U Sarajevu je BABO a ti tataj negdje drugo i idi sa tatama samo nemojte nama više pomagati, jer tate nas zamal ne ugasiše.bojamora je napisao/la: ↑07 jul 2024, 02:03Nije njemu Ivica babo nego tata a pehari su pokazali kolko je dobar bio a mi koji zaoprave navijamo za Želju znamo kako smo se ponosno osječali dok nas je vodio a kako se osječamo sad kad su babe došle.istokzeljo je napisao/la: ↑06 jul 2024, 23:18Taj čovjek je uhljup grobar. Sve što je napravio je zahvaljujući babi. A koliko je dobar niko ga nece a nakon ovih izvala nece moci vise ni na TV.Orvel je napisao/la: ↑06 jul 2024, 22:54
Ja samo kazem kako jeste. Taj covjek zna sta je Zeljeznicar i nije cudo sto smo samo sa njim bili na vrhu.
Naravno sretno Coricu u nastavku, to je trenutno sto imamo i ovi igraci s kojima mozemo raditi ali da se pravimo ludi i govorimo da ne znamo ko moze sve popraviti, ne bi bilo u redu. A sto je omrazen pred ljudima koji ne vide siru sliku to je problem tih ljudi, a to je as iz rukava ovih sto imaju talove u i oko kluba.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ništa od prelaska Džeke u Hajduk.
A kako su odmah poletili da ga napljuju.
A kako su odmah poletili da ga napljuju.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HulahopkaGaPrima
- Kontakt:
Debeli, puno si se ti raspisao za nekoga ko ne bi ni bio ovdje da ga ne prima od admina

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zna li neko je li istina da dovodimo napadaca od 36 godina ili je suplja prica?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma imaju ovdje pojma. Rekose nam Amoh dolszi i Santos. Jedino ja nemam pojma kad rekoh da obojica nece doci. Sarene laze forumasa
- HulahopkaGaPrima
- Kontakt:
Pojedini ovdje su navijaci Amara Osima, a ne Zeljeznicara.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Nije los igrac19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 14:38Zna li neko je li istina da dovodimo napadaca od 36 godina ili je suplja prica?
-
- Kontakt:
Brate, lik ce imati 37 godina u novembru, a igrao federalku prosle sezone.zeljovolimte je napisao/la: ↑07 jul 2024, 15:03Nije los igrac19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 14:38Zna li neko je li istina da dovodimo napadaca od 36 godina ili je suplja prica?
Gdje idemo s ovakvim pojacanjima? Bolje da je Haracic onda ostao
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- gegenpressing
- Kontakt:
Odakle samo vadite te informacije19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 14:38Zna li neko je li istina da dovodimo napadaca od 36 godina ili je suplja prica?
Brohra ribo se...
Ode Jaber milon eura rekose nam debili s teme. Kakve sve budalastine su ovdje nqpisane 

N.K.
Nije valjda?
Nije valjda?

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- jointunija
- Kontakt:
Nije istina,nejasno mi je samo ko vam gura takve informacije da se pecate na te spinove,meni je to nevjerovatno.19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 15:17Brate, lik ce imati 37 godina u novembru, a igrao federalku prosle sezone.zeljovolimte je napisao/la: ↑07 jul 2024, 15:03Nije los igrac19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 14:38Zna li neko je li istina da dovodimo napadaca od 36 godina ili je suplja prica?
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Ovdje svakako vecinom pisu ljudi koji nisu navijaci Zelje pa plasiraju raznorazne "provjerene informacije". A pojedinci se pecaju i hrane ih svojim pisanjem.jointunija je napisao/la: ↑07 jul 2024, 16:10Nije istina,nejasno mi je samo ko vam gura takve informacije da se pecate na te spinove,meni je to nevjerovatno.19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 15:17Brate, lik ce imati 37 godina u novembru, a igrao federalku prosle sezone.
-
- Kontakt:
Zato su navijaci Zelje ovi isti koji hajcaju raju kako ce Zeljo zgrnuti pare od transfera Muftica, AlJabera, kako necemo na dresu imati mjesta za silne sponzore.enterofuryl je napisao/la: ↑07 jul 2024, 16:33Ovdje svakako vecinom pisu ljudi koji nisu navijaci Zelje pa plasiraju raznorazne "provjerene informacije". A pojedinci se pecaju i hrane ih svojim pisanjem.jointunija je napisao/la: ↑07 jul 2024, 16:10Nije istina,nejasno mi je samo ko vam gura takve informacije da se pecate na te spinove,meni je to nevjerovatno.19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 15:17
Brate, lik ce imati 37 godina u novembru, a igrao federalku prosle sezone.
Realnije je da dodje Komazec, nego ta silna pojacanja zaboravljenih reprezentativaca iz Madjarske, Turske..
-
- Kontakt:
Samo ti uzivaj. Dolazite na forum da skupljate informacije gdje vam N.N. osoba sa nekim random imenom moze reci sta god mu padne na pamet i vi povjerujete u to. Od dobrih vijesti do losih. Zapitajte se do koga je. wzeljovolimte je napisao/la: ↑07 jul 2024, 16:36Zato su navijaci Zelje ovi isti koji hajcaju raju kako ce Zeljo zgrnuti pare od transfera Muftica, AlJabera, kako necemo na dresu imati mjesta za silne sponzore.enterofuryl je napisao/la: ↑07 jul 2024, 16:33Ovdje svakako vecinom pisu ljudi koji nisu navijaci Zelje pa plasiraju raznorazne "provjerene informacije". A pojedinci se pecaju i hrane ih svojim pisanjem.jointunija je napisao/la: ↑07 jul 2024, 16:10
Nije istina,nejasno mi je samo ko vam gura takve informacije da se pecate na te spinove,meni je to nevjerovatno.
Realnije je da dodje Komazec, nego ta silna pojacanja zaboravljenih reprezentativaca iz Madjarske, Turske..
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, kulinban1189, Lokomotifa i 48 gostiju.