Danas kad sam išao na Bjelašnicu vidim na bilbordu i Tropic ga reklamira .
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Re: Chat
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
VensanKasel je napisao/la: ↑06 jul 2024, 22:33Danas kad sam išao na Bjelašnicu vidim na bilbordu i Tropic ga reklamira .

Navukao je Bingo boga oca od sladoleda ovaj monte bukvalno zaledjena verzija montea

Ja samo udaram po Macho cokolada.

Re: Chat
Carte d'Or je institucija. Nedavno sam probao okuse oraha, vanilije i jagode, do tada sam jeo samo od čokolade. Ne znaš koji je bolji, realno.
Bolji sladoled od vanilije nisam u životu probao...
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- kraljttbvb
- Kontakt:
U Britaniji u svemu uvode muslimane u životne tokove.
Gledam sa djecom crtani Paddington medo, već imaju komsiju muslimana sa pokrivenom ženom...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E jest meni prahnuo Tops, k'o trudnoj ženi. Ali turci ga ovdje haman ne nabavljaju 

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja bi nekad, kad mi slatko naupmadne, upalio auto i na pumpu. Nema veze koliko je sati.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jul 2024, 23:33E jest meni prahnuo Tops, k'o trudnoj ženi. Ali turci ga ovdje haman ne nabavljaju![]()
Zato sad imam zalihe, i slatko i slano, ne da mi se više ići u neka doba na pumpu...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ja bi vala neke janjetine mogao, sta ce vam slatko u ovo vrijeme, udebljat cete se

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
https://www.klix.ba/vijesti/bih/svega-1 ... /240703031
Toliko o nama i digitalizaciji.
Zatucan narod.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovo bilo prije 24 godine, e u pm...
Ja imam zalihe za tri mjeseca. Što slatka ( frižider posebno uključen) te ostalih rekvizita. Takva mi navika, jeste da ponekad bude bacanja kada se datum pogleda.kraljttbvb je napisao/la: ↑06 jul 2024, 23:42Ja bi nekad, kad mi slatko naupmadne, upalio auto i na pumpu. Nema veze koliko je sati.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jul 2024, 23:33E jest meni prahnuo Tops, k'o trudnoj ženi. Ali turci ga ovdje haman ne nabavljaju![]()
Zato sad imam zalihe, i slatko i slano, ne da mi se više ići u neka doba na pumpu...
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma to meni nekad nadođe, nisam nešto plaho lud za slatkom. Ali maloprije... Baš u nevakat, jbgarmando je napisao/la: ↑07 jul 2024, 00:31Ja imam zalihe za tri mjeseca. Što slatka ( frižider posebno uključen) te ostalih rekvizita. Takva mi navika, jeste da ponekad bude bacanja kada se datum pogleda.kraljttbvb je napisao/la: ↑06 jul 2024, 23:42Ja bi nekad, kad mi slatko naupmadne, upalio auto i na pumpu. Nema veze koliko je sati.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jul 2024, 23:33E jest meni prahnuo Tops, k'o trudnoj ženi. Ali turci ga ovdje haman ne nabavljaju![]()

Ma nisam ni ja, vjeruj mi. Ali navika da imaš i gotovo. Ne samo to, nego svega živog. Zatrpan špajz. Nije hvala nikakva, prije će biti neka " bolest". U autu mora biti dvije vrste žvakaćih, nekoliko vrsta bonbona....u jesen i zimi nešto od čokoladica i sokića/ vode.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 jul 2024, 00:37Ma to meni nekad nadođe, nisam nešto plaho lud za slatkom. Ali maloprije... Baš u nevakat, jbgarmando je napisao/la: ↑07 jul 2024, 00:31Ja imam zalihe za tri mjeseca. Što slatka ( frižider posebno uključen) te ostalih rekvizita. Takva mi navika, jeste da ponekad bude bacanja kada se datum pogleda.kraljttbvb je napisao/la: ↑06 jul 2024, 23:42
Ja bi nekad, kad mi slatko naupmadne, upalio auto i na pumpu. Nema veze koliko je sati.
Zato sad imam zalihe, i slatko i slano, ne da mi se više ići u neka doba na pumpu...![]()
Jbga, logistika mi drugo ime.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Meni bez razlike koje je godišnje doba u pitanju, mora biti suhovine u frižideru.armando je napisao/la: ↑07 jul 2024, 00:43Ma nisam ni ja, vjeruj mi. Ali navika da imaš i gotovo. Ne samo to, nego svega živog. Zatrpan špajz. Nije hvala nikakva, prije će biti neka " bolest". U autu mora biti dvije vrste žvakaćih, nekoliko vrsta bonbona....u jesen i zimi nešto od čokoladica i sokića/ vode.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 jul 2024, 00:37Ma to meni nekad nadođe, nisam nešto plaho lud za slatkom. Ali maloprije... Baš u nevakat, jbg![]()
Ma jok...
[media][/media]
[media][/media]
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ljeti, zimi, suho meso i sudzuka su uvijek u frizideruMaroonBjelave je napisao/la: ↑07 jul 2024, 00:45Meni bez razlike koje je godišnje doba u pitanju, mora biti suhovine u frižideru.armando je napisao/la: ↑07 jul 2024, 00:43Ma nisam ni ja, vjeruj mi. Ali navika da imaš i gotovo. Ne samo to, nego svega živog. Zatrpan špajz. Nije hvala nikakva, prije će biti neka " bolest". U autu mora biti dvije vrste žvakaćih, nekoliko vrsta bonbona....u jesen i zimi nešto od čokoladica i sokića/ vode.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 jul 2024, 00:37
Ma to meni nekad nadođe, nisam nešto plaho lud za slatkom. Ali maloprije... Baš u nevakat, jbg![]()