fukara87 je napisao/la: ↑06 jul 2024, 19:52Vratili smo se u Premijer ligu gdje pripadamo, ja kao navijac Slobode nemam nikakve argumente ulazit u raspravu sa navijacima Sarajeva, Zelje itd, mi smo tu klub sa tradicijom i sve sto zelim je da probamo napravit stabilan klub a onda i probati izaci u Evropa, nema potrebe palit se i raspravljati i sretno nasim ekipama u Evropi
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nisam nesto upratio, jel nas Huso odbio prije nego je potpisao za odrpanca?
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Za te informacije moras se obratiti sefici Ajli
Ako bude raspolozena reci ce ti sve
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Samo Nodi dobru ste ekipu skrpili za ovu sezonu, ljudi fakat imaju iskustva u borbi za opstanak u PL i jos kad dodas da ste potpisali i igraca koji se borio da iz Federalke udje u visi rang, dobijes dobru podlogu znanja i podznanja
- jurisicduska
- Kontakt:
Sad kad nema ovog vještačkog kluba, vi bi trebali raditi na jačanju akademije, najveći rasadnik fudbalskih talenata je TK , to morate eksploatisati. Napraviti neki 10godišnji plan. Npr da u osnovnim školama ima izborno fudbal, od 5 razreda osnovne, I da 2 sata 3 puta sedmično djeca zainteresovana da igraju fudbal tu idu I da imaju mini ligu subotom i nedjeljom a to sve da Sloboda dogovori sa gradom I kantonom na kraju krajeva. I do 8 razreda filtrirate selekcije po 20-25 najboljih to je u15 I prebacite u Slobodinu školu I onda sigurno imate top talente na jednom mjestu. Ovako nekima daleko, nekim skupa članarina, nečiji roditelji nemaju vremena da voze dovoze, kad je to u sklopu škole ide to. I tih 25 dječaka sa 15 godina nagradiš da igraju u Slobodi I harali bi dugoročno ligom. A ovo ovako je sve ****.fukara87 je napisao/la: ↑06 jul 2024, 19:52Vratili smo se u Premijer ligu gdje pripadamo, ja kao navijac Slobode nemam nikakve argumente ulazit u raspravu sa navijacima Sarajeva, Zelje itd, mi smo tu klub sa tradicijom i sve sto zelim je da probamo napravit stabilan klub a onda i probati izaci u Evropa, nema potrebe palit se i raspravljati i sretno nasim ekipama u Evropi
Nikada toga u slobodi nece biti. Ovo sto je sad u zelji, u slobodi je zadnjih 20 godina. Imas cjenovnik za minute, menadzeri oko omladinskih selekcija, najbogatiji igraju i stalna koskanja roditelja sa trenerima.jurisicduska je napisao/la: ↑06 jul 2024, 21:10Sad kad nema ovog vještačkog kluba, vi bi trebali raditi na jačanju akademije, najveći rasadnik fudbalskih talenata je TK , to morate eksploatisati. Napraviti neki 10godišnji plan. Npr da u osnovnim školama ima izborno fudbal, od 5 razreda osnovne, I da 2 sata 3 puta sedmično djeca zainteresovana da igraju fudbal tu idu I da imaju mini ligu subotom i nedjeljom a to sve da Sloboda dogovori sa gradom I kantonom na kraju krajeva. I do 8 razreda filtrirate selekcije po 20-25 najboljih to je u15 I prebacite u Slobodinu školu I onda sigurno imate top talente na jednom mjestu. Ovako nekima daleko, nekim skupa članarina, nečiji roditelji nemaju vremena da voze dovoze, kad je to u sklopu škole ide to. I tih 25 dječaka sa 15 godina nagradiš da igraju u Slobodi I harali bi dugoročno ligom. A ovo ovako je sve ****.fukara87 je napisao/la: ↑06 jul 2024, 19:52Vratili smo se u Premijer ligu gdje pripadamo, ja kao navijac Slobode nemam nikakve argumente ulazit u raspravu sa navijacima Sarajeva, Zelje itd, mi smo tu klub sa tradicijom i sve sto zelim je da probamo napravit stabilan klub a onda i probati izaci u Evropa, nema potrebe palit se i raspravljati i sretno nasim ekipama u Evropi
NEMA NAZAD
100% istina. A da ne govorimo o "trenerima" te djece. Cast izuzecima, ima ih par koji bas rade sa djecom. Ovo ostalo sve go alkoholicar koji na osnovu stare slave dobije mjesto u klubu, a nema veze s vezom o treniranju.holyman je napisao/la: ↑06 jul 2024, 21:27Nikada toga u slobodi nece biti. Ovo sto je sad u zelji, u slobodi je zadnjih 20 godina. Imas cjenovnik za minute, menadzeri oko omladinskih selekcija, najbogatiji igraju i stalna koskanja roditelja sa trenerima.jurisicduska je napisao/la: ↑06 jul 2024, 21:10Sad kad nema ovog vještačkog kluba, vi bi trebali raditi na jačanju akademije, najveći rasadnik fudbalskih talenata je TK , to morate eksploatisati. Napraviti neki 10godišnji plan. Npr da u osnovnim školama ima izborno fudbal, od 5 razreda osnovne, I da 2 sata 3 puta sedmično djeca zainteresovana da igraju fudbal tu idu I da imaju mini ligu subotom i nedjeljom a to sve da Sloboda dogovori sa gradom I kantonom na kraju krajeva. I do 8 razreda filtrirate selekcije po 20-25 najboljih to je u15 I prebacite u Slobodinu školu I onda sigurno imate top talente na jednom mjestu. Ovako nekima daleko, nekim skupa članarina, nečiji roditelji nemaju vremena da voze dovoze, kad je to u sklopu škole ide to. I tih 25 dječaka sa 15 godina nagradiš da igraju u Slobodi I harali bi dugoročno ligom. A ovo ovako je sve ****.fukara87 je napisao/la: ↑06 jul 2024, 19:52Vratili smo se u Premijer ligu gdje pripadamo, ja kao navijac Slobode nemam nikakve argumente ulazit u raspravu sa navijacima Sarajeva, Zelje itd, mi smo tu klub sa tradicijom i sve sto zelim je da probamo napravit stabilan klub a onda i probati izaci u Evropa, nema potrebe palit se i raspravljati i sretno nasim ekipama u Evropi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
19vendetta87
- Kontakt:
Zato ste vi doveli 4 Srbijanca zbog filozofije kluba
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- jurisicduska
- Kontakt:
Zato I treba staviti fudbal u skole. Jer je fudbal u skolama fudbala postao igra za privilegovane. Dijete koje zivi negdje malo dalje iako je supertalenat nema odakle dolazit na treninge kupovat opremu placati clanarinu. Ovako nešto bi toj djeci dalo sansu. A korist za Slobodu bi bila enormna.holyman je napisao/la: ↑06 jul 2024, 21:27Nikada toga u slobodi nece biti. Ovo sto je sad u zelji, u slobodi je zadnjih 20 godina. Imas cjenovnik za minute, menadzeri oko omladinskih selekcija, najbogatiji igraju i stalna koskanja roditelja sa trenerima.jurisicduska je napisao/la: ↑06 jul 2024, 21:10Sad kad nema ovog vještačkog kluba, vi bi trebali raditi na jačanju akademije, najveći rasadnik fudbalskih talenata je TK , to morate eksploatisati. Napraviti neki 10godišnji plan. Npr da u osnovnim školama ima izborno fudbal, od 5 razreda osnovne, I da 2 sata 3 puta sedmično djeca zainteresovana da igraju fudbal tu idu I da imaju mini ligu subotom i nedjeljom a to sve da Sloboda dogovori sa gradom I kantonom na kraju krajeva. I do 8 razreda filtrirate selekcije po 20-25 najboljih to je u15 I prebacite u Slobodinu školu I onda sigurno imate top talente na jednom mjestu. Ovako nekima daleko, nekim skupa članarina, nečiji roditelji nemaju vremena da voze dovoze, kad je to u sklopu škole ide to. I tih 25 dječaka sa 15 godina nagradiš da igraju u Slobodi I harali bi dugoročno ligom. A ovo ovako je sve ****.fukara87 je napisao/la: ↑06 jul 2024, 19:52Vratili smo se u Premijer ligu gdje pripadamo, ja kao navijac Slobode nemam nikakve argumente ulazit u raspravu sa navijacima Sarajeva, Zelje itd, mi smo tu klub sa tradicijom i sve sto zelim je da probamo napravit stabilan klub a onda i probati izaci u Evropa, nema potrebe palit se i raspravljati i sretno nasim ekipama u Evropi
Jbg ti sada govoris o sistemu kojeg u citavoj drzavi ni na jednom nivou ni u jednom sportu nema. Sloboda nema ljude zainteresovane za uspjeh i bolji klub, a bogami nema ni navijacajurisicduska je napisao/la: ↑06 jul 2024, 21:36Zato I treba staviti fudbal u skole. Jer je fudbal u skolama fudbala postao igra za privilegovane. Dijete koje zivi negdje malo dalje iako je supertalenat nema odakle dolazit na treninge kupovat opremu placati clanarinu. Ovako nešto bi toj djeci dalo sansu. A korist za Slobodu bi bila enormna.holyman je napisao/la: ↑06 jul 2024, 21:27Nikada toga u slobodi nece biti. Ovo sto je sad u zelji, u slobodi je zadnjih 20 godina. Imas cjenovnik za minute, menadzeri oko omladinskih selekcija, najbogatiji igraju i stalna koskanja roditelja sa trenerima.jurisicduska je napisao/la: ↑06 jul 2024, 21:10
Sad kad nema ovog vještačkog kluba, vi bi trebali raditi na jačanju akademije, najveći rasadnik fudbalskih talenata je TK , to morate eksploatisati. Napraviti neki 10godišnji plan. Npr da u osnovnim školama ima izborno fudbal, od 5 razreda osnovne, I da 2 sata 3 puta sedmično djeca zainteresovana da igraju fudbal tu idu I da imaju mini ligu subotom i nedjeljom a to sve da Sloboda dogovori sa gradom I kantonom na kraju krajeva. I do 8 razreda filtrirate selekcije po 20-25 najboljih to je u15 I prebacite u Slobodinu školu I onda sigurno imate top talente na jednom mjestu. Ovako nekima daleko, nekim skupa članarina, nečiji roditelji nemaju vremena da voze dovoze, kad je to u sklopu škole ide to. I tih 25 dječaka sa 15 godina nagradiš da igraju u Slobodi I harali bi dugoročno ligom. A ovo ovako je sve ****.
NEMA NAZAD
RADOVANEE PSIHOLOGU NAŠŠŠŠstojko je napisao/la: ↑06 jul 2024, 21:51Ok je dovoditi pojacanja iz srbijanskih klubova, svih osim skretnicara19vendetta87 je napisao/la: ↑06 jul 2024, 21:35Zato ste vi doveli 4 Srbijanca zbog filozofije kluba![]()
![]()
Ima li od ostataka juga halala jer su samo vođe dio tala19vendetta87 je napisao/la: ↑06 jul 2024, 21:35Zato ste vi doveli 4 Srbijanca zbog filozofije kluba![]()
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- tuzlanskasloboda
- Kontakt:
jjjeeebbbbbeeeemmmm sssssvvvviiiiinnnnnjjjjjssssssskkkkkkiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zzzzzzzzzzzaaappaaaadddnnnniii mmmmoooosssstttttaaarrrr,,,,,,,,, aaaaaaaaaa
- Beduin
- Kontakt:
Menadzeri - najvece zlo modernog fudbala. Sve i da ispostujes ovo sto @Jurisic govori, a jako zanimljiva je ideja ne samo za Slobodu i TK, opet imas lokalne menadzere (mahom kabadahije i poznate i gradu) koji ce vrbovati roditelje i djecu, uslovljavati, a za koju godinu ono najbolje odvesti iz kluba besplatno. U najboljem slucaju imas naknadu za treniranje, koja je mizerna i neisplativa za velik i skup projekat.holyman je napisao/la: ↑06 jul 2024, 21:27Nikada toga u slobodi nece biti. Ovo sto je sad u zelji, u slobodi je zadnjih 20 godina. Imas cjenovnik za minute, menadzeri oko omladinskih selekcija, najbogatiji igraju i stalna koskanja roditelja sa trenerima.jurisicduska je napisao/la: ↑06 jul 2024, 21:10Sad kad nema ovog vještačkog kluba, vi bi trebali raditi na jačanju akademije, najveći rasadnik fudbalskih talenata je TK , to morate eksploatisati. Napraviti neki 10godišnji plan. Npr da u osnovnim školama ima izborno fudbal, od 5 razreda osnovne, I da 2 sata 3 puta sedmično djeca zainteresovana da igraju fudbal tu idu I da imaju mini ligu subotom i nedjeljom a to sve da Sloboda dogovori sa gradom I kantonom na kraju krajeva. I do 8 razreda filtrirate selekcije po 20-25 najboljih to je u15 I prebacite u Slobodinu školu I onda sigurno imate top talente na jednom mjestu. Ovako nekima daleko, nekim skupa članarina, nečiji roditelji nemaju vremena da voze dovoze, kad je to u sklopu škole ide to. I tih 25 dječaka sa 15 godina nagradiš da igraju u Slobodi I harali bi dugoročno ligom. A ovo ovako je sve ****.fukara87 je napisao/la: ↑06 jul 2024, 19:52Vratili smo se u Premijer ligu gdje pripadamo, ja kao navijac Slobode nemam nikakve argumente ulazit u raspravu sa navijacima Sarajeva, Zelje itd, mi smo tu klub sa tradicijom i sve sto zelim je da probamo napravit stabilan klub a onda i probati izaci u Evropa, nema potrebe palit se i raspravljati i sretno nasim ekipama u Evropi
Ideja jeste dobra u nekim prijasnjim vremenima i uslovima, u danasnje doba te pojedose menadzeri, prijateljske veze...
Kod nas mali Hasanovic, kojeg Uprava toliko hvali i narod ocekuje od njega, otac ga od mladjih kategorija gurao i proturao naisteb druge, kvalitetnije djece, pa sve do prvog tima. Solidan igrac, odlican momak i jaran, pravi onaj carsijski prgavac (nije nista negativno), ali znaju njegova godista koliko ga se guralo.
A onda smo se cudili zasto nam djeca krenuse ici u Slogu Simin Han da treniraju, od nepravde i roditeljskih marifetluka do tadasnje lijepe price o besplatnom treniranju, finansijski stabilnom klubi i dobrim platama fudbalera, jakog covjeka koji vodi klub... ali eto i to pade u vodu pa ih se dosta vratilo u Slobodu. Ne mozes reci ni "ne treba ih nikad vratiti zbog tog odlaska komsijama" kad je sam tvoj klub neuredjen i toksican za djecu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
JanSobieski
- Kontakt:
Slo slo slobodo na kuuurrraccc te nabodo!!!
-
opalaopala
- Kontakt:
tuzlanskasloboda je napisao/la: ↑07 jul 2024, 08:37jjjeeebbbbbeeeemmmm sssssvvvviiiiinnnnnjjjjjssssssskkkkkkiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zzzzzzzzzzzaaappaaaadddnnnniii mmmmoooosssstttttaaarrrr,,,,,,,,, aaaaaaaaaa
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Sloboda, klub s tradicijom...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Genijalan post !! Koliko mudrosti i istine u par rijeci !!tuzlanskasloboda je napisao/la: ↑07 jul 2024, 08:37jjjeeebbbbbeeeemmmm sssssvvvviiiiinnnnnjjjjjssssssskkkkkkiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zzzzzzzzzzzaaappaaaadddnnnniii mmmmoooosssstttttaaarrrr,,,,,,,,, aaaaaaaaaa
- svrakino1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: boki86, tutankamon1905, Uprava, Vanja8 i 21 gost.