UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
Slazem se19vendetta87 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 21:49Meni je ona 2022.bila daleko bolja, jer je napeta bila do samog kraja.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 21:45Argentina - Francuska i na SP 2018 i na SP 2022, ne zna se koja je bolja bila19vendetta87 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 21:44
Ger - Brazil je bila samo fascinantna utakmica, po uzbuđenju je bila jednosmjerna ulica vec nakon 25 minuta igre.
Argentina - Francuska je jedna od najboljih utakmica na velikim takmicenjima
2018.su Francuzi preokrenuli na 4-2 skoro pola sata prije kraja utakmice
Ne bi nikad dobili onakve produzetke da se prvenstvo igralo na kraju sezone, ljudi trcali u 115. minuti koliko sad nisu u stanju nakon 70-80 minuta
Don't believe the hype.
Dobro ovo treba na HRTu analizira. Jača od Garya Nevilla 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Ja 2005. zaspo na poluvremenu finala LP. Reko 3:0 ništa od ovoga. Sutradan teletekst upalim reko sta ovo biKaunas je napisao/la: ↑05 jul 2024, 21:50Sjecam se tekme Arsenal-Real na Highburyu tamo negdje oko 2005, zavrsilo 0-0 al kakva je tekma bila to je da ne vjerujes.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 21:27Austrija - Turska je bila dobra, ruku na srce
a te dvije, to sto su padali golovi u zadnjim minutama ili sto je Ronaldo promasio penal ne znaci da su bile dobre utakmice
moze i 0:0 biti bolje od 3:3![]()

Ja mislim da se i numan ibreti ovom deenu 
Sto se tice utakmice bas losa. Gora od prve 3 puta iako ni prva nije bila nesto ali ovo je bas odron, nadam se brzom golu.

Sto se tice utakmice bas losa. Gora od prve 3 puta iako ni prva nije bila nesto ali ovo je bas odron, nadam se brzom golu.
Nek im jaca desnica, nasi ce qarat vise svabica!
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
jao posta, dabogda te golf 3 tdi 1.9 pregazio na lajvstrimuDeen je napisao/la: ↑05 jul 2024, 21:36Sta ces Allah voli nepravdu i pravdu, kao i BiH sto je nepravedno ili pravedno imala rat i sto je 5 puta gubila baraz i sto vladaju Ramo i sinovi i sto vladaju desnicari 30 godina, zivot je nepravedan i pravedan. Sirota radi za 800 maraka nepravda i pravda.
Ne moze uvjek biti pravda.
Cestitke za Spaniju nema sta. Dobra je Spanija vec vise od 15 godina, tako da ovo nije nista novo. Izgubit protiv Spanije nije Sramota.
Da je Njemacka pobijedila 90% forumasa bi promijenilo misljene, ali eto vjetar se nije promijenio, pa zato lakse im dati analize.
Ponosan na svoju Njemacku i Austriju, a vi i dalje za 800 maraka idite radit, *pisa Ramo na vas a ja cu mu se prikljuciti, fino je *pisat na vas.
A kad treba uzet novac od Njemacke i Austrije, prvi ste na frontu, majku vam licemjersku, *pisaj Vico,Ramo,Dodik,Covic i Bakir, *pisaj po ovoj siroti. Krkani ne znaju ni sta je protest protiv kriminal u drzavi, a kamoli da znaju sta je ruka i sta ne.
Nije ruka, nije sprecio sut na gol, sve je to normalno. Ko sve gleda i komentarise fudbal, sunce ti drago, jeste glupi ni rijec vise nemam za vas kako ste zaostali kao forumasi a i kao nacija. Ovo da je bilo za BiH, onaj guzana DamirT bi reko sramota je ali eto lakse je ovako sudit kad ne volis neke drzave. Kad je ovo bilo za BiH, forumasi bi rekli Penal je. To toliko kako oni gledaju fudbal, to vazi i za ustase, cetnike i balije ovog foruma. 3 *ovana u paketu.
Ne voli te Njemacku i Austriju, a dali bi sve, da mozete tamo zivit, licemjerska gamad.
Sad navijam za Holandiju da osvoji prvenstvo 14 juli. I to perfekt za 11 juli, Holandija koja je kriva za genocid, pa da osvoji Titulu. Perfekt bi to bilo.
Allahu Ekber tekbir jer forumasi vole pravdu))
I sta god budete meni rekli, pogledaj te prvo u svoje ogledalo. Nezahvalna gamad jedna, sta je BiH?
BiH to cu svima pricati u Njemackoj i Austriji,
BiH ti je ustasko, cetnicko i baljisko udruzenje traje 30 godina i vise, i narod voli kriminal. Ako uspijem smanit primanje BiH od tih drzava, i da je makar manje 1 milion, uspijo sam, *ebo vas Allah mater cigani jedni.
Ah kako se radujem kad Borac i Vico *isaju po svima, i ako ih mrzim do bola cetnike, ali zbog ovakvi forumasa ja uzivam kad vas sprdaju. Kockari i klosari jedni.
30 godina im vladaju desnicari u drzavi, sda hdz i snsd, 50% naroda je napustilo drzavu, i oni se sad brinu zbog evrope hahahahahah kako je to ograniceno hahahahahahahahaha
Oh boze hahahahaha ljudi tek sad uveli 4g hahahahahahahahahahah jeste glupi hahahahahaha
Koliko je dijaspora pala kad svaka nepismena osoba ode tamo. Ti ne znas svoj jezik, kako si tek polozio njemacki.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
a nesto se sjecam tog meca ali samo kroz magluKaunas je napisao/la: ↑05 jul 2024, 21:50Sjecam se tekme Arsenal-Real na Highburyu tamo negdje oko 2005, zavrsilo 0-0 al kakva je tekma bila to je da ne vjerujes.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 21:27Austrija - Turska je bila dobra, ruku na srce
a te dvije, to sto su padali golovi u zadnjim minutama ili sto je Ronaldo promasio penal ne znaci da su bile dobre utakmice
moze i 0:0 biti bolje od 3:3![]()

daleko bolje se sjecam onog solo gola Henrya u mecu na Bernabeu, te sezone Arsenal igrao u retro dresovima, mecevi sa Villarealom u polufinalu, Riquelme promasio penal u 90'
to je godina kad su igrali finale sa Barcom, znaci 2006.
Don't believe the hype.
Jel se meni cini ili su pustili sad na poluvremenu himnu Sitija
I nije bio off nego su pravila retardirana očigledno
- JayCatwright
- Kontakt:
Ovi drk.aju na partiju defanzivca gdje niko nije napao kako treba 

Mentalno bolesni ljudi druze moj, i to je to, otisao tamo da bi visio ovdje na forumu 24/7, pa to ne progovori ni skim po godinu dana, samo gleda u zidove, da li na poslu, da li u stanu...ceka samo da se uloguje na forum, pa da pocne da pravda svoje zivotne odluke, a Bog me ubio ako ga sekunda ne dijeli od toga da se popne na krov zgrade i skoci.
Mani ove budale, sreca pa se moze i blokirati bolesnik.
-
- Kontakt:
19/19, stoperi se dodavali u zadnjoj liniji

Utakmica u rangu sa ocekivanjima. Ko qrc.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne dade žk za ovo 

Re: UEFA EURO 2024
Mendes

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Joj ovog muanija, pa baci se covjece
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.