Ubo je i cetvrti. Imal jos sta za Gradacac?
Rukometni transferi u BiH
Re: Rukometni transferi u BiH
Nisam ja ubadac, ja vam dajem informacije prije svih ostalih.
Ima i za Gradacac jos. Prije svega tu je stameni pivota koji svojom konstitucijom podsjeca na Bertrand Giulle - Fatmir Drvo Sarajlic koji se poput feniksa ponovo vraca iz penzije. Osim toga i ozbiljan lijevi bek, sa velikim iskustvom u premijer ligi ali necu da vam pisem unaprijed pa da bude da nije istina.
Gracanica pravi europsku ekipu koja ce po svemu sudeci napasti duplu titulu iduce sezone. Najvece pojacanje u objavljivanju ce izgleda ostaviti za kraj da bude kao secer na kraju, a to je momak sa topom u ruci - Omeragic a uz njega i Grubic na desnom beku i da budu bekovski snazan tandem. Loncaru se smijesi klupa i iduce sezone. Ceka se Enes Skopljak.
Vuksic blizu Rumunije.
Klis u Rumuniji.
Maglaj na izdisaju, Buco Bajric napustio kormilo, a dugove pokusavaju sanirati naplacivanjem sportskih edukacija. Novi trener Smajlagic zvani Kafa.
Voja uspio premuntati i novu generaciju igraca i sastavio solidnu mladu ekipu. Pitanje je samo sta iduce kada ga i ova generacija skonta? Prelazi na kadete i pionire, posto vec sve generacije znaju da ga zovu Vojislav Krađa.
Ima i za Gradacac jos. Prije svega tu je stameni pivota koji svojom konstitucijom podsjeca na Bertrand Giulle - Fatmir Drvo Sarajlic koji se poput feniksa ponovo vraca iz penzije. Osim toga i ozbiljan lijevi bek, sa velikim iskustvom u premijer ligi ali necu da vam pisem unaprijed pa da bude da nije istina.
Gracanica pravi europsku ekipu koja ce po svemu sudeci napasti duplu titulu iduce sezone. Najvece pojacanje u objavljivanju ce izgleda ostaviti za kraj da bude kao secer na kraju, a to je momak sa topom u ruci - Omeragic a uz njega i Grubic na desnom beku i da budu bekovski snazan tandem. Loncaru se smijesi klupa i iduce sezone. Ceka se Enes Skopljak.
Vuksic blizu Rumunije.
Klis u Rumuniji.
Maglaj na izdisaju, Buco Bajric napustio kormilo, a dugove pokusavaju sanirati naplacivanjem sportskih edukacija. Novi trener Smajlagic zvani Kafa.
Voja uspio premuntati i novu generaciju igraca i sastavio solidnu mladu ekipu. Pitanje je samo sta iduce kada ga i ova generacija skonta? Prelazi na kadete i pionire, posto vec sve generacije znaju da ga zovu Vojislav Krađa.
Manoloo kralju, ima li sta za ORK Bosnu Sarajevo??? Jel visocka prevara romskog nadimka preuzela visočku Bosnu?
Ovo sto pise manolo22 je istina sve,taj bek je Tufekcic i moguce cak i Pekica da vrate,za Gračanicu isto tako i jis sa par momaka se razgovora moguce jos dolazaka
- EastwichTown
- Kontakt:
Nakon naše lige , Italijanske , Makedonske i Austrijske Arnad Hamzić će se oprobati i u Rumunskoj , potpisao za CSM Vaslui .
Zadnja izmjena: EastwichTown, dana/u 30 jun 2024, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
Znali se ko je u opticaju za Gračanicu jos,jeli kao sto ovaj piše Omeragic ili je to samo nagadjanje?
Ima dosta istine,ali nisu zvanicni transferi nego samo pregovoriManolo22 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 16:26Nisam ja ubadac, ja vam dajem informacije prije svih ostalih.
Vuksic blizu Rumunije.
Klis u Rumuniji.
- EastwichTown
- Kontakt:
Maglaju ostaju vjerni Kadrić,Ćosić i Mehinagić i cinit ce okosnicu,ocekuju se neka pojacanja i iducem periodu.
- EastwichTown
- Kontakt:
Kadrić u Metkoviću , danas objavljeno
Omeragić u Gračanici
Napravljen je tzv. “kruzni tok” igraca: iz Metkovica otisao ubojiti Amir Bostan, pa dosao Damir Kadric u Metkovic da ga zamijeni, iz Maglaja u Gracanicu dosli Kendic i Omeragic, a iz Gracanice u Maglaj povratnik Hadzizulfic kao vodja novog vala mladih rukometasa Maglaja.
Amir Bostan u Nexe?
Kao i sto sam najavljivao, bez velike pompe, sa skromnim tekstom na fb stranici, u Gracanicu je dosao Omeragic. Igrac koji je mlad, a po svemu sudeci bolje rjesenje od Hamidovica na lijevom beku. Igra bolju odbranu, skok sut i fintu u slabiju, a uz to i vise voli asistirati, a uz to je i jeftiniji dosta od Hamidovica. Buduci reprezentativac bez premca.
- EastwichTown
- Kontakt:
Manolo22 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:13Kao i sto sam najavljivao, bez velike pompe, sa skromnim tekstom na fb stranici, u Gracanicu je dosao Omeragic. Igrac koji je mlad, a po svemu sudeci bolje rjesenje od Hamidovica na lijevom beku. Igra bolju odbranu, skok sut i fintu u slabiju, a uz to i vise voli asistirati, a uz to je i jeftiniji dosta od Hamidovica. Buduci reprezentativac bez premca.

- Lazar Janković iz Slobode u Izrael . Zna li se šta je Slobodi ostalo na krilima ? na desnom Janković sada otišao , Bečić otišao prije , na lijevom Mišetić otišao ...
Drvo Profa i Tufekcic(ako je to taj lijevi bek) su igraci iz penzije, koji svojim iskustvom mogu valjat u borbi za ulazak i to su igraci samo za jednu sezonu. Ocito da Damir i uprava nece nista ove sezone da prepuste slucajnosti. Ide se na siguran ulazak.Manolo22 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 16:26Nisam ja ubadac, ja vam dajem informacije prije svih ostalih.
Vuksic blizu Rumunije.
Klis u Rumuniji.
Ima li kakvog desnog beka na vidiku jer je to pozicija koja trenutno najvise skripi?
Sloboda se izgleda okrenula dovodjenju mladjih igraca umjesto onih sto dodju samo radi para. Iskreno, ovo mi je puno bolji put za razvoj i uspjehe kluba 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gračanica dobija jos jednog srednjeg beka i desnog beka.Maglaj pokušava dogovoriti nekoliko pojačanja ali jos nista konkretno.Krivaja dovela dva nova igrača.Iskra Bugojno najavljuje borbu za premijer ligu,angažovana 2 nova igrača,u pregovorima su sa jos 2.Bosna.S milion imena u opticaju,nists jos nije dogovoreno.
Koja se imena spominju u Bosni S?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.