FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dres na ovom mini klipu djeluje baš baš dobro, nadam se da će biti veličine za nas krupnije nismo ni mi za baciti možemo poslužiti na štoperu ili golu 

Odlični!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- belosevic23
- Kontakt:
Jaci smo od bayern minkena, adidas custom dresove za nas pravi 

Mozda se nova pojacanja budu predstavila u njemu 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Dakle povukli ste loše komentare, ipak dobar dres ? Šminka. Vrijedi kupit. Ma samo ženi recite tako sam ja. Danima pričam : "Joj jedva čekam dres, pravo će bit dobar, ako neko hoće da me usreći samo dres" I eto.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Dobar jer dres, uzimam sigurno. Odakle tebi informacija o dresu prije vremena?jurisicduska je napisao/la: ↑07 jul 2024, 21:06Dakle povukli ste loše komentare, ipak dobar dres ? Šminka. Vrijedi kupit. Ma samo ženi recite tako sam ja. Danima pričam : "Joj jedva čekam dres, pravo će bit dobar, ako neko hoće da me usreći samo dres" I eto.

A znaci Lokomotiva je dovedena da bi Mustafic igrao...how yes noNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jul 2024, 10:45Koliko sam shvatio ovaj Djordjevic je doveden da bude ta 10ka i vezni red ce sacinjavati on Mustafic i Buljubasic.Ovo ostalo Julardzija,Matanovic,Mehmedovic rotacijaBordoBBoja je napisao/la: ↑07 jul 2024, 10:31Kupresak bi nam legao samo tako. Ali pored tog likevog wing backa, ocajnicki nam treba ofanzivni veznjak, a i stoper neki kvalitetniji. I to bi bilo to.
Vjerujem da ce se ta tri igraca i dovesti
Ocekujem potpis Kupresaka da rijesimo tu poziciju lijevog beka koja nam je pre pre prekriticna
Malo me brine i taj LCB kojeg ce igrati Jovic i Mujkic.Ocekicao sam nekoga jaceg tu a ove za klupe ali dobro sta je tu je
Boga mi su nas i pripazili s cijenom kakav je dres, da nije ba 160 e, a ne KM, ubija... 

Ma jedan pakaš iz provincije..stojko je napisao/la: ↑07 jul 2024, 02:13NazorUso je napisao/la: ↑07 jul 2024, 01:13I ti si dolijo, lisac jedan![]()
Ja s teme upoznao dosta momaka. Ruleta brata spletom okolnosti na dzenazi sreo. Panto, joker, stare kuke![]()
Btw, necete vjerovati, s jednim likom se sprijateljio na forumu, i evo prije 10 min mu dosao sa svadbe.
Forum pise romane haha
Pozz za sve, dok se nismo "poklali"![]()
![]()
Ima ovdje puno dobrih momaka/ljudi. I ti si jedan od njih.
A Ko se to “objesio”![]()
![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Hahahaha nek si se javio, nema te niđe, jel te to vanja nagovorio
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Idi ba na medeni mjesec. Mani se foruma.skoroalen je napisao/la: ↑07 jul 2024, 21:25Ma jedan pakaš iz provincije..stojko je napisao/la: ↑07 jul 2024, 02:13NazorUso je napisao/la: ↑07 jul 2024, 01:13
I ti si dolijo, lisac jedan![]()
Ja s teme upoznao dosta momaka. Ruleta brata spletom okolnosti na dzenazi sreo. Panto, joker, stare kuke![]()
Btw, necete vjerovati, s jednim likom se sprijateljio na forumu, i evo prije 10 min mu dosao sa svadbe.
Forum pise romane haha
Pozz za sve, dok se nismo "poklali"![]()
![]()
Ima ovdje puno dobrih momaka/ljudi. I ti si jedan od njih.
A Ko se to “objesio”![]()
![]()
![]()
Pitanje, koliko se čeka dres u pre-order?
-
- Kontakt:
Bila je obavjest da ces o roku I nacinu isporuke biti uskoro obavjesten.
Naručeno, dvije opcije dostave su, kućna adresa ili fan shop. Greškom sam stavio dostavu, a pretpostavljam da ću biti na poslu u toku dostave (što nisam htio).jurisicduska je napisao/la: ↑07 jul 2024, 22:08Bila je obavjest da ces o roku I nacinu isporuke biti uskoro obavjesten.