Pa iz nedozvoljene pozicije je Njemacka dosla u situaciju da Cucurella intervenise rukom. Sve cisto ovdje. Sinoc sam mislio da je penal (jeste da nije bilo ofsajda), ali nakon ove situacije nema govora o penalu i ostecenju Njemacke.
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JayCatwright
- Kontakt:
Al koliko se ovdje hvalila ona panjčuga Fulkrug, jučer tri mrtva zicera promašio, uz Rudigera glavni krivac ispadanja Njemačke, eto i tu zaje.bao svoje za penal
Ne vidim ja kakvu je prednost ovdje stekao tako sto mu je ruka u ofsajdu. Valjda je VAR za clear&obvious greske kao sto je recimo ova sa Cucurellinom rukom haha
Sluzbeno objasnjenje cak ne pominje ofsajd, bar ja nisam nigdje naletio na to.
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 06 jul 2024, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.
Fullkrug je bio u offsideu prije tog povratnog pasa ka Musiali. To se kasnije vidjelo na ponovljenom snimku.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Maroon1946
- Kontakt:
Vratilo se Njemcima za onaj sitni ofsajd Danske. Ako je ono ofsajd i ovo je i tjt.
Isto ovo se mozemo zapitati za Lukakuove ofsajde gdje mu je bukvalno nokat bio ispred igraca.

Meni na onoj slici djeluje kao da mu je koljeno u minimalnom obimu ispred onog odbrambenog igraca Spanije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
Al Francuska s dva autogola i penalom u polufinalu 
Grci su bar golove davali.

Koševo Zapad
- Maroon1946
- Kontakt:
Taylor je odma pokazao da je ruka bila u prirodnom polozaju, niko nije u tom trenutku ni znao za ofsajd, to se tek poslije ustanovilo da je upitno.
Cak i da je bio ofsajd u tom slucaju zaustavis igru i dosudis ofsajd al ovdje se to nije desilo jer niko nije imao pojma o potencijalnom ofsajdu u tom trenutku.
Btw. Ovo vjerovatno nije ofsajd, povucite liniju paralelnu sa linijom sesnaesterca i vidjecete. Ovaj ugao kamere nije paralelan sa sesnaestercom.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kad imaš Salibu u odbrani i Čuamenia ispred njega, nije potrebno da daješ golove.Shategabri je napisao/la: ↑06 jul 2024, 12:18Al Francuska s dva autogola i penalom u polufinalu

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Jos ce osvojitShategabri je napisao/la: ↑06 jul 2024, 12:18Al Francuska s dva autogola i penalom u polufinalu

Ja nakon prospavane noci ne mogu da vjerujem kad je tek Kross dobio zuti, a zasluzio ga u 2. min gdje bi ili prestao klati po terenu sto bi znacilo vise prostora za Spance ili dobio crveni sto bi znacilo vise prostora za Spance.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
To je jedina greška sudije u toj utakmici, u prvom poluvremenu ga je trebao poslati na hlađenje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakvi alibiji forumaša koji su navijali za Španiju...
Okej, bio je vjerovatno ofsajd ali ovaj ESPN gospodin nije u pravu, ruka nije u prirodnom položaju ni iza tijela, čovjek blokira čist pokušaj u okvir gola, da je bio samo ofsajd barem bi se zaustavila igra dok se ne provjeri kao u svim situacijama do sada. Dakle krađa jer je Taylor mislio da mu VAR ne treba.
Što se Kroosa tiče smiješna situacija, za ono se žuti rijetko daje na početku meča, slučajno gaženje i Pedri koji ga preskače da izbjegne ozljedu se dodatno ozljeđuje
Taylor je podijelio toliko žutih igračima Njemačke uključujući i dva igračima na klupi da je bespredmetno raspravljati da je "navlačio" za Njemačku. U najgorem slučaju je loše sudio i bio blago na strani Španije, što se može vidjeti po komentarima neutralnih navijača na bilo kojoj platformi.
Englezima i Špancima treba zabraniti suđenje u nokaut fazama velikih turnira, najbolje bi bilo gledati sudije iz neutralnih zemalja koji su se iskazali na turniru poput Orsata, Kovacsa i onog Turčina.
Okej, bio je vjerovatno ofsajd ali ovaj ESPN gospodin nije u pravu, ruka nije u prirodnom položaju ni iza tijela, čovjek blokira čist pokušaj u okvir gola, da je bio samo ofsajd barem bi se zaustavila igra dok se ne provjeri kao u svim situacijama do sada. Dakle krađa jer je Taylor mislio da mu VAR ne treba.
Što se Kroosa tiče smiješna situacija, za ono se žuti rijetko daje na početku meča, slučajno gaženje i Pedri koji ga preskače da izbjegne ozljedu se dodatno ozljeđuje

Taylor je podijelio toliko žutih igračima Njemačke uključujući i dva igračima na klupi da je bespredmetno raspravljati da je "navlačio" za Njemačku. U najgorem slučaju je loše sudio i bio blago na strani Španije, što se može vidjeti po komentarima neutralnih navijača na bilo kojoj platformi.
Englezima i Špancima treba zabraniti suđenje u nokaut fazama velikih turnira, najbolje bi bilo gledati sudije iz neutralnih zemalja koji su se iskazali na turniru poput Orsata, Kovacsa i onog Turčina.
Ma sve je realno ovdje. Ne bi me cudilo da se sad zahuktaju i razvale do finala. U svakom slucaju bolje oni nego ciganski Spanci.
Nadam se da Holandija ili Engleska imaju goriva za finale.
"Francuska" 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Francuzi će ovo i osvojiti. Iskusna, preozbiljna ekipa.. sinoć je samo sreća spasila Portugal i onog fudbalskog teroristu, pa su dogurali do penala. Španija je najsimpatičnija ekipa i zaslužili su prolaz prvenstveno zbog toga što su generalno pokazali najviše na turniru.. ali teško da mogu dobiti Francuze.
Trolanje i dječije furke na stranu, ovaj ostatak ekipa u četvrtfinalu je smiješan. Ko god prođe, ne može dobiti ove gore taman da se na glavu okrene.
Trolanje i dječije furke na stranu, ovaj ostatak ekipa u četvrtfinalu je smiješan. Ko god prođe, ne može dobiti ove gore taman da se na glavu okrene.
The saddest thing in life is wasted talent.
Vjerujem da Holandija ili ti Nizozemska može, njih Koeman najviše koči jer ne počinje mečeve sa Weghorstom i Frimpongom koji su mu pravili razliku s klupe u svakom meču do sada, zbog toga ga je prva malo ozbiljnija ekipa (taktički) u vidu Austrije pojela na terenu. Ako izbace ovu tursku raspuštenu bandu mislim da dolaze do finala gdje su potentniji od Francuske, a sa Španijom mogu igrati.scholsey je napisao/la: ↑06 jul 2024, 13:15Francuzi će ovo i osvojiti. Iskusna, preozbiljna ekipa.. sinoć je samo sreća spasila Portugal i onog fudbalskog teroristu, pa su dogurali do penala. Španija je najsimpatičnija ekipa i zaslužili su prolaz prvenstveno zbog toga što su generalno pokazali najviše na turniru.. ali teško da mogu dobiti Francuze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.