FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma do 100 maraka ok, za nase prilike
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Najbolje da klub plati svakom navijaču po cvaju da uzme dres..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Al najjaci su ljudi sto se uvrijede kada se kaze da su skupi dresovi pa svako ima pravo na svoje mišljenje
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Dobili smo prošle godine bolju opremu i dresove od Hajduka (ove godine). Da budemo jasni.
Ove godine će za klasi biti bolji, samo ako neko čita: Bordo dres i bijeli šorc, bordo štucne/carape, a na bijeli dres, bordo šorc, bijele štucne/carape!
Ove godine će za klasi biti bolji, samo ako neko čita: Bordo dres i bijeli šorc, bordo štucne/carape, a na bijeli dres, bordo šorc, bijele štucne/carape!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kupiš jednom dres i imaš dok si živ. Drugo, ne određuje klub, Adidas je u globalu skuplji. Da je kako za cvaju dobiti..
-
- Kontakt:
Ima li insajderskih šta je s Buljubasica i Mustafica jesu li u kombinaciji za četvrtak, Bubanja isto da li odma ide u vatru ??
-
- Kontakt:
Šta je s ovim najavama , "Uskoro ovo, uskoro ono", samo mi raspoloženje kvare, neko je dobro slagao nekog da je ovo "dobar marketing" , iritantno je do bola.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Gdje je duska sa nekim inicijalima? Gdje su kapitalciii?
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ja sam preko 100KM platio od prosle godine dres, jos je bio nesto na akciji + sam dobio ime i broj po zelji. Nije nesto skupo.
Nije ni ovo 130KM ako ce dati popust za clanove
a ovako 160 tj 144KM za clanove je malo skupo…
Nije ni ovo 130KM ako ce dati popust za clanove

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Uskoro nam se pojačavaju konkurenti za četvrto mjesto (Velež)
Bubanja sa 2 % spreme je bolji od svih preostalih opcija za zadnjeg veznog. Doduše, ne bi me začudilo da ga vidim na stoperu ili lijevom wing beku.bordobijeli je napisao/la: ↑05 jul 2024, 21:44Ima li insajderskih šta je s Buljubasica i Mustafica jesu li u kombinaciji za četvrtak, Bubanja isto da li odma ide u vatru ??
- belosevic23
- Kontakt:
Bolje im je da usaglase modele adidas opreme nego kao prosle godine na dresu nema natpisa adidas i samo su one 3 linije kao grb, a na sorcu ima natpis jer je drugi model...tako da bolje da se time pozabave nego da spajaju razlicite garniture i najavljuju coming sonove
-
- Kontakt:
Ima jedan jako blizu ali necu pisati inicijale dok ne bude 100%. Najavio sam Bubanju, Jatu danima prije. Ovdje kad napises za nekog igraca da ce doci a on u zadnji momenat dobije ponudu iz cvajte I ode tamo ljudi te citiraju 2 godine da si fulio. A u biti bio blizu jako.
Pregovara se sa 5 igrača samo što se neće dovoditi pod svaku cijenu igrači , ove ako ne dovedu neće se okrenut nekim drugim. Ja konkretno očekujem da nam 3 dođu I ako dođu da će nas dići na jedan veći nivo. Ovo do sad što se dovelo može se 2 igrača napravit I Guliasvili nam je tu. Dakle 3.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-+

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Ima li tu kakav lijevi bekjurisicduska je napisao/la: ↑05 jul 2024, 21:56Ima jedan jako blizu ali necu pisati inicijale dok ne bude 100%. Najavio sam Bubanju, Jatu danima prije. Ovdje kad napises za nekog igraca da ce doci a on u zadnji momenat dobije ponudu iz cvajte I ode tamo ljudi te citiraju 2 godine da si fulio. A u biti bio blizu jako.
Pregovara se sa 5 igrača samo što se neće dovoditi pod svaku cijenu igrači , ove ako ne dovedu neće se okrenut nekim drugim. Ja konkretno očekujem da nam 3 dođu I ako dođu da će nas dići na jedan veći nivo. Ovo do sad što se dovelo može se 2 igrača napravit I Guliasvili nam je tu. Dakle 3.

Dani kada je forum bilo uzivanje čitati... Kako se nakotilo ovih iz uprave i rodbine da brane sve sto se i moze i ne moze, samo se prelista...

Kad se sjetim samo doceka Tana ovdje na forumu, pa onda benke... Za benku se po pp pisalo danima al niko nije mogao vjerovati da ce doci a onda hajlajt foruma, dolazak Misimovica...

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- f0rest1946
- Kontakt:
Fali Majkl za insajderske 
-
- Kontakt:
To je najveća euforija bila... Benko, Miske, Kodro i Gradačac.Pantelija je napisao/la: ↑05 jul 2024, 22:01Dani kada je forum bilo uzivanje čitati... Kako se nakotilo ovih iz uprave i rodbine da brane sve sto se i moze i ne moze, samo se prelista...![]()
Kad se sjetim samo doceka Tana ovdje na forumu, pa onda benke... Za benku se po pp pisalo danima al niko nije mogao vjerovati da ce doci a onda hajlajt foruma, dolazak Misimovica...![]()

-
- Kontakt:
Pozicije?jurisicduska je napisao/la: ↑05 jul 2024, 21:56Ima jedan jako blizu ali necu pisati inicijale dok ne bude 100%. Najavio sam Bubanju, Jatu danima prije. Ovdje kad napises za nekog igraca da ce doci a on u zadnji momenat dobije ponudu iz cvajte I ode tamo ljudi te citiraju 2 godine da si fulio. A u biti bio blizu jako.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Eee kad se sjetim Jajala i aerodroma u Antaliji...ajdohordas je napisao/la: ↑05 jul 2024, 22:04To je najveća euforija bila... Benko, Miske, Kodro i Gradačac.Pantelija je napisao/la: ↑05 jul 2024, 22:01Dani kada je forum bilo uzivanje čitati... Kako se nakotilo ovih iz uprave i rodbine da brane sve sto se i moze i ne moze, samo se prelista...![]()
Kad se sjetim samo doceka Tana ovdje na forumu, pa onda benke... Za benku se po pp pisalo danima al niko nije mogao vjerovati da ce doci a onda hajlajt foruma, dolazak Misimovica...![]()
![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin