Forumski znalci koji ne poznaju pravilo offsidea se opet upalili

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ger - Brazil je bila samo fascinantna utakmica, po uzbuđenju je bila jednosmjerna ulica vec nakon 25 minuta igre.
Nakon tvog prošlog posta smo ustanovili da si nepismen. Sada možemo reći da si i retardirani dijasporski kerDeen je napisao/la: ↑05 jul 2024, 21:36Sta ces Allah voli nepravdu i pravdu, kao i BiH sto je nepravedno ili pravedno imala rat i sto je 5 puta gubila baraz i sto vladaju Ramo i sinovi i sto vladaju desnicari 30 godina, zivot je nepravedan i pravedan. Sirota radi za 800 maraka nepravda i pravda.
Ne moze uvjek biti pravda.
Cestitke za Spaniju nema sta. Dobra je Spanija vec vise od 15 godina, tako da ovo nije nista novo. Izgubit protiv Spanije nije Sramota.
Da je Njemacka pobijedila 90% forumasa bi promijenilo misljene, ali eto vjetar se nije promijenio, pa zato lakse im dati analize.
Ponosan na svoju Njemacku i Austriju, a vi i dalje za 800 maraka idite radit, *pisa Ramo na vas a ja cu mu se prikljuciti, fino je *pisat na vas.
A kad treba uzet novac od Njemacke i Austrije, prvi ste na frontu, majku vam licemjersku, *pisaj Vico,Ramo,Dodik,Covic i Bakir, *pisaj po ovoj siroti. Krkani ne znaju ni sta je protest protiv kriminal u drzavi, a kamoli da znaju sta je ruka i sta ne.
Nije ruka, nije sprecio sut na gol, sve je to normalno. Ko sve gleda i komentarise fudbal, sunce ti drago, jeste glupi ni rijec vise nemam za vas kako ste zaostali kao forumasi a i kao nacija. Ovo da je bilo za BiH, onaj guzana DamirT bi reko sramota je ali eto lakse je ovako sudit kad ne volis neke drzave. Kad je ovo bilo za BiH, forumasi bi rekli Penal je. To toliko kako oni gledaju fudbal, to vazi i za ustase, cetnike i balije ovog foruma. 3 *ovana u paketu.
Ne voli te Njemacku i Austriju, a dali bi sve, da mozete tamo zivit, licemjerska gamad.
Sad navijam za Holandiju da osvoji prvenstvo 14 juli. I to perfekt za 11 juli, Holandija koja je kriva za genocid, pa da osvoji Titulu. Perfekt bi to bilo.
Allahu Ekber tekbir jer forumasi vole pravdu))
I sta god budete meni rekli, pogledaj te prvo u svoje ogledalo. Nezahvalna gamad jedna, sta je BiH?
BiH to cu svima pricati u Njemackoj i Austriji,
BiH ti je ustasko, cetnicko i baljisko udruzenje traje 30 godina i vise, i narod voli kriminal. Ako uspijem smanit primanje BiH od tih drzava, i da je makar manje 1 milion, uspijo sam, *ebo vas Allah mater cigani jedni.
Ah kako se radujem kad Borac i Vico *isaju po svima, i ako ih mrzim do bola cetnike, ali zbog ovakvi forumasa ja uzivam kad vas sprdaju. Kockari i klosari jedni.
30 godina im vladaju desnicari u drzavi, sda hdz i snsd, 50% naroda je napustilo drzavu, i oni se sad brinu zbog evrope hahahahahah kako je to ograniceno hahahahahahahahaha
Oh boze hahahahaha ljudi tek sad uveli 4g hahahahahahahahahahah jeste glupi hahahahahaha
Argentina - Francuska i na SP 2018 i na SP 2022, ne zna se koja je bolja bila19vendetta87 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 21:44Ger - Brazil je bila samo fascinantna utakmica, po uzbuđenju je bila jednosmjerna ulica vec nakon 25 minuta igre.
Argentina - Francuska je jedna od najboljih utakmica na velikim takmicenjima
Potrazi pomoc dok je vrijeme, to tvoje stanje pod hitno bi trebalo medicinski tretirati, nema nista jadnije od ljudi poput tebe, cak ni sazaljenje ne mozete izazvati.Deen je napisao/la: ↑05 jul 2024, 21:36Sta ces Allah voli nepravdu i pravdu, kao i BiH sto je nepravedno ili pravedno imala rat i sto je 5 puta gubila baraz i sto vladaju Ramo i sinovi i sto vladaju desnicari 30 godina, zivot je nepravedan i pravedan. Sirota radi za 800 maraka nepravda i pravda.
Cestitke za Spaniju nema sta. Dobra je Spanija vec vise od 15 godina, tako da ovo nije nista novo. Izgubit protiv Spanije nije Sramota.
Da je Njemacka pobijedila 90% forumasa bi promijenilo misljene, ali eto vjetar se nije promijenio, pa zato lakse im dati analize.
Ponosan na svoju Njemacku i Austriju, a vi i dalje za 800 maraka idite radit, *pisa Ramo na vas a ja cu mu se prikljuciti, fino je *pisat na vas.
A kad treba uzet novac od Njemacke i Austrije, prvi ste na frontu, majku vam licemjersku, *pisaj Vico,Ramo,Dodik,Covic i Bakir, *pisaj po ovoj siroti. Krkani ne znaju ni sta je protest protiv kriminal u drzavi, a kamoli da znaju sta je ruka i sta ne.
Nije ruka, nije sprecio sut na gol, sve je to normalno. Ko sve gleda i komentarise fudbal, sunce ti drago, jeste glupi ni rijec vise nemam za vas kako ste zaostali kao forumasi a i kao nacija. Ovo da je bilo za BiH, onaj guzana DamirT bi reko sramota je ali eto lakse je ovako sudit kad ne volis neke drzave. Kad je ovo bilo za BiH, forumasi bi rekli Penal je. To toliko kako oni gledaju fudbal, to vazi i za ustase, cetnike i balije ovog foruma. 3 *ovana u paketu.
Ne voli te Njemacku i Austriju, a dali bi sve, da mozete tamo zivit, licemjerska gamad.
Sad navijam za Holandiju da osvoji prvenstvo 14 juli. I to perfekt za 11 juli, Holandija koja je kriva za genocid, pa da osvoji Titulu. Perfekt bi to bilo.
I sta god budete meni rekli, pogledaj te prvo u svoje ogledalo. Nezahvalna gamad jedna, sta je BiH?
BiH ti je ustasko, cetnicko i baljisko udruzenje traje 30 godina i vise, i narod voli kriminal. Ako uspijem smanit primanje BiH od tih drzava, i da je makar manje 1 milion, uspijo sam, *ebo vas Allah mater cigani jedni.
Ah kako se radujem kad Borac i Vico *isaju po svima, i ako ih mrzim do bola cetnike, ali zbog ovakvi forumasa ja uzivam kad vas sprdaju. Kockari i klosari jedni.
30 godina im vladaju desnicari u drzavi, sda hdz i snsd, 50% naroda je napustilo drzavu, i oni se sad brinu zbog evrope hahahahahah kako je to ograniceno hahahahahahahahaha
Oh boze hahahahaha ljudi tek sad uveli 4g hahahahahahahahahahah jeste glupi hahahahahaha
Baustelce treba stavit u istu ravan sa cetaljima.Judd je napisao/la: ↑05 jul 2024, 21:44Nakon tvog prošlog posta smo ustanovili da si nepismen. Sada možemo reći da si i retardirani dijasporski kerDeen je napisao/la: ↑05 jul 2024, 21:36Sta ces Allah voli nepravdu i pravdu, kao i BiH sto je nepravedno ili pravedno imala rat i sto je 5 puta gubila baraz i sto vladaju Ramo i sinovi i sto vladaju desnicari 30 godina, zivot je nepravedan i pravedan. Sirota radi za 800 maraka nepravda i pravda.
Oh boze hahahahaha ljudi tek sad uveli 4g hahahahahahahahahahah jeste glupi hahahahahaha![]()
Meni je ona 2022.bila daleko bolja, jer je napeta bila do samog kraja.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 21:45Argentina - Francuska i na SP 2018 i na SP 2022, ne zna se koja je bolja bila19vendetta87 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 21:44Ger - Brazil je bila samo fascinantna utakmica, po uzbuđenju je bila jednosmjerna ulica vec nakon 25 minuta igre.
Argentina - Francuska je jedna od najboljih utakmica na velikim takmicenjima
Evo ti si otišao iz BiH pod pretpostavkom da će ti život biti bolji. Umjesto da napreduješ u svakom smislu, opismenis se i poprimis Evropske lijepe vrijednosti ti na sportskom forumu psuješ Boga. Mislim da se Hans iz Augsburga ne brine zbog poraza koliko ti.Deen je napisao/la: ↑05 jul 2024, 21:36
Sjecam se tekme Arsenal-Real na Highburyu tamo negdje oko 2005, zavrsilo 0-0 al kakva je tekma bila to je da ne vjerujes.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 21:27Austrija - Turska je bila dobra, ruku na srce
a te dvije, to sto su padali golovi u zadnjim minutama ili sto je Ronaldo promasio penal ne znaci da su bile dobre utakmice
moze i 0:0 biti bolje od 3:3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.