neće imati mogućnost braniti naslov, a velika senzacija je i tri pogrešna bacanja u kladivu Andersen tako i ona
ostaje bez Pariza ,iako je najbolja po rankingu i glavni favorit za zlato u Parizu.
Možeš biti najbolji ,ali jedno loše popodne odnese ti sve ,pa zato ne volim način izbora atletičara u USA za velika
natjecanja.
Također bez Elaine Thompson na OI,odustala od svih utrka na JAM prvenstvu ...
Ne vjerujem da ćemo ikada više vidjeti ETH u pravom izdanju zbog kronični problema s ozljedama koje ima
godinama.SMU se pojavila na prvenstvu Bahama i trčala je prvu rundu sa sporim vremenom,ona mora istrčati
normu da bi je vidjeli u Parizu ,bila bi velika šteta da kraljica 400m i dvostruka olimpijska prvakinja na 400m ne vidi Pariz, jer već imamo par veliki imena koja sigurno neće braniti naslov .
Katzberg na prvenstvu Kanade bacio opet sjajan hitac u kladivu 82.60m.
Mommy rocket izgleda vrlo dobro sub-11 sa usporenjem u prvoj rundi ,,a i Shericka puno bolje izgleda nego prije mjesec dana, sub-11 u laganom ritmu. Zato kod M u prvoj rundi nije bilo đžogiranja ,a posebno je bio impresivan Thompson s 9.82s . A još jedna velika karijera se bliži kraju,Y.Black nije prošao prvu rundu i čini se da je vrijeme da okači sprinterice od klin, po meni TOP 10 sprintera ALL Time ,šteta što su ga ozljede uništile kad je bio na vrhuncu. Večeras(ujutro) su 1/2 i finale na stotkama na JAM prvenstvu.
Sinoć na USA trialsima ,Allman i u finalu diska preko 70m / 70,73m i opet izgleda kao glavni favorit za zlato, pitanje
je tko će u Parizu imati lucky throw.

Holloway opet i u SF ispod 13s ,dok je Crittenden izgledao jako dobro s 13.05s ,bit će opako finale na 110mh i borba za dva mjesta jer Grant izgleda kao zaključan.Ali kakva je tek konkurencija na 100mH ,16 cura ima olimpijski
standard ,plus vraća se Tia Jones nakon ozljede ,a u prvoj rundi će nastupiti i legendarna Lolo Jones.

Sha Carri i na 200m izgleda odlično sub 20 u 1.rundi ,ona i G.Thomas su mi dvijeizgledne opcije,dok za 3. mjesto
ima dosta kandidatkinja,a šta reći za SML na 400mH koja u laganom đžogingu istrči 53.07 , nadam se da će Dalila opet izboriti OI. Lyles i Knighton lagano prošli prvu rundu na 200m ,dok mi je Bednarek jako izgledan
da i ovdje uzme mjesto na OI,Kereley se nije ni pojavio na 200m.