UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Sudije i kriminalac Perez mu napravile karijeru i onaj smijesni EURO gdje je za protivnike imao ekipe kao da je Azijski kup.
Najveci cirkusant u historiji fudbala.
Najveci cirkusant u historiji fudbala.
Najveća prevara u zadnjih 10 godina, Joao Felix.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
ALLAHU EKBER, ALLAHU EKBER I JOS JEDNOM ALLAHU EKBER, pravda postoji i ide Francuska dalje.
)))
Protiv koga su krkani iz BiH gubili 0-5 poslje 45 minuta....
Pomfrit i *ederska goat armija na aparatima, bas dugo se radovali poslje Spanije....
Ovo mi je draze nego da je Njemacka osvojila trofej.
allez les bleus

Pomfrit i *ederska goat armija na aparatima, bas dugo se radovali poslje Spanije....
allez les bleus
Zadnja izmjena: Deen, dana/u 05 jul 2024, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Francuzi su dobro iskautirali ovog golmana, svak je znao ko ce i kako da puca
- JayCatwright
- Kontakt:
Zamisli klinac si koji tek otkriva život, i tv aparat ti kući ponudi ovaj terorizam od fudbala u režiji Dešampa.
I onda se ljudi ibrete otkud ovolika količina LGBT populacije.
I onda se ljudi ibrete otkud ovolika količina LGBT populacije.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ispadanje Njemacke se bas lose odrazilo na tebeDeen je napisao/la: ↑05 jul 2024, 23:46ALLAHU EKBER, ALLAHU EKBER I JOS JEDNOM ALLAHU EKBER, pravda postoji i ide Francuska dalje.)))
allez les bleus![]()

- tuzlak1987
- Kontakt:
Francuzi u svakom sportu tvrdi, borbeni. I kada lose odigraju tu su negdje uvijek. Kosarka godinama, rukomet godinama, fudbal evo.
Imaju dobru bazu igraca i imaju taj neko stil tvrdi u svemu. Mada slazem se naravno da Deschamps ne bi osvojio ni Skotsku ligu sa Celticom i Njemacku sa Bayernom da mu das.
Imaju dobru bazu igraca i imaju taj neko stil tvrdi u svemu. Mada slazem se naravno da Deschamps ne bi osvojio ni Skotsku ligu sa Celticom i Njemacku sa Bayernom da mu das.
Odlicna reklama za fudbal
Felix panj bio i ostao,gdje je onaj stručnjak Rambo što kaže da se radi o velikom talentu. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa da niko ne gleda finale do penalaJayCatwright je napisao/la: ↑05 jul 2024, 23:46Zar iko želi Švicarsku u polufinalu/finalu?
Daj mi Francuska - Engleska u finalu![]()

Bit ce dobro finale Spanije i Svicarske.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Logicno da zelimo. Igraju fudbal za razliku od precijenjenih Engleza. U pet najgorih utakmica prvenstva dosad, cetiri su od Engleza.JayCatwright je napisao/la: ↑05 jul 2024, 23:46Zar iko želi Švicarsku u polufinalu/finalu?
Daj mi Francuska - Engleska u finalu![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Al qrcine i turnira,ljudi hladno do polufinala nisu gola dali kako treba
Kako god opet bolje od ove romske populacije koja nema damu da nabije nogom najveceg kancera i najlosijeg igraca turnira.

Kako god opet bolje od ove romske populacije koja nema damu da nabije nogom najveceg kancera i najlosijeg igraca turnira.
Zadnja izmjena: JoeBleck, dana/u 05 jul 2024, 23:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Pet najgorih utakmica, svih pet Francuska.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Saliba bez primljenog gola do polufinala 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sjecam se ja msm tamo negdje 2017. godine dok je on igrao u Benfici a Olmo u Dinamu da me par forumasa ubjedjivalo da njih dvojica nisu ni za poredjenja, da je Felix druga dimenzija za njega, da jedan vrijedi 120 miliona a drugi ni 20 itd itd.

Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 05 jul 2024, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.