Jeremija nam treba da uleti kad su oni umorni oko 60te

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jeremija nam treba da uleti kad su oni umorni oko 60te
Ovo je najbolje što trenutno možemo izvesti u 4-2-3-1KarlMarx je napisao/la: ↑08 jul 2024, 11:17Zoran preferira 4 3 2 1, iako je u Osijeku igrao 3 5 2, a znao je odigrat i 4 4 2.
Mislim da neće biti 3 5 2 formacija, u pripremnim utakmicama je htio samo da uzme ulazne podatke kako se igralo. A kakva god da je formacija to je slovo na papiru, strategija je bitna, kretnje igrača, stvaranje automatizama, disciplina i rutinizacija određenih uloga igrača.
Ako želimo posjed Đorđević i Bubanja ne mogu nositi zajedno vezni red, Đorđević je više CMF i DMF, u ovom slučaju bih Guli-a stavio na AMF, u utakmicama gdje prepuštamo posjed ovaj tim ne bi bio loš što si naveo, ali trener bolje zna. Let's build a trust!Lucas je napisao/la: ↑08 jul 2024, 11:23Ovo je najbolje što trenutno možemo izvesti u 4-2-3-1KarlMarx je napisao/la: ↑08 jul 2024, 11:17Zoran preferira 4 3 2 1, iako je u Osijeku igrao 3 5 2, a znao je odigrat i 4 4 2.
Mislim da neće biti 3 5 2 formacija, u pripremnim utakmicama je htio samo da uzme ulazne podatke kako se igralo. A kakva god da je formacija to je slovo na papiru, strategija je bitna, kretnje igrača, stvaranje automatizama, disciplina i rutinizacija određenih uloga igrača.
![]()
Mislim da ce Anđusic dobit priliku, jedan od boljih je bio na pripremnim, kad je od prve igro bio je najbolji msm da je prva utakmica bilapitara je napisao/la: ↑08 jul 2024, 09:47Rockov
(Rogic)
Celik-Ðurickovic-Soldo
(Mujkic-OROZ-Jovic)
Bubanja
(Krdzalic)
Began-Buljubasic-Ðorđevic-KUPRESAK
(Unusic-Mustafic-Julardzija-Durakovic)
Kyeremeh-Čatakovic
(Guliashvili-Renan)
Popunili smo se mi dobro ako dođu Oroz i Kupresak. Vezni red i napad su odlicni, odbrana solidna, a golman bi mogao biti najveci problem, Rockov ima kvalitet ali koliko ce mu trebati da udje u formu je pitanje.
Ne vidim da Matanovic, Mehmedovic, pa i Anđušić i Mulalic imaju neku šansu da se nametnu u ovoj ekipi. Bolje to malo minuta koje bi oni uzeli da se daju ovim momcima koji su prikljuceni iz akademije.
Stavio si Patuljka na gol a najbolji golman HNLa ti na klupi ?!?Lucas je napisao/la: ↑08 jul 2024, 11:23Ovo je najbolje što trenutno možemo izvesti u 4-2-3-1KarlMarx je napisao/la: ↑08 jul 2024, 11:17Zoran preferira 4 3 2 1, iako je u Osijeku igrao 3 5 2, a znao je odigrat i 4 4 2.
![]()
I to sto kazes
to je varka,da se konkurenti opuste,nesto sto radi i Manchester,sve megvajer ode ode kad odjednom poce prvo kolo
On je pokazao da nije igrac za 90 minuta, odlican da udje kad se ganja rezultat, sad koliko je spremsn na ulogu tog "Jokera"...bvsic je napisao/la: ↑08 jul 2024, 11:35Mislim da ce Anđusic dobit priliku, jedan od boljih je bio na pripremnim, kad je od prve igro bio je najbolji msm da je prva utakmica bilapitara je napisao/la: ↑08 jul 2024, 09:47Rockov
(Rogic)
Celik-Ðurickovic-Soldo
(Mujkic-OROZ-Jovic)
Bubanja
(Krdzalic)
Kyeremeh-Čatakovic
(Guliashvili-Renan)
Popunili smo se mi dobro ako dođu Oroz i Kupresak. Vezni red i napad su odlicni, odbrana solidna, a golman bi mogao biti najveci problem, Rockov ima kvalitet ali koliko ce mu trebati da udje u formu je pitanje.
Ne vidim da Matanovic, Mehmedovic, pa i Anđušić i Mulalic imaju neku šansu da se nametnu u ovoj ekipi. Bolje to malo minuta koje bi oni uzeli da se daju ovim momcima koji su prikljuceni iz akademije.
Znam, pisao sam nekad da je prelos kad igra od prve, zato sam se iznenadio u pripremnim jer je bio bas dobarpitara je napisao/la: ↑08 jul 2024, 13:37On je pokazao da nije igrac za 90 minuta, odlican da udje kad se ganja rezultat, sad koliko je spremsn na ulogu tog "Jokera"...bvsic je napisao/la: ↑08 jul 2024, 11:35Mislim da ce Anđusic dobit priliku, jedan od boljih je bio na pripremnim, kad je od prve igro bio je najbolji msm da je prva utakmica bilapitara je napisao/la: ↑08 jul 2024, 09:47Rockov
(Rogic)
Celik-Ðurickovic-Soldo
(Mujkic-OROZ-Jovic)
Bubanja
(Krdzalic)
Kyeremeh-Čatakovic
(Guliashvili-Renan)