedan igman slozi 3 komada.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 04 jul 2024, 21:36

Lewy21 je napisao/la:
04 jul 2024, 21:28
godrina je napisao/la:
Lewy21 je napisao/la:

Vidi, nisu igrali pripremnu utakmicu protiv nekog kluba iz Turske ili protiv nekog kluba iz Mađarske, Češke, igrali su na svom stadionu protiv Igmana iz Konjica, dojučerašnjeg drugoligaša i kluba koji je prethodne dvije godine kandidat za ispadanje iz lige, a smatrat će se sigurno i sad kada ispadaju 4 kluba iz lige. Najave nam neke promjene i izgube od Igmana. Imao sam neku manju dozu optimizma, kontao sad se bar za opstanak nećemo boriti, ali izgleda da nam to sada postaje sve normalnije.

Ja ne znam šta je tebi normalno u tome da se izgubi bilo kakva utakmica protiv Igmana iz Konjica, bila ona ligaška ili pripremna. A izgubili smo mi već dvije od njih i u ligi i imali 2 remije. Čini se da je jedino nama to normalno sad, bilo kome drugom nije.

Jedna pripremna utakmica u kojoj te Igman osramotio na tvom stadionu je dovoljna da znamo šta nas čeka.
I sta bi znacilo da smo uzeli ovu tekmu eto 2:1? 3:1?
Fk Željezničar.

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 04 jul 2024, 21:38

Pablo11 je napisao/la:
04 jul 2024, 21:36
I sta bi znacilo da smo uzeli ovu tekmu eto 2:1? 3:1?
Da se nismo osramotili, to bi značilo.

Mada ja ne znam što smo stvorili uopšte optimizam, pa nama su sva pojačanja iz druge lige. Đorić jedini nije ali kao da jest.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 04 jul 2024, 21:43

Ti gori sto ovoj botini odgovaras majke mi. Lik retardiran

SuperPippo
Kontakt:

Post Postao/la SuperPippo » 04 jul 2024, 21:55

Lewy21 je napisao/la:
04 jul 2024, 21:28
godrina je napisao/la:
Lewy21 je napisao/la:

Ne mogu ljudi skontati da je Igman jedan od kandidata za ispadanje i osramoti te na sred Grbavice. Kaze treba jos igraca i ne trebalo kad su sva pojacanja do sad iz druge lige. Pa dan te hebo sindikat ti servira preko 20 slobodnih igraca da ti ne mozes uzeti 3,4 kvalitetna. Alic i Hadzic uz Hirosa se popisali po nama na sred Grbavice dok su za Mladost igrali, sam Hadzic dao 3 ili 4 gola na Grbavici cini mi se. Imas Kobiljara veznog plus Secerovic, Isic stoper za ove lige dobar jos Mehanovic iz Tuzle slobodan. Pa da ga hebes daj im bilo kakve uslove sve i jedan bi dosao bez razmisljanja.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 04 jul 2024, 21:57

Kosevo vam je na drugoj strani grada. Tamo ste dobrodosli sa tim pitarskim mentalitetom, trazite kartu za istok na lavoru.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 44 gosta.