Ja navijam za Nizozemce na ovom turniru, al si ti salty nakon ispadanja švaba jbt, svaki treći post o englezima

Samo sam pohvalio, obzirom da ovaj nije bio blizu da skine ijedan penal, cak sam navijao da ispadnu danas
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ja navijam za Nizozemce na ovom turniru, al si ti salty nakon ispadanja švaba jbt, svaki treći post o englezima
Pogledaj samo koliko prostora je bilo na svakom ubacivanju u kazneni od strane Švicarskih vanjskih stopera, Englezi nisu navikli na formaciju i ne znaju pravilo pokrivati prostor. Holandija će ih prva kazniti, samo su i oni šuplji pozadi.StevieG8 je napisao/la: ↑06 jul 2024, 20:44Fazon i jest sto nece naletit na ofanzivno jacu ekipukoeficijent je napisao/la: ↑06 jul 2024, 20:43Southgate je doslovno sve nadmašio po pitanju uništavanja dobre ekipe.
Prošli su, ali da Švicarska više traži pobjedu i umalo dođe do nje je smiješno. Protiv ofanzivno jače ekipe nemaju šta tražiti s ovim načinom igre.
Yakinu bi bilo bolje da je uveo Kobela umjesto izvođača za penale, od Sommera nema ništa na penalima.![]()
Ko su te ofanzivno jace ekipe? Pa jedino Spanci igraju napadacki i lijep fudbal. A vidjeli smo i njih kako se znaju povuci.koeficijent je napisao/la: ↑06 jul 2024, 20:43Southgate je doslovno sve nadmašio po pitanju uništavanja dobre ekipe.
Prošli su, ali da Švicarska više traži pobjedu i umalo dođe do nje je smiješno. Protiv ofanzivno jače ekipe nemaju šta tražiti s ovim načinom igre.
Yakinu bi bilo bolje da je uveo Kobela umjesto izvođača za penale, od Sommera nema ništa na penalima.
Mislio sam ofanzivno jače ekipe od Švicarske. Čitaj svi preostali mogući protivnici.Mogli je napisao/la: ↑06 jul 2024, 20:48Ko su te ofanzivno jace ekipe? Pa jedino Spanci igraju napadacki i lijep fudbal. A vidjeli smo i njih kako se znaju povuci.koeficijent je napisao/la: ↑06 jul 2024, 20:43Southgate je doslovno sve nadmašio po pitanju uništavanja dobre ekipe.
Yakinu bi bilo bolje da je uveo Kobela umjesto izvođača za penale, od Sommera nema ništa na penalima.
Ako je Kane povrijedjen Engleska osvaja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.