FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Može Mahmud u PL, al nema minuta za Nikolu 

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Sta mislite o ovom postupku za Komazeca? Ja smatram da je trebao ostati ,ali da ocekuje da igra svih 90 min mislim da je nerealno, pa nije on Ronaldo
Ipak su tu i godine i sve
Al da je uspio podici atmosferu i tima i pridobiti publiku definitivno da, u tome mu nema ravnog
Donio nam je 7 bodova svojim golovima ( Gračanica, Srebrenik X, Gradačac)
Nadam se da su se razišli korektno ako je već došlo do razilaženja
Al da je uspio podici atmosferu i tima i pridobiti publiku definitivno da, u tome mu nema ravnog
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Nije Nikola trazio 90, ali napisace on sam sve kao uvijek. Kako sam kaze ovo je moj klub i jesu se konkretno razisli.mk1008 je napisao/la: ↑06 jul 2024, 19:11Sta mislite o ovom postupku za Komazeca? Ja smatram da je trebao ostati ,ali da ocekuje da igra svih 90 min mislim da je nerealno, pa nije on Ronaldo
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Slagali se ili ne, ovi momci rade i to vise od svog maksimuma, a opet mislim da niko vise nije bio kritikovan od njih. Niti jedno rukovodstvo/uprava.HPCompaq je napisao/la: ↑06 jul 2024, 18:38Na Tusnju radno,tiho i bez pompe,bez hvalospjeva,ali kvalitetno.Krenimo redom,uprava radi punom parom kako bi zadrzala igracki kadar koji relativno moze igrati u PL,sa par upgradeova.Igraci se ocigledno dovode ciljano,ko god dosao docice da radi za dogovorenu platu,a to neko mora da plati,a to su ovi momci koji su na celu kluba..Hrvanovic je sigurno kvalitetniji igrac sada nego prije kada je igrao kod nas u ono vrijeme u Federalnoj cini mi se,kad smo se jedva skupili dok je Meske vodio klub ,ili grijesim nije ni bitno.Zreliji je to igrac sada sigurno,sa dosta vise jakih utakmica u nogama...Zbit redove odradit pripreme kako treba,prije svega na fizickoj izdrzljivosti i kondiciji,a onda krenut u novu sezonu hrabro,bez ustrucavanja,i teskih nogu prema bilo kome,sabirati bodove iz pocetka,jer ako se lose udje na startu,posle je to dosta teze ganjati....Vjerujem da idu bolji dani za Slobodu,i da necemo biti prolaznici u PL.
Svako ko Slobodi donosi dobro, moju podrsku ima. A smatram da ovo sto se trenutno radi je fina i zdrava prica. Kad imas finu ekipu i finu atmosferu u toj ekipi, a bez gomilajnja dugova, to je za mene za pocetak odlican posao.
Sad najveci posao treba da odradi Nalic, jer ekipa ce bit solidna i sa vecinski mladim igračima, znaci samo fizicki pripremit i rezultat ne bi trebao izostat.
A mislim da je Hrvanovic bio kod nas kad nas vodio Petrovic. Sezona 2017/18 ja mislim.
Volim tebe, više od sebe
Nikoli hvala na svemu,za sve golove i lijepe momente sto je dao nasem klubu,ali realno svi smo svjesni cinjenice da za Premier lige godine cine svoje.....Nidzo hvala na svemu,uvijek si dobrodosao u svoj klub...
Mali Ali se sprdo s nasom odbranom u Rahicu ko je bio zna o cemu pricam,vjerujem da ce biti dobar upgrade u napadu,cak i onaj drugi nas igrac na posudbi u Rahicu stoper ne znam tacno ime i prezime,ne bi bilo lose mozda i njega vratiti nazad...
Mali Ali se sprdo s nasom odbranom u Rahicu ko je bio zna o cemu pricam,vjerujem da ce biti dobar upgrade u napadu,cak i onaj drugi nas igrac na posudbi u Rahicu stoper ne znam tacno ime i prezime,ne bi bilo lose mozda i njega vratiti nazad...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Hvala Nikoli za sve, ali realno ne moze on u PL vise nista. Godine jbg. I Said ce ovako mozda jos ovu sezonu, ni on vise nema sta traziti u PL. Dzaba citavo znanje sa loptom kad ne mogu potrcati. Lijepo sto su se razisli bez nekih trzavica. Sretno Nikola 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Sretno Nikola
. Nikola je jedan od rijetkih stranih igraca koji iskreno vole Slobodu i Tuzlu. Ziv nam bio i uvijek je dobro dosao u Slobodu i Tuzlu.

Volim tebe, više od sebe
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Cuj hvala ti Nikola i dobrodosao u Slobodu opet nekad. Pa kad je to nekad? Kad zagusti nekad tamo u aprilu/maju?
SLOBODA ILI NIŠTA
Netacno, ni blizu nisu najkritikovanija uprava. Povratnicka sezona u PL ce nam to pokazati najbolje, nekad su se **** porijekla sto smo u povratnickoj sezoni u donjem dijelu tabele, da vidimo sad?antisisoja1919 je napisao/la: ↑06 jul 2024, 19:16Slagali se ili ne, ovi momci rade i to vise od svog maksimuma, a opet mislim da niko vise nije bio kritikovan od njih. Niti jedno rukovodstvo/uprava.
Svako ko Slobodi donosi dobro, moju podrsku ima. A smatram da ovo sto se trenutno radi je fina i zdrava prica. Kad imas finu ekipu i finu atmosferu u toj ekipi, a bez gomilajnja dugova, to je za mene za pocetak odlican posao.
Sad najveci posao treba da odradi Nalic, jer ekipa ce bit solidna i sa vecinski mladim igračima, znaci samo fizicki pripremit i rezultat ne bi trebao izostat.
A mislim da je Hrvanovic bio kod nas kad nas vodio Petrovic. Sezona 2017/18 ja mislim.
I vidis za mene je odlican posao ako nas Posusje ne guzi i ako nismo u grcevitoj borbi za optanak. Ali jbg opali nam kriteriji nesto za jednu Slobodu iz Tuzle.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Nova sedmica, ja vjerujem da ce bit pozitivnih stvari jos.
Sto se tice dresova ako je Legein dres od 15-20€ se prodavo po 100-120 km u "fan shopu", novi dresovi su u nabavci gledao sam po katalogu oko 40€ znaci da ocekujemo bar 150KM dres
Sto se tice dresova ako je Legein dres od 15-20€ se prodavo po 100-120 km u "fan shopu", novi dresovi su u nabavci gledao sam po katalogu oko 40€ znaci da ocekujemo bar 150KM dres
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Vidi oni mogu staviti cijenu dresova i hiljade km, ali niko nije glup da kupi najlon-kesu za 100 km. E sada ako bude Macron original oprema, vjerujem da ima nas dosta navijača koji će kupiti taj dres, naročito ako bude dobro urađen.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Bit će macron original iz italije. Dres Čelika u fanshopu je 80 KM, macron isto

To su dvije opcije kataloskih prugastih dresova
Ovaj prvi bi bio odlican
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Bravo za upravu za sad, hoćemo još pojačanja moraju doći 3-4 baš pojačanja. Dobar izbor za opremu. Rezultati će vam suditi , ne znam kakav će potez biti ostaviti Nalu za trenera ali i njemu neka rezultati sude od mene imate 5 kola.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Ova dva sto sam ja postavio su iz kataloga 2024/25, al moze bit da uzmemo i neki od ovih starijih modela, vidim celik je dobio/uzeo ovaj drugi model
Zadnja izmjena: klasik, dana/u 08 jul 2024, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Kad bi mogli izbaciti nove dresove?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Znaci Kinez odmah povreda i terapije pred prvu tekmu. 

Kobiljar odbijanac, zna gdje bi dosao.
Civa takodjer, pukla tikva, valja prvo dug isplatiti od prosle premijerligaske sezone.
Hocemol dalje ili da stanemo na ovome? Skojevska brate, ipak ne rade kako se ovdje slavi, jelde
A tek o Nali da nastavim gdje sam stao prosle sezone?
Kobiljar odbijanac, zna gdje bi dosao.
Civa takodjer, pukla tikva, valja prvo dug isplatiti od prosle premijerligaske sezone.
Hocemol dalje ili da stanemo na ovome? Skojevska brate, ipak ne rade kako se ovdje slavi, jelde
A tek o Nali da nastavim gdje sam stao prosle sezone?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.