UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Nece Francuzi primit gola do kraja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pepe je dobar bio mada bih ja i njega odebao i ovo prvenstvo jer Inacio i Antonio Silva sjede na klupi.
Joao Nevesa nigdje, a Ruben Neves iz Arabije igra.
Ramosa nigdje, Leao isfrustriran.
Pedro Goncalves nije pozvan jedan od najjacih u Sportingu. Florentino iz Benfice beton..
Joao Nevesa nigdje, a Ruben Neves iz Arabije igra.
Ramosa nigdje, Leao isfrustriran.
Pedro Goncalves nije pozvan jedan od najjacih u Sportingu. Florentino iz Benfice beton..
Prirodan polozaj za revolverasa 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Evo i Amar rece da ono nije prirodan polozaj ruke kod Cuccurelle. Kakav on, znaju forumasi bolje. Hej cuj ruka pola metra od tijela i kaze prirodan polozaj 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa vise sansi su francuzi imali, muani, dembele, mbappe, trebali kad ikad rijesiti utakmicu.
-
- Kontakt:
Kako komentarises sto je Mbappe ocajan i bez njega u elementu nemaju nikakvu ofanzivnu opasnost
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Tek sad vidim Rüdigerovu kretnju kod drugog gola Spanije

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Rudiger treba naučit hodat. Fizioterapeuti, defektolozi i tolike pare i jos nije naučio.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A jel njegova krivica sto sa 6 metara posalje loptu na tribine?DinGospo21 je napisao/la: ↑06 jul 2024, 00:09Koji stručnjaci na forumu. Isto kao da je Ronaldo dao sam sebi gol ili fualo mrtve zicere, ili dobio crveni pa ostavio tim na cjedilu. Nije njegova krivica sto Mendes suta kao da je na mrvama spavao, ili sto je Felix operisan od fudbala, frajer ima ogromnu zelju da igra za svoju zemlju, i to je za svaki respket. Nije mu tesko i u ovim godinama trcati za svoju domovinu, za razliku od nazovi zvijezda.
Daj brate budi realan, Ronaldo nista nije pokazao ni na ovom EP, ni na proslom SP.
Svaka njemu cast sto je uz reprezentaciju, ali budi covjek pa reci da ne mozes igrati uvijek punu minutazu i daj sansu rezervistima koji su spremniji, ako nista presing bi vrsili na odbranu protivnika.
Vise ga boli sto nije zabio gol na ovom EP, nego ispadanja haman
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Igrac s maskom nije igrac, vec poluigrac, svaki put dokazano. Zasto mora igrati ne znam, vjerovanto je to sad pitanje vece od repke, i na krilu je, nije svima obaveza dodati mu niti im je u liniji napada pa i nije toliko stetan po druge.
Klupirao ga,a Portugal ostao isti khurac kao i sa njim pa ispali od Maroka.Kajzer10 je napisao/la: ↑06 jul 2024, 00:03Nije bas da nije bitno ko je selektor.denimb je napisao/la: ↑06 jul 2024, 00:01Brate doveli su nekoga ko nece dovoditi u pitanje Ronaldov uticaj na ekipu, nije bitno ko ce njima biti selektor sve dok je Ronaldo tu, on se sve pita, a covjek jednostavno nije navikao da shvati svoje limite.JayCatwright je napisao/la: ↑05 jul 2024, 23:57
Mbappe je sam sebe izveo. Također, ne bih rekao da je Ronaldo najveći problem, problem je što Portugal ne igra fudbal koji njemu odgovara, što znači da je krivac isključivo Martinez, ne znam odakle im ideja uopće da tog luzera dovedu. Deschamp je, ma šta ko pričao znalac, za razliku od Southgatea npr.
Santos je na svjetskom klupiro Ronalda u nokaut fazi, a Ronaldo otprije dvije godine je za ovog Ronalda prime Ronaldo.
Martinez je sisica.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Thuram i Kolo Muani su bezveznjaci. Mogao je komotno Girouda forsirat i ovo prvenstvo kad su mu ovi alternative. Ili je trebao zvati Lacazettea.
-
- Kontakt:
- numanumaye22
- Kontakt:
Ronaldo ce i u Americi pokusat u 42oj
Vinicijus po svemu bolji igrac od Mbappea i to vec sad
Vinicijus po svemu bolji igrac od Mbappea i to vec sad
Tek sad vidim kakvu je penalčinu izveo Hernandez
Igraci koji im ne nude nista novo.Njima je Giroud bio mantinela,posebno Griezmannu koji je naucio igrati s takvim profilom igraca.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.