Kada klub ispašta zbog posla promjeni posaoKarlMarx je napisao/la: ↑07 jul 2024, 22:13Naručeno, dvije opcije dostave su, kućna adresa ili fan shop. Greškom sam stavio dostavu, a pretpostavljam da ću biti na poslu u toku dostave (što nisam htio).jurisicduska je napisao/la: ↑07 jul 2024, 22:08Bila je obavjest da ces o roku I nacinu isporuke biti uskoro obavjesten.![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
hahaha, samo nek bude spreman za revanš protiv Aktobea.Hz1946 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 22:22Kada klub ispašta zbog posla promjeni posaoKarlMarx je napisao/la: ↑07 jul 2024, 22:13Naručeno, dvije opcije dostave su, kućna adresa ili fan shop. Greškom sam stavio dostavu, a pretpostavljam da ću biti na poslu u toku dostave (što nisam htio).jurisicduska je napisao/la: ↑07 jul 2024, 22:08
Bila je obavjest da ces o roku I nacinu isporuke biti uskoro obavjesten.![]()
![]()
- muhamedhulk
- Kontakt:
a znaci i skoru masinca zeznuli
a sta je momak ovdje ispita polozio...haha ko da je jucer bilo kad je ovdje piso...
a sjecam se i dine, programer ili nesto slicno, jes djelio i sakom i kapom ali je i kritikovo brat
tesko da bi i danas imao konkurenciju (evander mozda
)
bila su to dobra vremena realno.
a sjecam se i dine, programer ili nesto slicno, jes djelio i sakom i kapom ali je i kritikovo brat
bila su to dobra vremena realno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Bilo bi dobro ovako :
Predstave dresove
Izborimo aktivan rezultat u četvrtak
U petak pojačanja
Hajc I 25000 ljudi na Koševu u revanšu
Predstave dresove
U petak pojačanja
Mala prepravka, tek bi onda ludilo bilojurisicduska je napisao/la: ↑07 jul 2024, 22:39Bilo bi dobro ovako :
Predstava Kupresaka u dresu
U petak pojačanja
-
jurisicduska
- Kontakt:
Mogli bi I nekog drugog u dresu predstavit.bvsic je napisao/la: ↑07 jul 2024, 22:42Mala prepravka, tek bi onda ludilo bilojurisicduska je napisao/la: ↑07 jul 2024, 22:39Bilo bi dobro ovako :
U petak pojačanja
Oroza?jurisicduska je napisao/la: ↑07 jul 2024, 22:47Mogli bi I nekog drugog u dresu predstavit.bvsic je napisao/la: ↑07 jul 2024, 22:42Mala prepravka, tek bi onda ludilo bilojurisicduska je napisao/la: ↑07 jul 2024, 22:39Bilo bi dobro ovako :
U petak pojačanja
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Sto da ne vise njih hehe, LWB nam je najkriticniji zato sam njega rekojurisicduska je napisao/la: ↑07 jul 2024, 22:47Mogli bi I nekog drugog u dresu predstavit.bvsic je napisao/la: ↑07 jul 2024, 22:42Mala prepravka, tek bi onda ludilo bilojurisicduska je napisao/la: ↑07 jul 2024, 22:39Bilo bi dobro ovako :
U petak pojačanja
-
jurisicduska
- Kontakt:
Koliko god nerviralo čovjeka što ima par baš nerezonskih poteza ja jedva čekam samo da ovo počne pa kako god.
- TurkishAirlines
Jos da se srce u njemu ostavi dok je na terenu, gdje bi nam kraj bio.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Kako ba nema, fraer zeljovac pravi. Na stranu sto nije zaigrao za prvi tim ali je znao isticati pripadnost, da se ne lazemo.jurisicduska je napisao/la: ↑07 jul 2024, 20:36Dakle fakticki nikakve veze s njima nema. Nit je ponikao kod njih nit je kad zaigrao za prvi tim. Vise ima veze sa Novim Gradom gdje je poceo karijeru I sa Olimpicom gdje je poceo profesionalno igrat fudbal.
Sve na stranu ja ne bi volio da ga dovedemo. Masno bi bio placen a upitnik ko sa Penarandom vjeruj.
Novi info moj Vanjice...Kupresak je nas novi igrac 96,45%
Znacajno se postotak povecao
- Maroon1946
- Kontakt:
Samo da ne izgubimo volju odmah nakon prve dvije utakmice kao prošle sezonejurisicduska je napisao/la: ↑07 jul 2024, 23:03Koliko god nerviralo čovjeka što ima par baš nerezonskih poteza ja jedva čekam samo da ovo počne pa kako god.
Jeste li pripremili šuške za dresove?
Ne bi ga ni ja volio vidjeti kod nasnokee je napisao/la: ↑08 jul 2024, 08:21Kako ba nema, fraer zeljovac pravi. Na stranu sto nije zaigrao za prvi tim ali je znao isticati pripadnost, da se ne lazemo.jurisicduska je napisao/la: ↑07 jul 2024, 20:36Dakle fakticki nikakve veze s njima nema. Nit je ponikao kod njih nit je kad zaigrao za prvi tim. Vise ima veze sa Novim Gradom gdje je poceo karijeru I sa Olimpicom gdje je poceo profesionalno igrat fudbal.
Sve na stranu ja ne bi volio da ga dovedemo. Masno bi bio placen a upitnik ko sa Penarandom vjeruj.
You are someone else I am still right here
Joj jesmo zapjenili na Kuprešaka kao da je Marselo. I Duraković je bio jedan od jačih bekova lige u Igmanu, pa kod nas niđe veze.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Znaci to je to, s jednim pojacanjem i novim trenerom krecemo u evropu poslije katastrofalne sezone u kojoj smo jedva izborili evropu. Daj boze kakvog remija pa da ih ovdje uzmemo na atmosferu
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: benko21, teamnorth1989 i 62 gosta.