Copa America 2024
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Copa America 2024
Koja je ljudina Messi. Povrijeđen ući i prvi šutati penal u trenutku kad se sve lomi. Još uz to nije plakao. Respekt.
Spasi ga Dibu bruke
Kakav golman
Kakav golman

Tek sad vidim dijelove zrijeba. Koji cirkus za Argentinu.
Ovamo Brazil, Kolumbija, Urugvaj, a ovdje yebena Venezuela i Kanada, uz duzno postovanje. Hadaljima se opet steli kao i SP, a jedva prosli Ekvador. Nadam se da ce ih neko oduciti od fudbala.

Ovamo Brazil, Kolumbija, Urugvaj, a ovdje yebena Venezuela i Kanada, uz duzno postovanje. Hadaljima se opet steli kao i SP, a jedva prosli Ekvador. Nadam se da ce ih neko oduciti od fudbala.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Argentina igra sa pola gasa. Ipak su to prvaci Svijeta. Ne sumnjajte u Skalonijeve ratnike.
Holandija i Hrvatska su šiljenje

Pa moras dobiti nekog jaceg u zavrsnoj fazi SP. Neces dobiti Katar ili Saudijsku Arabiju... A i smijesne penale su im svirali. Nije bilo utakmice da ne dobiju jedan penal.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kako je to onda šiljenje žrijeba
Ne vrijedi objasnjavati retardiranim osobama. Ne znam sto pokusavas uopste. Gubi Argentina svakako u finalu.
Ja govorim za Copa Americu, ne za SP. U jednom dijelu zrijeba 3 od 4 favorita za osvajanje, a ovdje za divno cudo samo Argentina. Da nije malo cudno to

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Svjetski prvak i prvak Južne Amerike mora imati i neke povlastice, pa jel

Ali evo kao što vidimo na Copi nema laganih protivnika i zamalo da ih Ekvador ne izbaci na penale

- DinGospo21
- Kontakt:
Koja kmkeka zbog GOATA.
Brazil ispao od Hrvata na prošlom SP. Ni tako nastiman zrijeb nisu mogli proći. Skupina nahajpanih igrača. Endrick nekakav. Da Bog sačuva.
Ako ne osvoji Argentina, onda neka osvoji Suarez, najbolji centarfor zadnjih 20 godina.
Brazil ispao od Hrvata na prošlom SP. Ni tako nastiman zrijeb nisu mogli proći. Skupina nahajpanih igrača. Endrick nekakav. Da Bog sačuva.
Ako ne osvoji Argentina, onda neka osvoji Suarez, najbolji centarfor zadnjih 20 godina.

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Kako ispod radara prolazi ova utakmica Mesija,nista gore od njega u zivotu nisam vidio,mislim da nije 2 pasa dao kako treba 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Kad GOAT odigra slabiju tekmu, onda se pise o tome. Samo budala ne primjeti kakav doprinos CR7 daje Portugalu na Euru a kakav Messi daje Argentini.

- akisarajevo92
- Kontakt:
jos Veneceula ili Kanada i eto ih u finalu, laganica
nadam se finalu protiv Urugvaja
nadam se finalu protiv Urugvaja
Don't believe the hype.
Igrac koji je kroz historiju bio pod najvećom lupom. A postigao najviše i toliko podigao ljestvicu da je za dugo niko neće ni približno dostići.
Čovjek sada igra rasterećeno, kao svjetski šampion.
Ako nekome nije jasno kakav je to igrač, neka ukuca samo onu asistenciju u 1/4 finala protiv Holandije, u 36. godini života.
Da su kojim slučajem oni promašaji njegovih saigraca na njegovu asistenciju u finalima ušli u gol, mogu mislit kakvo bi bilo mentalno i zdravstveno stanje pojedinaca.
Igrač sa najvećim uticajem na ekipu i historiji fudbala. GOAT.
Nikada veci od Ronalda.
Vjerovatno iz razloga što se igra u 3 ujutru po našem vremenu pa raja nema kad gledati

Odista loša utakmica Lea, ali bilo je i za očekivati da nakon povrede neće biti na nivou u prvoj povratničkoj utakmici. Na kraju krajeva prve dvije je proglašen igračem utakmice, čeka se naredni protivnik.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.