A sta ima veze vjera sa Generalom?
Samo dragi Bog zna jel ko lazan ili nije.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
A sta ima veze vjera sa Generalom?
Sreca pa se ne pitas, kakva djeca? Nabroj jednog da moze igrati u prvih 11? I sta ako je pitar, da hoce svi biti pitar ko on i igrati tako. Ne igra vjerovatno jer se oporavlja, ali kako ces znat kad samo trabunjas po forumu i pljujes.NoDi80 je napisao/la: ↑04 jul 2024, 23:08O tom pitaru vazda pricate lijepo, a lik ne igra nikako evo sesta utakmica
I pitanje je koliko ga jos nece biti, trenutno je Foco korisniji od njega
Vazda ove staklene dizete u nebesa
Odigra jednu dobru utakmicu protiv Sirokog i sad oni neki Busquets
Ja da se pitam igralo bi mi par iskusni, ostalo sve djeca zeljna fudbala
Glup si. Pises nesto a pojma nemas. O nekoj novoj ekipi. Tri igraca nova a osam stari. A pravis se pametan. Isto tako nabijem na tuki sve te s ip adresom ukljucujuci i tebe.
Kako tebi ne dosadi pisati po cijeli dan gluposti? Koji si ti kreten i debil. Teško tvojoj porodici.
General. On je jedna obicna kur.cina a ne general kao prvo. Kao drugo ovi novokomponovani muslimani sto idu po dzumama su se najvise nakrali para. A ti svoje gluposti ostavi nekom drugom. Sto se mene tice bacaj drkicu na generala. Nakradu se para hoce plate a ne rade posao za sta su placeni i dovedeni.MocMahale444 je napisao/la: ↑04 jul 2024, 23:07A sta ima veze vjera sa Generalom?
Samo dragi Bog zna jel ko lazan ili nije.
Pa kaem ti hajde nabroj dva igraca da zamjene Radovca evo u prvih 11 da upadnu?NoDi80 je napisao/la: ↑04 jul 2024, 23:24Ja nabrajam zdravu djecu, a ti povrijedjene igrace
Stalno nesto spominjete, a njega nema od kraja aprila
Vodi ga kuci i lijeci ga
Dok ga ne izlijecis ,ne spominji ga vise sviju ti
Nema nikakve koristi od njega da je Xavi
Svako dijete moze pored takvih u prvih 11
Mene i mnoge da ste slusali jos prije 2 godine bili bi sad par stepenica iznad
A jok vi ste mene tjerali s foruma i ubjedjivali da ce Ara i Krpic harati ligom
Posto vidim da nisi upucen, oporavak traje puno bolje nego sto se cinilo na prvu, trenira sa ekipom i na Zlatiboru ce pomalo sansu dobijati.

Istina. Pratio sam forum davno prije no što sam se registrovao, i bilo je dosta bolje. Problem je nastao u onom trenutku kada su počela oprečna stanovištva, pa nekome nije odgovralo da ima ljudi različitih mišljenja. Kao rezultat razmimoilaženja, dobiješ ovaj forum i onaj tamo, svaki na svoj način totalni promašaj. Ali eto.KONTRASVIH je napisao/la: ↑05 jul 2024, 07:54Jedni te isti koji ni nisu nasi navijaci svakodnevno pisu sa vise profila i ispisuju 10+ postova dnevno. Nakon sto se administracija smiluje i napokon budu banovani jednostavno naprave nove profile i nastavljaju sa istom pricom. Koliko covjek mora biti psihicki bolestan da se bavi ovakvim stvarima? Ne traje ovo par dana ili mjeseci, ovo traje godinama. Dokle da se slusaju ovdje ovi pacijenti seljaci sa uvredama na racun kluba i nasih navijaca?
Osim Brace i jos nekoliko forumasa, ovdje su svi pacijenti koji su po ko zna kojim direktivama tu da pisu, spinuju i stvaraju negativnu atmosferu.
Ovdje je nekad znalo pisati 50+ forumasa, zajebancija, zdrave rasprave a danas je ovaj forum ocigledno dobra platforma za botove iz svakakvih sela koji nazalost ovdje vode glavnu rijec uz dopust administracije s ciljem da nametnu misljenja i losu atmosferu.
Povreda
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Marokanci58 i 47 gostiju.