UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Shategabri
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
Ja na zdf gledam, top atmosfera. Onu lešinu Kristića ne bi dušmaninu dao da sluša.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 jul 2024, 19:09kaze Samovojska odlicno navijanje jedino pozitivno tokom prvog poluvremena a ja se pitam o cemu ovaj rica
i onda upalim mec na HRT-u pa i na Areni kad ono bolji zvuk sa stadiona 10 puta nego na mrtvom BHT
sad ce mi barem atmosfera sa stadiona malo smanjiti smaranje
I found freedom. Losing all hope was freedom.
odlican izbor komentatora za ovako napetu i zanimljivu utakmkcu
Walker i Ronaldo najgori igraci prvenstva

Walker i Ronaldo najgori igraci prvenstva
Da je ova utakmica igrac, bio bi to Kane. Kakav mrtvac.
Meni te Arene sto prenosi nema...koristim moju webtv. Rado bih se rijesio kristica
Ne dirajte mi Copu

Ma na Copi i kad bude losa tekma atmosfera je nevjerovatna pa se i moze pogledati a i jos uvijek tamo ima vise majstora pogotovo u Argentini,Brazilu i Kolumbiju za razliku od Evrope gdje se sve svodi da se ne pogrijesi.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Kako Akanji zlostavlja Kanea. Izbaci ga bolan covjece.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kristic je meni ok, valjda jer ce me vjecito podsjecati na Danska - BiH na ParkenuArvid je napisao/la: ↑06 jul 2024, 19:11Ja na zdf gledam, top atmosfera. Onu lešinu Kristića ne bi dušmaninu dao da sluša.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 jul 2024, 19:09kaze Samovojska odlicno navijanje jedino pozitivno tokom prvog poluvremena a ja se pitam o cemu ovaj rica
i onda upalim mec na HRT-u pa i na Areni kad ono bolji zvuk sa stadiona 10 puta nego na mrtvom BHT
sad ce mi barem atmosfera sa stadiona malo smanjiti smaranje

Svicarci dominiraju sa navijanjem
Sad cu se i ja malo presaltati na ZDF, mada dobar je Svilar na Areni
uzmes IPTV i nemas brige
Don't believe the hype.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kane apsolutno nije ništa napravio čitav EURO, kao i Foden
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Toney umjesto Kejna i Palmer umjesto Fodena.Zar je to tesko pokusati jer vidis da iz tekme u tekmu ovako ne ide ali vjerovatno ce tek nesto pokusati ako prvi prime gol.Klosar onaj ziheraski.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
- JayCatwright
- Kontakt:
To i jeste problem, sto vas neke glupe uspomene vezu za ove komentatore. Kristic je zadnjih par godina definicija depresijeakisarajevo92 je napisao/la: ↑06 jul 2024, 19:16Kristic je meni ok, valjda jer ce me vjecito podsjecati na Danska - BiH na ParkenuArvid je napisao/la: ↑06 jul 2024, 19:11Ja na zdf gledam, top atmosfera. Onu lešinu Kristića ne bi dušmaninu dao da sluša.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 jul 2024, 19:09kaze Samovojska odlicno navijanje jedino pozitivno tokom prvog poluvremena a ja se pitam o cemu ovaj rica
sad ce mi barem atmosfera sa stadiona malo smanjiti smaranje![]()
Svicarci dominiraju sa navijanjem
Sad cu se i ja malo presaltati na ZDF, mada dobar je Svilar na Areni
uzmes IPTV i nemas brige
Vala bas. Ovaj Euro zvijezde potonule nacistobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 jul 2024, 19:17Kane apsolutno nije ništa napravio čitav EURO, kao i Foden
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ovo EURO je najslabije do sad.
U fudbal ce ako ovako nastave sa ovim taktikama i defanzivnim stilom morati uvesti minus gol zbog nezalaganja za napad
Sramota za gledati. Sve jedna utakmica sad na ispadanje osim donekle one juce izmedju Španije i Njemacke je na nivou naše lige koja je kifla.
U fudbal ce ako ovako nastave sa ovim taktikama i defanzivnim stilom morati uvesti minus gol zbog nezalaganja za napad

Sramota za gledati. Sve jedna utakmica sad na ispadanje osim donekle one juce izmedju Španije i Njemacke je na nivou naše lige koja je kifla.
Najlosija Engleska koju pamtim je ona iz Brazila 2014 kad im je Rickie Lambert bio u rosteru. Tad su ispali u grupi sa jednim bodom, al nesto kontam da su atraktivnije igrali nego sad.
Srce, čast i ponos!
- akisarajevo92
- Kontakt:
ma nije samo to, ima sasvim ok boju glasa i zna pustiti glas kad je to potrebno, ne znam sta bi trebao na ovakvoj utakmiciJayCatwright je napisao/la: ↑06 jul 2024, 19:18To i jeste problem, sto vas neke glupe uspomene vezu za ove komentatore. Kristic je zadnjih par godina definicija depresije
zato ponekad upalim BHT kad on komentarise
treba shvatiti ove sa javnog servisa, rijetke su prilike kad imaju bilo kakve prenose, nije jednostavno ostati u 'formi'
Don't believe the hype.
Zato su tad ispali u grupi, a sad ce mozda u polufinale. Cilj opravdava sredstvo.
Urugvaj-Brazil noćas uz Filipa Markovića će biti idealna prilika da se svi oporavimo od ovih smor utakmica 

-
- Kontakt:
Daj Shaqirija u igru da zavali golcinu Englezima, sa ovim kvazi akcijama nista nece uraditi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Foden jos na terenu 

Hvala Španiji sto postoji pa nas bar na trenutak odmakne od ove realnosti koju gledamo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.