FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
42
20%
2. Borbu za Evropu
98
48%
3. Sredinu tabele
38
18%
4. Borbu za opstanak
28
14%

Ukupno glasova: 206

Railwayman30
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Railwayman30 » 07 jul 2024, 22:51

BIZMARK66 je napisao/la:
07 jul 2024, 22:43
Railwayman30 je napisao/la:
07 jul 2024, 22:26
Ali su zato cijene karata bas onako domacinske. Grcevita borba za opstanak,mada nas ja vidim na izlaznim vratima Premijer lige.
Mislis da ove spodobe s teme zanima cijena karata. Libo njih. Prvi ne idu na utakmice, a ovi drugi iz kluba sto pisu imaju dzabaluka karte. Onda dodju nama ovdje da sole pamet.

Oni pametni a mi budale.

Lazu narod ovdje. Najavljuju santose, arape, investitore a onda promjene nikove i nastave dalje.
U pravu si 100%
Niko o kartama,niko o Jugu,niko o tome koliko ce para leci od Evrope,i jesmo li ista uspjeli zaraditi

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 07 jul 2024, 22:55

Virtu4l je napisao/la:
07 jul 2024, 22:46
godrina je napisao/la:
07 jul 2024, 22:39
Nesto se usutili ovi sto su najavljivali bombe.
Rus, reprezentativac, Santos svi otpali haman.
Zato što niko nema pojma, a poprilično sam siguran da i u klubu niko nema pojma.

Otišlo se na pripreme, krajem mjeseca će se vjerovatno priključiti još par igrača - takozvanih kapitalaca, pa će onda biti priča kako nisu prošli pripreme i da im treba vremena, a to vrijeme nikad neće doći.

Sve po starom, redovno idemo s konja na magarca. Od ovog Tunovića ni traga ni glasa, nikakvih informacija za jug, apsolutno ništa, svi se prave mrtvi.
Ma sta je spao Zeljeznicar.
Na hajr i na dobro.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 07 jul 2024, 22:59

Mrka kapa i borba za opstanak. Nas laze i zavarava ko stigne, a mi sutimo i trpimo.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 07 jul 2024, 23:07

Uredu da se nema para za pojacanja, hajde to covjek nekako moze da prezvace. Nebi trebao, ali moze se nekako. Ali da ljudi nemaju moralnog integriteta pa da se pruzi prilika najboljim mladim igracima, a ne onim koji su podobni...

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 07 jul 2024, 23:16

Osrednji igrač košta do 20.000 mjesečno ( a ne mora značiti da će biti prevaga). Ključ je u skautiranju mladih igrača (naročito Afrika). Što se tiče omladinaca, svi smo za to da se da šansa, ali da li stvarno imaju kvalitet? Ja bih volio da Fočo bude U21, mislim da bi i Čorić. Teška sezona je pred nama. Stoperski par Cavnić- Mahmić mi ne ulijeva povjerenje, ali nikako. Moramo dovesti lijevog beka, krilo špica.. poprilično je loše odrađen prelazni rok. Možda se očekuje prodsja Jabera, da se dovedu igrači. Vidjećemo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jul 2024, 23:20

Nećemo znati imaju li kvalitet ako im ne pružimo šansu, a ako smo mogli istrpiti Beću, Gasala i kompaniju i dati im preko 200 utakmica, onda možemo svakoga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 07 jul 2024, 23:23

Ove sezone ispadaju 4, ova ekipa sto je otisla na zlatibor je sigurna medju te 4.

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 07 jul 2024, 23:34

E pa taj Tunović je uzeo godišnji,umjesto da je sa porodicom negdje on je u klubu.Bruku stvari su završili uprkos podmetanju određenih ljudi koji su na plati(cifri)kluba.
Ovi radovi ispred sjeverne tribine su njihove zasluge a ne onih **** iz Opštine.
Generalni završen,zlatni završen,pripreme plaćene,šta hoćete više od ljudi koji su tu mjesec.
Šta je sa vama,kakvi su vas demoni obuzeli,ne ide mi u glavu nikako
Sudi ćemo na terenu kad krene za ozbiljno,valja sve ovo sad posložiti.
Brohra ribo se...

HulahopkaGaPrima
Kontakt:

Post Postao/la HulahopkaGaPrima » 07 jul 2024, 23:37

BIZMARK66 je napisao/la:
07 jul 2024, 22:43
Mislis da
Ne znam ja sta on misli, ali znam da ti previse sebi dajes za pravo. Ko si ti da odredjujes ko je sta ovdje? Ti ne bi uopste ni bio tu da ga ne primas od admina ;)

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 07 jul 2024, 23:48

gegenpressing je napisao/la:
07 jul 2024, 23:34
E pa taj Tunović je uzeo godišnji,umjesto da je sa porodicom negdje on je u klubu.Bruku stvari su završili uprkos podmetanju određenih ljudi koji su na plati(cifri)kluba.
Ovi radovi ispred sjeverne tribine su njihove zasluge a ne onih **** iz Opštine.
Generalni završen,zlatni završen,pripreme plaćene,šta hoćete više od ljudi koji su tu mjesec.
Trudis se objasniti nesto ljudima, koji ne smiju kuci nista pa daj nek se pljuje samo..Opusteno do pocetka prvenstva.
Fk Željezničar.

enterofuryl
Kontakt:

Post Postao/la enterofuryl » 07 jul 2024, 23:51

Ima svakavih imbecila u ovom gradu i drzavi, ali sto na ova dva javna foruma ima to je za skinuti kapu. Ti si budala sto ikome objasnjavas, 2-3-4 covjeka sa par nickova godinama demoliraju temu i prolazi im.

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 07 jul 2024, 23:54

Na ovo podmetanje mislim na trenutne(određene) uposlenike kluba.
Brohra ribo se...

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 07 jul 2024, 23:56

enterofuryl je napisao/la:
07 jul 2024, 23:51
Ima svakavih imbecila u ovom gradu i drzavi, ali sto na ova dva javna foruma ima to je za skinuti kapu. Ti si budala sto ikome objasnjavas, 2-3-4 covjeka sa par nickova godinama demoliraju temu i prolazi im.
100%, smijesno je vise postalo.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2024, 00:04

Sad mu se trebam klanjati jer slobodno vrijeme troši u prostorijama kluba? Je li?

Čije su zasluge radovi ispred sjevera, njihove ili Arslanove?

Voli te tvoje Sarajevo.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 08 jul 2024, 00:06

Šta je s tobom čovjeće. Jesi li ti normalan. Pričaš o največem klubu u BiH. Kakva bolan tribina, kakve plaćene pripreme, treba ih sve nogama išutat. Vidiš li ti koga sve dovode drugi klubovi a koga mi, Šta ih braniš. Bruka i sramota.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2024, 00:12

Ma nema više strpljenja i čekanja, eto dok počne sezona pa ćemo suditi, jašta ćemo. Tada će biti kasno, isto kao prošle godine.

Doveli ste, kako rekoste, jake ljude u klub, privatnike, ljude bliske politici, znači nema više opravdanja. Samo čekam ko će prvi zakukati o stabilizaciji i sličnim glupostima kojima nas filuju godinama.
Voli te tvoje Sarajevo.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 08 jul 2024, 00:13

Mali Kolic je sa 16 godina osvojio u17 kadetsku premijer ligu
Gledao sam kup prijateljstva u Zlatiboru i dobar je bio
Po ovom izvjestaju protiv Igmana vidim da je Kolic na poziciji amf najvise je uraadio protiv Igmana
Ukrao je loptu i pogodio je stativu
Tek mu je 17 godina i nemojte sada spinovati da je on krivac sto nekih drugih juniora nema
Naravno da i mali Babaluk zasluzuje sansu, ali to nema veze s Kolicem i s drugom djecom
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

enterofuryl
Kontakt:

Post Postao/la enterofuryl » 08 jul 2024, 00:21

Virtu4l je napisao/la:
08 jul 2024, 00:04
Sad mu se trebam klanjati jer slobodno vrijeme troši u prostorijama kluba? Je li?

Hajde bolan ne pametuj kad nemas pojma. Kako ti nije ofirno da se blamiras godinama? Hajde reci kojim parama je uradjeno asfaltiranje? Yebali vas populisti ovi koji dodju snime se i odu.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 08 jul 2024, 00:23

08 jul 2024, 00:21
Virtu4l je napisao/la:
08 jul 2024, 00:04

Hajde bolan ne pametuj kad nemas pojma. Kako ti nije ofirno da se blamiras godinama? Hajde reci kojim parama je uradjeno asfaltiranje? Yebali vas populisti ovi koji dodju snime se i odu.
Ne brini se nadji arhivu postova virtuala, reko jenidu dani pobjede, ali kad sam mu najavio da ide taraba brki onda je napisao da sve ide prema dole, tako ide na ovom forumu pljuvat ce se kako god bilo. Samo da mu kazem da vidis da je istina bila za tarabu, samo je trebalo vremena da se ozvanici.
Fk Željezničar.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2024, 00:58

08 jul 2024, 00:21

Pošto vidim da ćeš ponovo biti dežurni pajac sa lobotomije, dobro se pripremi za narednu sezonu. Pripremi još koji nick u rezervi jer će biti veselo. Trebaće ti mnogo više od tih floskuletina da odbraniš ove uhljebe. :wave:

Imaš pabla i gibru, pušikurce megamiksa, ali znajte da četiri ispadaju.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, kontra, Levin i 38 gostiju.