FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
42
21%
2. Borbu za Evropu
94
47%
3. Sredinu tabele
38
19%
4. Borbu za opstanak
27
13%

Ukupno glasova: 201

BIZMARK66

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BIZMARK66 » 08 jul 2024, 08:37

bablaz1 je napisao/la:
08 jul 2024, 08:27
Dok se mi bavimo ko je asfaltirao, hoćel igrati Huso ili Đorić, šta je s prostora, ko je glasao za budžet, ko ima više insajderskih informacija, Budućnost iz Podgorice prodala igrača od 18 godina u Juventus za 5 miliona eura.
Kako ga ovi uhljupi s teme zovu general. Sad ce on to srediti i mi cemo prodavati igrace za milione. Huso ide u Njemacku na kraju sezone za bar 3 4miliona.. e cuj general. Onaj nam lijepu sliku dolazi Santos. Jos samo detalji. I ti ljudi ovdje pisu da je neko Amarov sunce ti poljubim.

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 08 jul 2024, 09:24

BIZMARK66 je napisao/la:
08 jul 2024, 08:37
bablaz1 je napisao/la:
Dok se mi bavimo ko je asfaltirao, hoćel igrati Huso ili Đorić, šta je s prostora, ko je glasao za budžet, ko ima više insajderskih informacija, Budućnost iz Podgorice prodala igrača od 18 godina u Juventus za 5 miliona eura.
Kako ga ovi uhljupi s teme zovu general. Sad ce on to srediti i mi cemo prodavati igrace za milione. Huso ide u Njemacku na kraju sezone za bar 3 4miliona.. e cuj general. Onaj nam lijepu sliku dolazi Santos. Jos samo detalji. I ti ljudi ovdje pisu da je neko Amarov sunce ti poljubim.
Glupsone rahimicu je to nadimak zadnjih tridesetak godina :urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2024, 09:37

Rade Paprica 9 je napisao/la:
08 jul 2024, 01:15
Volim ove komšije sa memli strane grada što pišu po našim forumima. Odmori rumeni.

Hajde sve, ali ovo. :rol:

Kakva nemoć lobotomaca. :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2024, 10:15

Isprci sa lobotomije se ponašaju kao da se prošla sezona nije desila, kao da trećinu sezone nismo proveli na poziciji koja vodi u federalnu. Sad je sve ok, jer se zaboga radi asfaltiranje ispred sjevera, projekat od cca 15 hiljada maraka, a predsjednik kluba je uzeo godišnji odmor i provodi ga u klupskim prostorijama, hej, zamisli ti to.

I dalje se dovode prosječni i ispodprosječni igrači, uglavnom drugoligaši koji ni sami ne mogu vjerovati da su se slikali sa Željinim dresom.

Otjerali su Arape, pa su otjerali ljude koji su došli sa jasnom vizijom i planom, i sad neko očekuje da ponovo pušimo priču kao protekle tri godine o besparici i stabilizaciji?

Nisam ja dijelio biografije novih članova upravnog odbora i predsjednika, na papiru sve giganti, privatnici, političari, direktori. Pa nam dovedu Husu Karjaševića, njega je svaki forumaš mogao dovesti, frajer ispao iz lige sa Tuzlom, a prije toga igrao za njemačke petoligaše i moćno Podrinje, vjerovatno ni on još ne vjeruje da je u Želji. Sad kao trebamo dati šansu Husi da se dokaže? Šta ćemo kad se ne dokaže? Kad bude komedija kao Biber i Adonis? Nikom ništa, idemo dalje je l'?

Preuzeli ste najveći klub u državi, koji je poslovao u plusu prošle godine ( :mrgreen: ), nema više dugova koji su mač nad glavom, znači sve je ok.

Ja sam prvi čekao da vidim šta će se desiti, jer su njihovi pušikurci najavljivali neke pare, moćne i sposobne ljude, e nema više čekanja. Za sve ispod četvrtog mjesta vas treba nabiti nogom, odnosno plasmana u Evropu. Veoma jednostavno.
Voli te tvoje Sarajevo.

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 08 jul 2024, 10:24

Umjesto kvalitetnog napadača mi dovedemo trenera, sportskog direktora i 4 krampe.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2024, 10:26

AjkulaCekicarka je napisao/la:
08 jul 2024, 10:24
Umjesto kvalitetnog napadača mi dovedemo trenera, sportskog direktora i 4 krampe.
Trener i sportski direktor su u redu, tu smo prošli odlično. Sad neko tim ljudima treba obezbijediti uslove, odnosno sredstva da pokažu šta znaju, u suprotnom će se sve slomiti na njihovim leđima, a ovi što odmore troše u klupskim prostorijama će proći neokrznuti. Niko neće njih prozivati, nego prvo Ćorića pa onda Rahimića.
Voli te tvoje Sarajevo.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 08 jul 2024, 10:31

Mozda bi bio red i da se direktorska pozicija promjeni

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 08 jul 2024, 10:33

Virtu4l je napisao/la:
08 jul 2024, 10:15
Isprci sa lobotomije se ponašaju kao da se prošla sezona nije desila, kao da trećinu sezone nismo proveli na poziciji koja vodi u federalnu. Sad je sve ok, jer se zaboga radi asfaltiranje ispred sjevera, projekat od cca 15 hiljada maraka, a predsjednik kluba je uzeo godišnji odmor i provodi ga u klupskim prostorijama, hej, zamisli ti to.

I dalje se dovode prosječni i ispodprosječni igrači, uglavnom drugoligaši koji ni sami ne mogu vjerovati da su se slikali sa Željinim dresom.

Otjerali su Arape, pa su otjerali ljude koji su došli sa jasnom vizijom i planom, i sad neko očekuje da ponovo pušimo priču kao protekle tri godine o besparici i stabilizaciji?

Nisam ja dijelio biografije novih članova upravnog odbora i predsjednika, na papiru sve giganti, privatnici, političari, direktori. Pa nam dovedu Husu Karjaševića, njega je svaki forumaš mogao dovesti, frajer ispao iz lige sa Tuzlom, a prije toga igrao za njemačke petoligaše i moćno Podrinje, vjerovatno ni on još ne vjeruje da je u Želji. Sad kao trebamo dati šansu Husi da se dokaže? Šta ćemo kad se ne dokaže? Kad bude komedija kao Biber i Adonis? Nikom ništa, idemo dalje je l'?

Preuzeli ste najveći klub u državi, koji je poslovao u plusu prošle godine ( :mrgreen: ), nema više dugova koji su mač nad glavom, znači sve je ok.

Ja sam prvi čekao da vidim šta će se desiti, jer su njihovi pušikurci najavljivali neke pare, moćne i sposobne ljude, e nema više čekanja. Za sve ispod četvrtog mjesta vas treba nabiti nogom, odnosno plasmana u Evropu. Veoma jednostavno.
Jesi se bas upalio zadnjih dana. Po cijim instrukcijama.
Ko kaze da nemamo dugova vise i odkud ideja da je sve ispod 4. mjesta za nabijanje nogom. Ekipa koja je jedva ostala sad treba lagano bit viceprvak ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 08 jul 2024, 10:38

Virtu4l je napisao/la:
08 jul 2024, 10:26
AjkulaCekicarka je napisao/la:
08 jul 2024, 10:24
Trener i sportski direktor su u redu, tu smo prošli odlično. Sad neko tim ljudima treba obezbijediti uslove, odnosno sredstva da pokažu šta znaju, u suprotnom će se sve slomiti na njihovim leđima, a ovi što odmore troše u klupskim prostorijama će proći neokrznuti. Niko neće njih prozivati, nego prvo Ćorića pa onda Rahimića.
Nisam reko da su loši trener i SD.
Ali trenera se namijenjasmo ko čarapa, sportski direktor
a budžet mu vjerovatno 200 maraka.
Jedina konstanta su krampe, koje nekako nađu put do kluba.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2024, 10:44

godrina je napisao/la:
08 jul 2024, 10:33
Ko kaze da nemamo dugova vise i odkud ideja da je sve ispod 4. mjesta za nabijanje nogom. Ekipa koja je jedva ostala sad treba lagano bit viceprvak ?
Te instrukcije okači mačku o rep, i ti i svi ostali megamiksovci.

Ekipa je završila na šestom mjestu na tabeli, dvije pozicije i deset bodova ispod Evrope. Tako da je logično da je cilj Evropa i sve ispod toga je neuspjeh.
Voli te tvoje Sarajevo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 jul 2024, 10:44

Virtu4l je napisao/la:
08 jul 2024, 09:37
Rade Paprica 9 je napisao/la:
08 jul 2024, 01:15
Volim ove komšije sa memli strane grada što pišu po našim forumima. Odmori rumeni.

Hajde sve, ali ovo. :rol:

Kakva nemoć lobotomaca. :bow:
@paprice nama ga nes uvaliti vala :urnebes:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

enterofuryl
Kontakt:

Post Postao/la enterofuryl » 08 jul 2024, 10:45

A on ce nekoga nabiti nogom :urnebes:
A ne moze da preboli kraj sezone prosle pa to ti je.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2024, 10:51

Zamisli koliko su degradirali najveći klub u državi kad je problem ako kažeš da je cilj plasman u Evropu.

Da ponovim, problem je ako kao navijač Željezničara očekuješ plasman u Evropu. :bow:

A dajte mu više taj pomoćni da počinemo.
Voli te tvoje Sarajevo.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 08 jul 2024, 11:32

Virtu4l je napisao/la:
08 jul 2024, 10:44
godrina je napisao/la:
08 jul 2024, 10:33
Te instrukcije okači mačku o rep, i ti i svi ostali megamiksovci.

Ekipa je završila na šestom mjestu na tabeli, dvije pozicije i deset bodova ispod Evrope. Tako da je logično da je cilj Evropa i sve ispod toga je neuspjeh.
Ja megamiksovac, hahah hajd dobro.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2024, 11:35

Ja pišem po instrukcijama, hahah hajd dobro.
Voli te tvoje Sarajevo.

HulahopkaGaPrima
Kontakt:

Post Postao/la HulahopkaGaPrima » 08 jul 2024, 11:41

BIZMARK66 je napisao/la:
bablaz1 je napisao/la:
Puno se pravis strucnjak za nekoga kome je jedina referenca da ga prima od admina ;)

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 08 jul 2024, 11:47

TefalTava je napisao/la:
08 jul 2024, 09:24
BIZMARK66 je napisao/la:
bablaz1 je napisao/la:
Glupsone rahimicu je to nadimak zadnjih tridesetak godina :urnebes:
E cuj nisam znao. Nek si mi rekao hahahaahah. Stvarno ste vi lobotomci ograniceni vama se treba crtati nazalost da bi skontali nesto.
Samo je interestano kako vas ja uopce ne prozivam po acc a vi se nadjete sami :bih: :rol: :rol:

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 08 jul 2024, 12:01

Virtu4l je napisao/la:
08 jul 2024, 10:15

Koje su to ljude otjerali sa vizijom i planom? Gredica? Pokusao uvaliti lojavog da lutvom, ali nesto mu nije uspjelo. Crnogorac miran da budes, taraba kao sto sam ti najavio.
Fk Željezničar.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 08 jul 2024, 12:05

Virtu4l je napisao/la:
08 apr 2024, 21:24
Šta kaže, biće glasanje da mu se zabrani pristup tribinama. :rol:

Najavio sam vam paniku lobotomaca. Oni upućeniji među njima znaju da je ovo kraj.

Znaju da Gredić nije zaboravio ko i na koji način ga je prošli put izgurao iz kluba. ;)

Nadam se da će ih sve počistiti, ako ništa drugo onda zbog pokojnog Odovića.
Da se prisjetimo :bih: :bih:
Fk Željezničar.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 08 jul 2024, 12:05

Nova sezona, nista novooo
Ostali nam se smiju, dok se mi svadjamo izmedju
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa, Levin, MrkiMedo, NEZALAGANJE i 46 gostiju.