Meni samo GospodinIzSarajeva s ovog foruma daje nekad na kasiku informacije.Sarajevo_BiH je napisao/la: ↑05 jul 2024, 23:05Duska sto majke ti pises da si najavio jattu i bubanju kada si to sve procitao na fksinfo forumu. Pa nema potrebe da lazes tako.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
jurisicduska
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne vjerujem iskreno da ce svi ostati u kadru do početka prvenstva, vjerovatno ce biti nekih posudbi.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ja bih doveo i Cavara I Bradarica I otpustio sve nase vezne.
Možda je ovaj Bubanja doveden da igra štopera, a u vezi da igraju Buljubašić i Đorđević?
- luckystrike
- Kontakt:
Bubanja na stoperu nema tri utakmice odigrane u karijeri, prije će ići prema naprijed s DMF nego prema nazad.
Mnogi koji su došli prije njega u Sarajevo, nisu odigrali trening utakmicu na neprirodnoj poziciji, ali su je kod nas igrali u zvaničnim utakmicama puno puta. Tako da, nemoj se nista ibretiti ako Bubanja bude stoperluckystrike je napisao/la: ↑06 jul 2024, 01:34Bubanja na stoperu nema tri utakmice odigrane u karijeri, prije će ići prema naprijed s DMF nego prema nazad.
Al jedinu kontra Zekica sto je odigrao baš je bila na stoperuluckystrike je napisao/la: ↑06 jul 2024, 01:34Bubanja na stoperu nema tri utakmice odigrane u karijeri, prije će ići prema naprijed s DMF nego prema nazad.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoBBoja
- Kontakt:
Lucas je napisao/la: ↑06 jul 2024, 01:47Mnogi koji su došli prije njega u Sarajevo, nisu odigrali trening utakmicu na neprirodnoj poziciji, ali su je kod nas igrali u zvaničnim utakmicama puno puta. Tako da, nemoj se nista ibretiti ako Bubanja bude stoperluckystrike je napisao/la: ↑06 jul 2024, 01:34Bubanja na stoperu nema tri utakmice odigrane u karijeri, prije će ići prema naprijed s DMF nego prema nazad.![]()
Ma treba ih samo u 4-2-3-1 postaviti ko jakir
Jel tako historicaru
Vidim napravio se novi fake profil na insta i facebooku
- TurkishAirlines
Zekic je najbolje pojacanje. On ako ne napravi nesta od nas, ne znam ko ce. (Osim husrefa, kojeg nam je Igman ispred nosa uzeo)
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Jedva čekam četvrtak da vidimo ekipu i zekića u prvoj pravoj utakmici
Prvu ponudu za Kevina je Sarajevo odbio. sada dosla nova za njega. ali nema jos odgovora. iz Kolumbije nadaju se da ce danas ili sutra biti sve gotovo.
-
johntravolta123
- Kontakt:
Definitivni transfer?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ako Google translate tacan onda je fix transfer.
citam na X ( Twitter) tako pisu tamo medije.
Pisao sam to prije nekoliko dana, Santa Fe poslao dvije, obe odbijene. Atletico Nacional valjda je zvaničnu poslao.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.