Jaaoooo opreme
GOLEM SI ŽELJO
Pored Igmana, Bjelasnice, Kupresa, Medjugorja...oni nasli ici na Zlatibor, kao da smo jos u istoj drzavi i jos ce im ostaviti pare tamo. Ko nas je kleo, dobro ikako postojimo .Antikloc je napisao/la: ↑07 jul 2024, 21:12Da li su prilikom dolaska poljubili svetu otadzbinsku zemlju,Majcice Srbije ??svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 20:17Plavi stigli na Zlatibor i obavili prvi trening
Jaaoooo opreme
GOLEM SI ŽELJO![]()
Srbija do Grbavice !!![]()
A gdje da treniraju na navedenim planinama? Koje ekipe tu jos dolaze da se mogu igrati prijateljske utakmice?AlemC85 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 21:22Pored Igmana, Bjelasnice, Kupresa, Medjugorja...oni nasli ici na Zlatibor, kao da smo jos u istoj drzavi i jos ce im ostaviti pare tamo. Ko nas je kleo, dobro ikako postojimo .Antikloc je napisao/la: ↑07 jul 2024, 21:12Da li su prilikom dolaska poljubili svetu otadzbinsku zemlju,Majcice Srbije ??svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 20:17Plavi stigli na Zlatibor i obavili prvi trening
Jaaoooo opreme
GOLEM SI ŽELJO![]()
Srbija do Grbavice !!![]()
Nemoj me zezat kolega desetaru da su sa autobusom otišli.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 20:17Plavi stigli na Zlatibor i obavili prvi trening
Jaaoooo opreme
GOLEM SI ŽELJO
Crvena zvezda ,pripreme za sampionsku evropsku titulu ,naravno na Bjelasnici. FK Sarajevo,ponos grada Sarajeva i Bosne,pripreme za sampionsku titulu 85-e ,naravno na Bjelasnici. Kad se hoce moze se ali vuku vas srpske konekcije. Vi ste deo srpskog sveta19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 21:31A gdje da treniraju na navedenim planinama? Koje ekipe tu jos dolaze da se mogu igrati prijateljske utakmice?
Pa nije ti to daj planinu bilo koju, pa nek trce uzbrdo - nizbrdo
Zasto da ne ! Sa ekipom uposlenika planinarskog doma ! To je taman zeljkanov nivojurisicduska je napisao/la: ↑07 jul 2024, 21:50A s kim će odigrati pripremne na Bjelašnici sa planinarskim domom ?
Išlo bi se na Bjelašnicu da ima 10 ekipa gore da se sprema I da ima infrastruktura da to sve isprati. Ne možeš sam sa sobom gore trenirati. Na pripreme se prije svega ide da odigraš par utakmica. Trenirati možeš na Ilidži
Ima logike porediti period prije 40 godina i danas.Antikloc je napisao/la: ↑07 jul 2024, 21:47Crvena zvezda ,pripreme za sampionsku evropsku titulu ,naravno na Bjelasnici. FK Sarajevo,ponos grada Sarajeva i Bosne,pripreme za sampionsku titulu 85-e ,naravno na Bjelasnici. Kad se hoce moze se ali vuku vas srpske konekcije. Vi ste deo srpskog sveta19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 21:31A gdje da treniraju na navedenim planinama? Koje ekipe tu jos dolaze da se mogu igrati prijateljske utakmice?
Pa nije ti to daj planinu bilo koju, pa nek trce uzbrdo - nizbrdo![]()
Tacno nekad smo imali uslove i zadovoljavali svjetske standarde19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 22:00Ima logike porediti period prije 40 godina i danas.Antikloc je napisao/la: ↑07 jul 2024, 21:47Crvena zvezda ,pripreme za sampionsku evropsku titulu ,naravno na Bjelasnici. FK Sarajevo,ponos grada Sarajeva i Bosne,pripreme za sampionsku titulu 85-e ,naravno na Bjelasnici. Kad se hoce moze se ali vuku vas srpske konekcije. Vi ste deo srpskog sveta19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 21:31
A gdje da treniraju na navedenim planinama? Koje ekipe tu jos dolaze da se mogu igrati prijateljske utakmice?
Pa nije ti to daj planinu bilo koju, pa nek trce uzbrdo - nizbrdo![]()
Mozda da i sad odete tamo na pripreme, pa da opet osvojite?
I Mirvicu bi to bilo jeftinije, nego da placa pripreme u Sloveniji i daje masne plate na razne Penarande, Viverose, Vrancice...
A vala i na Ilidzi su mogli bolje protivnike naci,nemozeš reci da su otišli ni zbog utakmica kad vidis protivnikejurisicduska je napisao/la: ↑07 jul 2024, 21:50A s kim će odigrati pripremne na Bjelašnici sa planinarskim domom ?
Išlo bi se na Bjelašnicu da ima 10 ekipa gore da se sprema I da ima infrastruktura da to sve isprati. Ne možeš sam sa sobom gore trenirati. Na pripreme se prije svega ide da odigraš par utakmica. Trenirati možeš na Ilidži
Prvi meč zakazan je za 10. juli protiv Slobode iz Užica, a četiri dana kasnije protivnik izabranicima Denisa Ćorića bit će Baniyas.
AVNOJ je napisao/la: ↑07 jul 2024, 21:33Nemoj me zezat kolega desetaru da su sa autobusom otišli.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 20:17Plavi stigli na Zlatibor i obavili prvi trening
Jaaoooo opreme
GOLEM SI ŽELJO
Dobro brate oni fkt nisu adekvatan primjer ni za sta. Kod njih se ne zna ko pije ko placa ko dovodi igrače ko zakazuje probe ko otpušta ko potpisuje. Jadnog ovog Rahimića stavili I levate li ga levate. A I on glup došao prvi dan odmah popljuvao sve u klubu pričom da je zatekao katastrofalno stanje puno igrača , popljuvao školu fudbala. Ma da Bog do da prezimimiky_hz je napisao/la: ↑07 jul 2024, 22:14A vala i na Ilidzi su mogli bolje protivnike naci,nemozeš reci da su otišli ni zbog utakmica kad vidis protivnikejurisicduska je napisao/la: ↑07 jul 2024, 21:50A s kim će odigrati pripremne na Bjelašnici sa planinarskim domom ?
Išlo bi se na Bjelašnicu da ima 10 ekipa gore da se sprema I da ima infrastruktura da to sve isprati. Ne možeš sam sa sobom gore trenirati. Na pripreme se prije svega ide da odigraš par utakmica. Trenirati možeš na Ilidži![]()
Prvi meč zakazan je za 10. juli protiv Slobode iz Užica, a četiri dana kasnije protivnik izabranicima Denisa Ćorića bit će Baniyas.
Istice mu ugovor na kraju mjeseca
Dobro si, znam da zato nije zimus htio da ga produzi, kad su ga vasi zvali na pregovore
Drago mi je da se vidi razlika između dva sarajevka kluba.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 22:22AVNOJ je napisao/la: ↑07 jul 2024, 21:33Nemoj me zezat kolega desetaru da su sa autobusom otišli.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 20:17Plavi stigli na Zlatibor i obavili prvi trening
Jaaoooo opreme
GOLEM SI ŽELJO
Centrotrans zvanični prevoznik FK Željezničar
FK Željezničar i kompanija Centrotrans potpisali su ugovor o međusobnoj saradnji čime je ova kompanija zvanični prevoznik prvog tima FK Željezničar.
Cuj autobusom ?!? Koje nepotrebno rasipanje para,dok zeljo umire !! Do Zlatibora je samo 182 kilometra ! Pravi športas,radnik i filozof to istrci za dva dana lagano. Ko to nije u stanju istrcati odmah ispisnicu i oduzeti mu titulu radnika i filozofa !!svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 22:22AVNOJ je napisao/la: ↑07 jul 2024, 21:33Nemoj me zezat kolega desetaru da su sa autobusom otišli.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 20:17Plavi stigli na Zlatibor i obavili prvi trening
Jaaoooo opreme
GOLEM SI ŽELJO
FK Željezničar i kompanija Centrotrans potpisali su ugovor o međusobnoj saradnji čime je ova kompanija zvanični prevoznik prvog tima FK Željezničar.
Ovako postavi kad si vec u mogućnostiAVNOJ je napisao/la: ↑07 jul 2024, 23:25Drago mi je da se vidi razlika između dva sarajevka kluba.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 22:22
FK Željezničar i kompanija Centrotrans potpisali su ugovor o međusobnoj saradnji čime je ova kompanija zvanični prevoznik prvog tima FK Željezničar.![]()
![]()
Krampe jedni i drugi.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 jul 2024, 07:11Ovako postavi kad si vec u mogućnostiAVNOJ je napisao/la: ↑07 jul 2024, 23:25Drago mi je da se vidi razlika između dva sarajevka kluba.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 22:22
FK Željezničar i kompanija Centrotrans potpisali su ugovor o međusobnoj saradnji čime je ova kompanija zvanični prevoznik prvog tima FK Željezničar.![]()
![]()
![]()