Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

CAGarfia
Kontakt:

Re: Re: Chat

Post Postao/la CAGarfia » 07 jul 2024, 21:51

Odbranjena demokratija u Francuskoj. Međed na aparatima. :salut:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 07 jul 2024, 21:56

Epizoda 41255454
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jul 2024, 22:01

Pogba je napisao/la:
07 jul 2024, 21:03
Koliko je samo sdfa botina sendvicarskih.

BiH ne postoji u entitetu rs, to je rezultat dejtona kao i poklona sda svojim snsd - hdz partnerima.
Zamisli oni nešto pozivaju hitno :urnebes: , pa hajte na liniju ako je hitno i ako je ovo atak na "drzavu".
Jadnici laju umjesto da su jačali institucije pa da ovo mozemo zvati državom 30 godina.
Nekad poslije lokalnih izbora Bakir je rekao da je trojka odnijela pobjedu na društvenim mrežama i da su tu bili "vještiji". Nakon što su izgubili vlast, upregnuli su sve sile da zaposle što više botova i ništa nisu prepustili slučaju, plaćali su čak i na ovom forumu, preuzeli su Klix i sve to platili pokradenim novcem. Plaćaju i danas, ponovo našim novcem kojeg su pokrali tenderima i krađom u državnim preduzećima.

U Višegradu su četnici godinama defilovali pa su tek kad je trojka preuzela vlast - osuđeni i zabranjeni.

15 godina su najstrašnije šurovali sa HDZ-om i SNSD-om, dali im apsolutno sve, uništili svaku instituciju, vojsku, policiju, obavještajne agencije da bi danas nekome držali predavanja. :bow:

Stranka u kojoj danas glavnu riječ vode Zahiragić i Kapidžić, pa sad zamisli na šta je spala ta ista stranka koja je dala toliko političkih velikana kroz istoriju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 jul 2024, 22:03

Pogba je napisao/la:
07 jul 2024, 21:03
Koliko je samo sdfa botina sendvicarskih.

BiH ne postoji u entitetu rs, to je rezultat dejtona kao i poklona sda svojim snsd - hdz partnerima.
Zamisli oni nešto pozivaju hitno :urnebes: , pa hajte na liniju ako je hitno i ako je ovo atak na "drzavu".
Gledam Mars mira i nemogu vjerovati na sta to sve lici.

Treba zakonom zabraniti ovo silovanje zrtava prljavog rata. Ovi sto ovo drze nemogu nikad biti ambasadori mira medju narodima.

ljevak
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la ljevak » 07 jul 2024, 22:03

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 07 jul 2024, 22:05

Pratio sam ove predizborne ankete i ne znam da su ikad ovoliko fulali. Iako su svi prognozirali da ovi gmazovi nece biti blizu vlasti.

Lijepo u svakom slucaju. :salut:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 jul 2024, 22:09

:salut:
slika

nekad su svabe pravile nesto slicno ali sa stekdozom tako da nisam probo prije...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 07 jul 2024, 22:23

Bi-Fi čini mi se. Psećija hrana kao i većina prerađevina od "mesa".
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 07 jul 2024, 22:27

Sve je bolje od SDA ali je meni fascinantno da mi nemamo dobrog političara koji radi sve u interesu svoje drzave

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 jul 2024, 22:29

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 jul 2024, 22:30

armando je napisao/la:
07 jul 2024, 22:23
jes bi fi. pa nije ova losa, probaj. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jul 2024, 22:33

Maroon1946 je napisao/la:
07 jul 2024, 22:27
Sve je bolje od SDA ali je meni fascinantno da mi nemamo dobrog političara koji radi sve u interesu svoje drzave
Ne možeš imati takvog jer zbog Dejtona imaš politiku kompromisa. Svaki ustupak drugoj strani, a mora ih biti, će se tumačiti onako kako to nekome odgovara.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 07 jul 2024, 22:40

muhamedhulk je napisao/la:
07 jul 2024, 22:30
armando je napisao/la:
Probao, može proći :)
Ali kad čovjek shvati da treba više obratiti pažnju na zdravlje, onda mu se i ne jede nešto " što će ga jesti iznutra" ako me možeš shvatiti. Kad je nešto šuhveli i mozak ti daje signale i onda od tog ćejfa nema ništa.
Preporuka: može se zalomiti ponekad, ali ne daj da ti te stvari prelaze u naviku.
Mladom čovjeku ubrzan metabolizam, izvadi krvnu sliku i sve u redu. Onda opali po gaziranim pićima, raznim energima, te pivi i ostalim poslasticama, pa kad uđe u godine naplata stigne.
Sve može, umjereno i oprezno.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 jul 2024, 22:43

ma ne tucem ni ja nego probo pa mi se svidjelo. a jbg, ko danas...nekad se pazis sta jedes, nekad ne. kako stignes od svih obaveza i svega necega. svaki dan vrijeme sve brze prolazi, tako i zivot, danas jesi, sutra nisi. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 07 jul 2024, 23:17

BIHpatriota je napisao/la:
07 jul 2024, 19:15
Treba uskoro početi razmatrati da se vojno zauzme taj entitet. Mislim da bi nas MUP brzo i efektno počistio MUP RS, i onda samo sprovesti hapsenje rukovodstva RS. Uspostaviti cjelovitu vlast, promjeniti obrazovnih program i narediti da se uči samo o bosanskoj naciji u skolama, da nikakvi drugi etnosi ne postoje.
Od vrtića krenuti sa bosanstvom pa cemo vidjeti kakav ce to rezultat poluciti, ili cemo imati za 20-30 godina 95% Bosanaca u Banjojluci koji ce biti spremni zivot dati za Bosnu protiv Srba iz Srbije, ili ce takav pristup poluciti gerilski otpor Srba godinama i izazavati kontra efekat. Treba mudro promisliti sta je ciniti.
:urnebes:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 07 jul 2024, 23:26

Treba uskoro početi razmatrati da se vojno zauzme taj entitet. Mislim da bi nas MUP brzo i efektno počistio MUP RS, i onda samo sprovesti hapsenje rukovodstva RS. Uspostaviti cjelovitu vlast, promjeniti obrazovnih program i narediti da se uči samo o bosanskoj naciji u skolama, da nikakvi drugi etnosi ne postoje.
Od vrtića krenuti sa bosanstvom pa cemo vidjeti kakav ce to rezultat poluciti, ili cemo imati za 20-30 godina 95% Bosanaca u Banjojluci koji ce biti spremni zivot dati za Bosnu protiv Srba iz Srbije, ili ce takav pristup poluciti gerilski otpor Srba godinama i izazavati kontra efekat. Treba mudro promisliti sta je ciniti.
Mislim da ni ti sam ne vjeruješ u ovo napisano.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 07 jul 2024, 23:40

armando je napisao/la:
07 jul 2024, 22:40
muhamedhulk je napisao/la:
07 jul 2024, 22:30
armando je napisao/la:
Probao, može proći :)
Ali kad čovjek shvati da treba više obratiti pažnju na zdravlje, onda mu se i ne jede nešto " što će ga jesti iznutra" ako me možeš shvatiti. Kad je nešto šuhveli i mozak ti daje signale i onda od tog ćejfa nema ništa.
Preporuka: može se zalomiti ponekad, ali ne daj da ti te stvari prelaze u naviku.
Mladom čovjeku ubrzan metabolizam, izvadi krvnu sliku i sve u redu. Onda opali po gaziranim pićima, raznim energima, te pivi i ostalim poslasticama, pa kad uđe u godine naplata stigne.
Sve može, umjereno i oprezno.

Ovo mi danas izleti , i u Bingu vidim ma moram probati i fakat uz pivu je top , iako nisam ljubitelj takve vrste mesa .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 07 jul 2024, 23:41

Cuj glupana sa durmitora ahahahhahahahahahahaha plaćano na ovom forumu da se piše protiv veleizdajnika iz trojke , pa gdje sam bio u tom redu da pokupim koju paru

I da , nije mi jasno zasto retardo pise o zemlji iz koje je pobjegao, mrs na forum budva cg
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 jul 2024, 23:41

Gunner4 je napisao/la:
07 jul 2024, 23:17
:urnebes:
lik je spreman opravdati svoj nickname :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 07 jul 2024, 23:44

Je li ovo znači da ćemo biti na Eurosongu ove godine? Ide Džejla :kafa:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.