FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
37
23%
2. Borbu za Evropu
81
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 163

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 05 jul 2024, 14:31

godrina je napisao/la:
05 jul 2024, 13:20
Pogledaj nama zamjena.
Mekic-Đoric
Karic - Karjasevic
Ovcina- onaj iz Stupcanice
Stilic- Vukoja
Drina - Mahmic
Cocalic- Karamarko ili kako vec

I gdje smo bolji ? Postovi ostaju, ja nisam bio nesto odusevljen ni izborom trenera ali nisam ni u fazonu da samo redom pljujem.
Pisao sam, nasa sansa je da ovaj zategne odbranu i poboljša dosta fizicku spremu. Da ne primamo onako glupe i naivne golove. Naročito u finisu utakmica.
Eto par likova kao govori o nekim pojacanjima i ovdje i tamo na drugom forumu. Oni ako ne dodju bas nam se lose pise. Ako i ne dodju cak necemo nista pomoc niti promjenit kuckanjem i psovanjem.
Nadat se da kliknu maksimalno trener i igraci, da uprava napokon obezbijedi novac da se dovedu pojacanja a ne samo popuni broj igraca.
Bruku stvari ne valja oko Zelje al jbg naviknuti smo na to.

Sve što si napisao je brutalna istina od koje se bježi. Sve je po starom, prosječne igrače mijenjamo prosječnim i to je to.

Nekad je bilo mnogo lakše, kad iz omladinskog pogona izbaciš Bajića, Šehića, Hadžiahmetovića, Hodžića, Memiju, Sadikovića, Zolotića, itd... pa odigraju par sezona, onda ih prodaš i sve funkcioniše. Klinci odigraju odlične sezone, zaradiš na njima i svi su na dobitku.

Danas blizu prve ekipe nemamo nijednog našeg igrača koji obećava, tako da moraš dovoditi. Evo sad na probi imamo dva veoma talentovana klinca, ali ti dovodiš nekog Karjaševića i slične, koji su igrali po niželigašima, umjesto da rizikuješ sa tim klincima, pa čak i ako zakažu - ne mogu biti puno gori od ovih koje dovodiš.

Biće sigurno još par pojačanja, svi oni čekaju da im propadnu angažmani vani pa će onda doći kod nas, ali takav igrač je razočaran, demoralisan jer ponovo mora u ovo blato, i rijetko kad smo se usrećili sa njima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 05 jul 2024, 14:51

Ljudi vidite li vi šta se dešava iz godine u godinu sa največim klubom u državi sa najbrojnijim navijačima koji skoro svaku utakmicu ispune Grbavicu.
Ne postoje nikakva opravdanja. Ovo je bruka i sramota. Treba skupštinu kompletnu raspustiti i svakog ko je ikakve veze sa klubom imao od odlaska Amara. Otjerali su Gredića koji je mogao donjeti neki napredak i opet nas sramote. Užas jedan.

Navijači pljuju Amara, Mešu, Džeku, Cocalića sad i Galića, Hiroša, Na jugu stavljaju sramne parole.

Bože me sačuvaJ.
Nema nikakve logike da mi nemamo para za pojačanja a svi ostali klubovi imaju. I još neko nekoga brani i kao što pišemo ovakve postove

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 05 jul 2024, 15:56

Virtu4l je napisao/la:
05 jul 2024, 14:31
godrina je napisao/la:
05 jul 2024, 13:20
Pogledaj nama zamjena.
Mekic-Đoric
Karic - Karjasevic
Ovcina- onaj iz Stupcanice
Stilic- Vukoja
Drina - Mahmic
Cocalic- Karamarko ili kako vec

I gdje smo bolji ? Postovi ostaju, ja nisam bio nesto odusevljen ni izborom trenera ali nisam ni u fazonu da samo redom pljujem.
Pisao sam, nasa sansa je da ovaj zategne odbranu i poboljša dosta fizicku spremu. Da ne primamo onako glupe i naivne golove. Naročito u finisu utakmica.
Eto par likova kao govori o nekim pojacanjima i ovdje i tamo na drugom forumu. Oni ako ne dodju bas nam se lose pise. Ako i ne dodju cak necemo nista pomoc niti promjenit kuckanjem i psovanjem.
Nadat se da kliknu maksimalno trener i igraci, da uprava napokon obezbijedi novac da se dovedu pojacanja a ne samo popuni broj igraca.
Bruku stvari ne valja oko Zelje al jbg naviknuti smo na to.

Sve što si napisao je brutalna istina od koje se bježi. Sve je po starom, prosječne igrače mijenjamo prosječnim i to je to.

Nekad je bilo mnogo lakše, kad iz omladinskog pogona izbaciš Bajića, Šehića, Hadžiahmetovića, Hodžića, Memiju, Sadikovića, Zolotića, itd... pa odigraju par sezona, onda ih prodaš i sve funkcioniše. Klinci odigraju odlične sezone, zaradiš na njima i svi su na dobitku.

Danas blizu prve ekipe nemamo nijednog našeg igrača koji obećava, tako da moraš dovoditi. Evo sad na probi imamo dva veoma talentovana klinca, ali ti dovodiš nekog Karjaševića i slične, koji su igrali po niželigašima, umjesto da rizikuješ sa tim klincima, pa čak i ako zakažu - ne mogu biti puno gori od ovih koje dovodiš.

Biće sigurno još par pojačanja, svi oni čekaju da im propadnu angažmani vani pa će onda doći kod nas, ali takav igrač je razočaran, demoralisan jer ponovo mora u ovo blato, i rijetko kad smo se usrećili sa njima.
Jel realno da se ti i ja nekad slazemo..
Nemamo naseg igraca jer Drini pljujemo i psujemo sve nakon 2 3 greske. Npr zalimo Amoaha iako je krilo koje je dalo 1 gol u sezoni. Al crn je, jak i idemo zalit za njim. Sabica guramo na skroz kontra strani terena, mladom napadacu ne damo priliku protiv najgore ekipe u trenutku kad smo osigurali opstanak itd itd.
Sve radimo naopako. Jedino sto znamo i to bas dobro je pljuvat neke bivse ljude, nastavljat tamo gdje su bivsi stali i pravit razdor ovdje.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 05 jul 2024, 15:56

Kakav je to spic dogovoren

DinGospo21
Kontakt:

Post Postao/la DinGospo21 » 05 jul 2024, 16:06

Jel ima neko info, koja imena klub razmatra na pozicijama, napadaca, krila(mada krilo i predpostavljam ko je u pitanju), lijevog beka?

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 05 jul 2024, 16:14

Santosa i godisnje zajedno

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 05 jul 2024, 16:34

Pogledaš igrače koje smo doveli i vidiš sljedeće šta su osvojili i uradili tokom karijere..
Tarik Abdulahović - 26 godina
Vukoja - 26 godina
Đorić - 28 godina
Edwin Odinaka - 20 godina
Azur Mahmić - 21 godina
Huso Karjašević - 26 godina
Karamarko - 26 godina i kup Slovenije (Mura)

E pojačali smo se pravo.
Zadnja izmjena: Mamba21, dana/u 05 jul 2024, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 05 jul 2024, 16:36

Mamba21 je napisao/la:
05 jul 2024, 16:34
Pogledaš igrače koje smo doveli i vidiš sljedeće šta su osvojili i uradili tokom karijere..
Vukoja - 26 godina
Đorić - 28 godina
Azur Mahmić - 21 godina

E pojačali smo se pravo.
Jedino sto je dobro u ovome u odnosu na dovodjenja prije je da su ljudi igrali. Bar to.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 05 jul 2024, 17:00

godrina je napisao/la:
05 jul 2024, 16:36
Mamba21 je napisao/la:
05 jul 2024, 16:34
Vukoja - 26 godina
Đorić - 28 godina
Azur Mahmić - 21 godina

E pojačali smo se pravo.
Jedino sto je dobro u ovome u odnosu na dovodjenja prije je da su ljudi igrali. Bar to.
Ma tanak je ovo kvalitet za nešto više, borba za opstanak.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 05 jul 2024, 17:09

muharemovicdzelo je napisao/la:
05 jul 2024, 14:16
upohaluhizugnimda je napisao/la:
05 jul 2024, 13:45
Nama treba sad nekoliko top igraca da odmah upadne u prvih 11. Ako je Santos jedan od njih, treba jos centralni vezni, spic, lijevi bek.
Santos će doći, ako sam dobro čuo, to je skoro pa riješeno, sitnice su ostale. U kontaktu smo sa tri-četiri igrača baš na tim mjestima.
E bravo :thumbup:

Bice ovo ok. Shvatam da ljudi u sve sumnjaju, ali treba lakse sa pljuvanjem, tek smo krenuli.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 05 jul 2024, 17:09

Nisam gledao, ali smo mijenjali da bi mijenjali, ne da nadogradimo ekipu. Sjaho Kurta, uzjaho Murta. Ozbiljnih 4,5 treba dovesti ako mislimo biti konkurentni za evropu.
Stoper-pod hitno (ovog karamarka sam gledao na klipu, ne mogu ništa reći ,al po klipu ne ulijeva nadu. Mahmić je isto potanak, barem ono što je odigro ptošle sezone)
Lijevi bek- još hitnije. Radinović je prosjek, ništa bolji od beka Igmana, Posušja, Goška...
Zadnji vezni. Ulazimo u sezonu sa Husom, Đorićem, Radovcem i Fočom. (Jaber bi mogo ići)
Krilo- Brzi, ako santos dođe to je to (od Amoaha nema ništa izgleda)
Špic pid mus- Zuban (po onom što sam ja gledao, gluho bilo, moramo dovesti boljeg od Krpića)
Golman, ako ode Vedo.
Imaćemo problem sa U21 vidjećete

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 05 jul 2024, 17:12

bablaz1 je napisao/la:
05 jul 2024, 17:09
Nisam gledao, ali smo mijenjali da bi mijenjali, ne da nadogradimo ekipu. Sjaho Kurta, uzjaho Murta. Ozbiljnih 4,5 treba dovesti ako mislimo biti konkurentni za evropu.
Stoper-pod hitno (ovog karamarka sam gledao na klipu, ne mogu ništa reći ,al po klipu ne ulijeva nadu. Mahmić je isto potanak, barem ono što je odigro ptošle sezone)
Lijevi bek- još hitnije. Radinović je prosjek, ništa bolji od beka Igmana, Posušja, Goška...
Zadnji vezni. Ulazimo u sezonu sa Husom, Đorićem, Radovcem i Fočom. (Jaber bi mogo ići)
Krilo- Brzi, ako santos dođe to je to (od Amoaha nema ništa izgleda)
Špic pid mus- Zuban (po onom što sam ja gledao, gluho bilo, moramo dovesti boljeg od Krpića)
Golman, ako ode Vedo.
Imaćemo problem sa U21 vidjećete
Nemamo sta gledati, vec ga imamo :mrgreen: Mahmic mi je ko i najlogicniji izbor, barem ima cetiri sezone profi fudbala iza sebe i dosta odigranih tekmi. Ovo ostalo daBogda da moze.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 05 jul 2024, 17:16

Ima li ista od onog Masale?

ljooZZee
Kontakt:

Post Postao/la ljooZZee » 05 jul 2024, 17:44

Zna li neko ima li šta od Dade Sadikovića bilo se spominjo kao pojačanje ? I možemo li zaganjat da Eldara Šehića vratimo?
Napadač nam treba hitno (samo da nije Irfan Hadžić)

frenky1991

Post Postao/la frenky1991 » 05 jul 2024, 17:47

Here we go !!! u Ponedjeljak predstavljanje Napadača i Krila

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 05 jul 2024, 17:52

frenky1991 je napisao/la:
05 jul 2024, 17:47
Here we go !!! u Ponedjeljak predstavljanje Napadača i Krila
Santos i Fućak.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.

ManIng
Kontakt:

Post Postao/la ManIng » 05 jul 2024, 17:56

Hrvanovica umjesto da poganjamo, momak otisao u Slobodu

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 jul 2024, 18:11

E cuj huso zemberek te yebo :?

Mislio neko se šali auuuuu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 05 jul 2024, 18:45

bojamora je napisao/la:
05 jul 2024, 14:51
Ljudi vidite li vi šta se dešava iz godine u godinu sa največim klubom u državi sa najbrojnijim navijačima koji skoro svaku utakmicu ispune Grbavicu.
Ne postoje nikakva opravdanja. Ovo je bruka i sramota. Treba skupštinu kompletnu raspustiti i svakog ko je ikakve veze sa klubom imao od odlaska Amara. Otjerali su Gredića koji je mogao donjeti neki napredak i opet nas sramote. Užas jedan.

Navijači pljuju Amara, Mešu, Džeku, Cocalića sad i Galića, Hiroša, Na jugu stavljaju sramne parole.

Bože me sačuvaJ.
Nema nikakve logike da mi nemamo para za pojačanja a svi ostali klubovi imaju. I još neko nekoga brani i kao što pišemo ovakve postove
Joj kuknjave ima li ista drugo da napises osim jednoga te istoga zadnjih nekoliko godina :urnebes:

Mekic ti igracina :urnebes: :urnebes:

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 05 jul 2024, 18:49

U ponedjeljak potpisuju Enis Sadiković i Armin Cibra :tokralju:

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 37 gostiju.