Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Kad te Alcaraz dovuce u 5 set gotovo je.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Al koliko ovo vrijeme godinama unazad kvari sve , necjerovatno, jos su pomjerili u juli mjesec ali dzaba sve
Franz Wagner 270 miliona, a svasta
- BosniaBoston
- Kontakt:
Puno para, al more bit dobar dubl partner Struffu u Davis Cupu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jesam zajebo temu al de stasBosniaBoston je napisao/la: ↑05 jul 2024, 21:07Puno para, al more bit dobar dubl partner Struffu u Davis Cupu

Al stvarno je ovo debilizam na wimbldonu, imas ta dva terena sa krovom, kisa je, pa daj stavi neke meceve od juce da se zavrse, stavi ih od 11 da igraju i da ljudi zavrse jer evo kisa ce biti skoro citav dan, al ne kod njih se nista ne igra ceka se raspored od danas, debilizam
Mislio sam da će uzeti ove godine jer je naučila servirati, ali još haman ne zna hodati kako treba.
Pop može zakuhati ovdje kao i u Australiji, ima čovjek fin arsenal za igru na travi.
Ma svi imaju sansu protiv Novaka ove godine, nema on ritma nema neku konstantu, ima samo srece sto igra sa tatabama pa prolazi inace da ga je recimo zapao Berrettini u drugom kolu izletio bi sigurno
-
- Kontakt:
Ribetina i Gauff, ali i Collins su favoritkinje, ali i Raducanu ima šanse, možda i neka peta iskoči jer je to ženski tenis
izgleda da je Iga svoja liga ali samo na šljaci...
izgleda da je Iga svoja liga ali samo na šljaci...
zar i ti sine Ivane!?
Ostapenko osvajaMogli je napisao/la: ↑06 jul 2024, 21:06Ko je favorit kod zena sada? Sta mislis na Raducanu da opalim?![]()

Bolje preskociti braca. Ne bih se zacudio da neka od zena iznenadi. Ova Paolini je sumnjiva, kao i Svitolina.Mogli je napisao/la: ↑06 jul 2024, 21:06Ko je favorit kod zena sada? Sta mislis na Raducanu da opalim?![]()
Kod muskaraca Sinner ili Carlitos. Nema ko vise uzeti.
Jako, jako dobri mečevi osmine. Medvedev - Dimitrov i Đoković - Rune baš obećavaju, doduše ni ostalih 6 mečeva nije za baciti. 

Po meni Djokovic vrlo prosjecan u prva 3 kola iako je relativno rutinski dobio, ali ruku na srce nije ni imao nekakav veci otpor sem novaka Fearnleya koji je sasvim lijepo odigrao. Kopriva challenger igrac i prakticki mec bez otpora, a ovaj gubitak seta protiv Popirina ne treba uopste da zavarava i da se Popirin smatra jakim izazovom s obzirom da je Djokovic u tom setu bio realno izuzetno los. Popirin tokom cijelog meca kao bambi na ledu, bas ga je neugodnjak gledati kako se krece na travi, ali eto uzeo je set i nije se obrukao.
Vec protiv Runea ce to biti pravi i veliki test, s obzirom koliko je Danac uvijek inspirisan protiv Djokovica i koliko zna igrati protiv njega, svaki njihov mec je bio izuzetno tijesan.
Carlos je oscilovao tokom prva 3 kola, ali opet je pokazao vidan mentalni napredak jer je ovakve meceve kao protiv Tiafoea po pravilu i gubio, ali sad je to neki novi Carlos ocito, bez panike i sa punim fokusom u vaznim momentima.
Momak je dobio 12/13 meceva u 5 setova u karijeri, jednostavno brutalan.
Jannik se patio u prva dva kola, pa rijesio Kecmana rutinski, nije pokazao neki vrhunski nivo, ali je odigrao sampionski i zasluzeno dobio, pa imam trenutno osjecaj da ne moze izgubiti tiebreak, postao je opasan rutiner. Nadam se iskreno novom okrsaju u polufinalu sa Carlosom, pa nek bude sta bude.
Honorable mentions: Medvedev, Perricard.
Vec protiv Runea ce to biti pravi i veliki test, s obzirom koliko je Danac uvijek inspirisan protiv Djokovica i koliko zna igrati protiv njega, svaki njihov mec je bio izuzetno tijesan.
Carlos je oscilovao tokom prva 3 kola, ali opet je pokazao vidan mentalni napredak jer je ovakve meceve kao protiv Tiafoea po pravilu i gubio, ali sad je to neki novi Carlos ocito, bez panike i sa punim fokusom u vaznim momentima.
Momak je dobio 12/13 meceva u 5 setova u karijeri, jednostavno brutalan.
Jannik se patio u prva dva kola, pa rijesio Kecmana rutinski, nije pokazao neki vrhunski nivo, ali je odigrao sampionski i zasluzeno dobio, pa imam trenutno osjecaj da ne moze izgubiti tiebreak, postao je opasan rutiner. Nadam se iskreno novom okrsaju u polufinalu sa Carlosom, pa nek bude sta bude.
Honorable mentions: Medvedev, Perricard.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nole je gotov, cijelu godinu igra užasno. Ne kreće se ni blizu ko nekad i odmah cijela igra pati. Ako ovako bude igrao, a ne znam kako može drastično popraviti igru za dan dva, ne vidim način da može izbaciti Runea. Sve ono što Fearnlay i Popyrin nisu kažnjavali to će Rune kažnjavati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ovaj mali francuz je zanimljiv, moracu sutra malo vise da ga odgledam protiv Musettija, jako dobro servira i ima igru za travu, jos jedno mlado novo lice
Inace danas na Wimbledonu nista novo, kisa pada
Inace danas na Wimbledonu nista novo, kisa pada

Ko je ovaj viskov klon sto prenosi alcaraza?
Ma kontam odigrati da ispratim koji mec. Zene samo gledam kad imam neku na listicu. Mada se i tu samo iznerviram kad vidim koliko su nesposobne. Nije za njih sport definitivno.Zaniolo je napisao/la: ↑06 jul 2024, 22:15Bolje preskociti braca. Ne bih se zacudio da neka od zena iznenadi. Ova Paolini je sumnjiva, kao i Svitolina.
Kod muskaraca Sinner ili Carlitos. Nema ko vise uzeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.