Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske
Strinić je odigrao korektno svoj posao, čak je imao i par šprinteva i ubacivanja naprijed kad je primorao stopere Fracuske da izbacuju u korner. Pranjić standardno plivao u obrani zajedno sa Kranjčarom i retardiranim rotacijama. Naprijed bezopasan.. Uglavnom Strinić treba igrati prije Pranjića.
...što je više lome to je volim jače...
Jel on izasao na poluvremenu????To da treba igrati prije njega ne stoji,a vidjet ces to i na slijedećoj utakmici!!!jacky09 je napisao/la:Strinić je odigrao korektno svoj posao, čak je imao i par šprinteva i ubacivanja naprijed kad je primorao stopere Fracuske da izbacuju u korner. Pranjić standardno plivao u obrani zajedno sa Kranjčarom i retardiranim rotacijama. Naprijed bezopasan.. Uglavnom Strinić treba igrati prije Pranjića.
- Modricluka
- Kontakt:
Jedan od njegovih sprinteva je zavrsio tako sto je Benzema promasio prazan gol sa 5,6 metara!jacky09 je napisao/la:Strinić je odigrao korektno svoj posao, čak je imao i par šprinteva i ubacivanja naprijed kad je primorao stopere Fracuske da izbacuju u korner. Pranjić standardno plivao u obrani zajedno sa Kranjčarom i retardiranim rotacijama. Naprijed bezopasan.. Uglavnom Strinić treba igrati prije Pranjića.
Kako je poslo ja bi najradije dao Ibanezu drzavljanstvo i nek igra tog lijevog boka!
Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!
Ma onom iz Hajduka,Barišiću!!!Modricluka je napisao/la:Jedan od njegovih sprinteva je zavrsio tako sto je Benzema promasio prazan gol sa 5,6 metara!jacky09 je napisao/la:Strinić je odigrao korektno svoj posao, čak je imao i par šprinteva i ubacivanja naprijed kad je primorao stopere Fracuske da izbacuju u korner. Pranjić standardno plivao u obrani zajedno sa Kranjčarom i retardiranim rotacijama. Naprijed bezopasan.. Uglavnom Strinić treba igrati prije Pranjića.![]()
Kako je poslo ja bi najradije dao Ibanezu drzavljanstvo i nek igra tog lijevog boka!
Na beku je bolji Lukačević od Pranjića.ŠB.TRN je napisao/la: Jel on izasao na poluvremenu????To da treba igrati prije njega ne stoji,a vidjet ces to i na slijedećoj utakmici!!!
I? Strinić jednom izgubio loptu, za usporedbu Ćorluka i Srna su ih na drugoj strani izgubili puno više..Modricluka je napisao/la:
Jedan od njegovih sprinteva je zavrsio tako sto je Benzema promasio prazan gol sa 5,6 metara!![]()
Pranjić je limtiran na beku.. što je i danas dokazao, plivao je i naprijed i nazad.. sreća pa je brzo izašao. Ako mora igrati neka igra na lijevom krilu iako po meni može biti samo rezerva.
- Modricluka
- Kontakt:
Barisicu?!U jeb... njega sam zaboravio,ma nek se samo u bratovu mu agenciju prijavi dobit ce poziv !
jos kad vidim ŠINDENFLEDA na klupi!
Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Schildenfeld je bio rezerva jer zbog ozljeda nismo imali bolju opciju.Modricluka je napisao/la:Barisicu?!U jeb... njega sam zaboravio,ma nek se samo u bratovu mu agenciju prijavi dobit ce poziv !
Sigurno je bolji od panjeva Jurice Buljata ili Luke Vučka. Iako, daleko od toga da je dobar.
Hahahh gdje nađe Vučka,na kojeg Lukačevića mislis,onog sto je igrao u Cibaliji.???jacky09 je napisao/la:Schildenfeld je bio rezerva jer zbog ozljeda nismo imali bolju opciju.Modricluka je napisao/la:Barisicu?!U jeb... njega sam zaboravio,ma nek se samo u bratovu mu agenciju prijavi dobit ce poziv !
Sigurno je bolji od panjeva Jurice Buljata ili Luke Vučka. Iako, daleko od toga da je dobar.
Nisam odmah dosao na drugo pol. i zanima me jel igrao Strinić,ili je se ozljedio????
Pa i Vučko je bio donedavno u reprezentaciji. Mislim na Josipa Lukačevića, sada igra za Osijek, a igrao je za Cibaliju.ŠB.TRN je napisao/la: Hahahh gdje nađe Vučka,na kojeg Lukačevića mislis,onog sto je igrao u Cibaliji.???
Nisam odmah dosao na drugo pol. i zanima me jel igrao Strinić,ili je se ozljedio????
Strinić izašao u poluvremenu, vjerovatno se radi o ozljedi jer je odigrao sasvim korektno. Ugodno me iznenadio.
- Popović Lazar
- Kontakt:
Realno Francuska se ispromašivala samo tako,hrvatska je imala 2 solidne prilike koje nije iskoristila,dok su francuzi mnogo više od igre imali,na vašu radost nisu postigli nijedan "zgoditak" 
Hajde lazare,hajde Lazare..
Izrael danas pobjedio Gruziju doma sa 1:0 golom Ben Haima u 59. minuti.
Trenutna tablica:
1. Grčka 11 (-1)
2. Hrvatska 10 (-1)
3. Izrael 10
4. Gruzija 9
5. Latvija 4 (-1)
6. Malta 0 (-1)
Trenutna tablica:
1. Grčka 11 (-1)
2. Hrvatska 10 (-1)
3. Izrael 10
4. Gruzija 9
5. Latvija 4 (-1)
6. Malta 0 (-1)
Ja ruzih dresova, sta je ono onako. Ne znam da su ikad bili losiji
Hrvatski dresovi su standardni. Ako misliš na francuske onda si promašio temu.. ali meni su dobri.adn_sah je napisao/la:Ja ruzih dresova, sta je ono onako. Ne znam da su ikad bili losiji
Sinoć je i najrealniji ishod bio 0:0..
Kad se zbroje sve šanse i promašaji, opet je ovaj rezultat i najpošteniji.
BTW.Nekako me je začudilo da u prvom sastavu je igrao Perišić, zar nemate bolje opcije?
Kad se zbroje sve šanse i promašaji, opet je ovaj rezultat i najpošteniji.
BTW.Nekako me je začudilo da u prvom sastavu je igrao Perišić, zar nemate bolje opcije?
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Šta fali Perišiću? Ponajbolji igrač belgijske lige, na ljeto sigurno ide u neki veliki klub. Jučer odigrao sasvim pristojno s obzirom da su ovo njegovi početci u reprezentaciji._d1n0_ je napisao/la:Sinoć je i najrealniji ishod bio 0:0..
Kad se zbroje sve šanse i promašaji, opet je ovaj rezultat i najpošteniji.![]()
Ne znam šta misliš pod bolje opcije, ali Rakitić, Petrić, Kalinić su bili na klupi.
Bit će odličan igrač u budućnosti.
Ne francuski su extra bili. Sminka. Mislim na hrvatske. Bolji su bili oni skrooz kockastijacky09 je napisao/la:Hrvatski dresovi su standardni. Ako misliš na francuske onda si promašio temu.. ali meni su dobri.adn_sah je napisao/la:Ja ruzih dresova, sta je ono onako. Ne znam da su ikad bili losiji
Jel' ti ovo prvi put u životu da gledaš utakmicu Hrvatske?adn_sah je napisao/la:Ne francuski su extra bili. Sminka. Mislim na hrvatske. Bolji su bili oni skrooz kockastijacky09 je napisao/la:Hrvatski dresovi su standardni. Ako misliš na francuske onda si promašio temu.. ali meni su dobri.adn_sah je napisao/la:Ja ruzih dresova, sta je ono onako. Ne znam da su ikad bili losiji
Dobro nisam rekao da je loš, ali ima mnogo boljih opcija.jacky09 je napisao/la:Šta fali Perišiću? Ponajbolji igrač belgijske lige, na ljeto sigurno ide u neki veliki klub. Jučer odigrao sasvim pristojno s obzirom da su ovo njegovi početci u reprezentaciji._d1n0_ je napisao/la:Sinoć je i najrealniji ishod bio 0:0..
Kad se zbroje sve šanse i promašaji, opet je ovaj rezultat i najpošteniji.![]()
Ne znam šta misliš pod bolje opcije, ali Rakitić, Petrić, Kalinić su bili na klupi.
Bit će odličan igrač u budućnosti.
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Jel' ti ovo prvi put u životu da gledaš utakmicu Hrvatske?jacky09 je napisao/la:Ne francuski su extra bili. Sminka. Mislim na hrvatske. Bolji su bili oni skrooz kockastijacky09 je napisao/la:Hrvatski dresovi su standardni. Ako misliš na francuske onda si promašio temu.. ali meni su dobri.adn_sah je napisao/la:Ja ruzih dresova, sta je ono onako. Ne znam da su ikad bili losiji
Jest al da igraju u ovim dresovima
dobra utakmica,vratila mi je vjeru u hrvatsku,jesu francuzi bili bolji
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.