UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Spanija ubjedljivo najefikasnija ekipa 5 utakmica 5 pobjeda
Zanimljivo nakon Turska je druga najefikasnija ekipa sa 3 pobjede na Euru i za nje Francuska takodjer sa 3 pobjede,ali i utakmicom vise
Engleska, Svicarska i Holandija imaju po 2 pobjede
Zanimljivo nakon Turska je druga najefikasnija ekipa sa 3 pobjede na Euru i za nje Francuska takodjer sa 3 pobjede,ali i utakmicom vise
Engleska, Svicarska i Holandija imaju po 2 pobjede
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 06 jul 2024, 01:20, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Srecu koju su kravate imale na proslim prvenstvima tesko da ce iko ikada nadmasiti.
Ali vjeciti luzeri iz Engleske nisu toliko daleko. Ako ovako nastave mogli bi postati Hrvatska vol. 2.
Ali vjeciti luzeri iz Engleske nisu toliko daleko. Ako ovako nastave mogli bi postati Hrvatska vol. 2.
- invincible1921
- Kontakt:
Turci sutra ili ce proc il ce izgubit 3 razlike zavisi sve kako ih preneese
=\_1921_/=
Pozitivna stvar je sto vise necemo gledati silovanje ovog egomanijaka sa Madeire. Ovo sto je on uradio ovo prvenstvo je ludilo, bio je ponajgori igrac citavog prvenstva a ne Portugala samo, unistio im je sansu da odigraju ozbiljan nogomet. Jedino je falilo da krene sutati iz kornera, ocekivao sam to na kraju.
Negativna stvar je sto nastavljamo gledati ovaj antinogomet Francuske. Ne znam kako neko moze ovo podrzavati, ljudi se sveli na nivo Slovenije veceras, samo kontra i povremeni izlet na protivnicku polovinu. Ne znam ni o kakvoj se kontroli prica kad je Portugal imao finih sansi. Nogomet su pretvorili u atletiku, daj samo ove fizicki jake i dominantne igrace, yebo sve ostalo. Horor od igre koju nazivamo nogomet, ljudi bez gola iz igre u polufinalu, sta vise reci.
Nedovoljno se prica kako Mbappe u primeu igra jedan drveni qrac od turnira. Pepe
Treba obavezno zabraniti ovo sutanje penala kao u Ronalda ili Lewe, da 10 puta trznes golmana. Golmani su ionako limitirani, ako ne mozes zabiti bez toga ko te yebe.
Negativna stvar je sto nastavljamo gledati ovaj antinogomet Francuske. Ne znam kako neko moze ovo podrzavati, ljudi se sveli na nivo Slovenije veceras, samo kontra i povremeni izlet na protivnicku polovinu. Ne znam ni o kakvoj se kontroli prica kad je Portugal imao finih sansi. Nogomet su pretvorili u atletiku, daj samo ove fizicki jake i dominantne igrace, yebo sve ostalo. Horor od igre koju nazivamo nogomet, ljudi bez gola iz igre u polufinalu, sta vise reci.
Nedovoljno se prica kako Mbappe u primeu igra jedan drveni qrac od turnira. Pepe

Treba obavezno zabraniti ovo sutanje penala kao u Ronalda ili Lewe, da 10 puta trznes golmana. Golmani su ionako limitirani, ako ne mozes zabiti bez toga ko te yebe.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- invincible1921
- Kontakt:
Ma evo da ne idmo sad jel bolji ovaj onaj, jednostavno ba ljudi su igrali bez igraca sve tekme...plus lik je spic bio a krila ti strasna i sve sro rade moraju gledat dje on..harden je napisao/la: ↑06 jul 2024, 01:33Pozitivna stvar je sto vise necemo gledati silovanje ovog egomanijaka sa Madeire. Ovo sto je on uradio ovo prvenstvo je ludilo, bio je ponajgori igrac citavog prvenstva a ne Portugala samo, unistio im je sansu da odigraju ozbiljan nogomet. Jedino je falilo da krene sutati iz kornera, ocekivao sam to na kraju.
Nedovoljno se prica kako Mbappe u primeu igra jedan drveni qrac od turnira. Pepe![]()
Kako amar rece ne moze pretrcat, prediblar, ni skcoit vise ne moze...pa sta radis tu
Ona izivljavanja sa slobodnjacima i slicno necu ni komentarisat
=\_1921_/=
Više nema Njemačke i cigana iz Portugala još samo da ispadne Turska.
Francuska do titule
Francuska do titule

Fudbal samo Holandija ili Svicarska mogu spasiti.
Najlosiji Euro u historiji fudbala.
Najlosiji Euro u historiji fudbala.
Ma odes u losu ligu, igras protiv beduina i prospes pricu kako je to sad ozbiljna liga, kako ti treniras i vise nego dok si bio u evropi zabijeas tamo beduinima 100 golova i ide prica ne moze mu niko nista ni sa 40 godina, a realnost beduini nemaju pojma o fudbalu, fizickoj spremi, taktici ili bilo cemu, ispuses totalno i kad dodjes poresd profesionalca iz prosjecne evropske lige i prosjecnog kluba (bio to igrac iz gruzije, slovenije, ceske) izgledas kao dijete koje ne zna je li poslo ili je doslo. Njegov jedini cilj je bio zabiti gol, ali nema ni kretnju ni fizicki snagu da se bori sa stoperima, a i kad se izbori za neku sansu nije to vise ona razorna zavrsnica
Mislim nije Rona jedini i Mirotic i SMS i ava ostala kompanija su bukvalno tako izgledali.
Mislim nije Rona jedini i Mirotic i SMS i ava ostala kompanija su bukvalno tako izgledali.
Nisu izgledala braca Demiral I KanteSport90 je napisao/la: ↑06 jul 2024, 06:59Ma odes u losu ligu, igras protiv beduina i prospes pricu kako je to sad ozbiljna liga, kako ti treniras i vise nego dok si bio u evropi zabijeas tamo beduinima 100 golova i ide prica ne moze mu niko nista ni sa 40 godina, a realnost beduini nemaju pojma o fudbalu, fizickoj spremi, taktici ili bilo cemu, ispuses totalno i kad dodjes poresd profesionalca iz prosjecne evropske lige i prosjecnog kluba (bio to igrac iz gruzije, slovenije, ceske) izgledas kao dijete koje ne zna je li poslo ili je doslo. Njegov jedini cilj je bio zabiti gol, ali nema ni kretnju ni fizicki snagu da se bori sa stoperima, a i kad se izbori za neku sansu nije to vise ona razorna zavrsnica
Demiral visio svaku tekmu dok je igrao kao i uostalom cijela turska odbrana ali sad nakon dva gola poslije kornera postao WC
Šta su im česi radili sa igračem manje ovo je za njih top rezultat.
Kante je jedini nesto uradio ali on je angazirao privatnog trenera s kojim dodatno trenira da bi odrzao spremu na nivou za ovakvo natjecanje

Kante je jedini nesto uradio ali on je angazirao privatnog trenera s kojim dodatno trenira da bi odrzao spremu na nivou za ovakvo natjecanje
- Maroon1946
- Kontakt:
Sretno Švicarci, danas da izbacite uz Portugal najjadniju ekipu sa prvenstva. 

-
- Kontakt:
Samo smo cekali da ti Hrvatsku spomenesinvincible1921 je napisao/la: ↑06 jul 2024, 00:40Ja ovo ne bi nazvo srecom, jednostavno ljudi su beton...nemos im gola dat. Mislim jbg mogla je zavrsit frljoka necija u golu ali sam ubjedjen da bi onda i oni skroz drugacije igrali. Pa cak i ovi penali taman da je costa znao dje ce sutat sumnjam da bi skino ijedan....mozda onaj po sredini gola jeidno
Jeste ruzno ali jbg....
Sreca je ono sto su Hrvati uspjevali...ne postoje na terenu protiv slabijih ekipa objektivno i doguzlaju do penala i prodju

Sreca dva svjetska zaredom osvojit medalju, ti si teski kloc

Portugal bez Ronalda bi bio puno jaca reprezentacija. Bespotrebno su sebi nabacili uteg.
da i to iz više razloga, a ne pada mi napamet nijedna stvar koju im on donosi
da nije takav narcisoidni samozaljubljenik davno bi rekao hvala živjeli!
da nije takav narcisoidni samozaljubljenik davno bi rekao hvala živjeli!
švabe su sinoć platile ceh od danske
ja da sam danac tek sad bi popizdio!
ja da sam danac tek sad bi popizdio!
Bolje prvenstno odigrao nego bilo koji hrvat s punom sezonom u nekoj od top 5Rosicky je napisao/la: ↑06 jul 2024, 07:43Demiral visio svaku tekmu dok je igrao kao i uostalom cijela turska odbrana ali sad nakon dva gola poslije kornera postao WC![]()
Sta je toliko Ronaldo uradio za reprezentaciju da je istu zadužio do te mjere da će igrati do 50. godine umjesto momaka od 25 godina. Svaka njemu čast za silne golove ali na reprezentativnom nivou se uvijek krio u velikim utakmicama. 2016 Quaresma izbacio Hrvate, onaj lik kojem niko ime ne zna Portugalu donio titulu. Protiv Luksemburga, Lihtenstajna, BiH i ostale buranije pumpao statistiku.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sada kad je malo odstojalo, kakav otocki debil!
Izbio je Njemackoj cist prolazak dalje, domacinu turnira.
Sto kaze Osim prirodan polozaj ruke ali za revolverasa.
Fudbal uz rukomet ima najveci problem sa pravilima tj. Slobodnim procjenama jer identicne stvari nekada sude nekada ne.
Izbio je Njemackoj cist prolazak dalje, domacinu turnira.
Sto kaze Osim prirodan polozaj ruke ali za revolverasa.
Fudbal uz rukomet ima najveci problem sa pravilima tj. Slobodnim procjenama jer identicne stvari nekada sude nekada ne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.