Mogu 3 stranca serbez. Souza mi je više za Velez Nevesinje da igra sa Edmarom a ni Lohan nije baš nešto.mozak je napisao/la: ↑06 jul 2024, 13:21Sastav prošle godine:
.......................Hadžikić....................
Oreč.......Hrkać.......Gholami......Šturm
.....Vehabović....Pršeš......Šikalo........
....Gulli..............Haskić........Suljić.......
Klupa: Čaić, Mlinarić, Zvonić, Džafić, Peco, Halilović x2, Domić, Lohan..
Sastav ove godine zasad:
......................Hadžikić....................
Oreč..........Hrkać.......Savić..........Šturm
......Vehabović....Pršeš.......Šikalo..........
....Mujan............Haskić.........Suljić..........
Klupa: Bajrić, Išasegi, Souza, Jevtović, Lauš, Mlinarić, Halilović, Lohan....
Fali nam još jedan stoper i napadač.
I dalje je nepoznanica šta će biti sa Gholamijem.
Jedno mjesto za stranca i dalje upražnjeno.
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Hocemo li biti u stanju dovesti bolje igrace od vehabovica i prsesa u sredini kako bi igru podigli na veci nivo ili je opet cilj 3-4 mjesto?
Znaci pojacanja koja smo doveli su za klupe a nista za prve postave osim Mujana
Znaci pojacanja koja smo doveli su za klupe a nista za prve postave osim Mujana
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Teren će biti mjerilo za sve.
Novi trener zahtjeva neke nove stvari u igri.
Reklo bi se da zasad imamo veću širinu u veznom redu, odbrana i sam napad baš i nemaju. Opet smo na Haskiću kao jedinom pravom napadaču, stim da se Mlinarić nametnuo kao napadačka opcija. I ovaj Jevtović može igrati kao napadač mada mu to nije prioritetna pozicija. Situacija sa Gholamijem je i dalje nejasna tako da očekujem još jednog stopera ako se perzijanac ne pojavi.
Souza je igrač veznog reda a u pripremnoj je igrao na bekovskoj poziciji i odigrao je dosta loše.
Mjesec dana je do početka prvenstva, sasvim dovoljno da se ekipa uigra, a dotad ćemo imati ozbiljne utakmice u Evropi. Cilj je proći prvu prepreku u Evropi a u prvenstvu je cilj isti kao i prošle godine, plasman u Evropu.
Novi trener zahtjeva neke nove stvari u igri.
Reklo bi se da zasad imamo veću širinu u veznom redu, odbrana i sam napad baš i nemaju. Opet smo na Haskiću kao jedinom pravom napadaču, stim da se Mlinarić nametnuo kao napadačka opcija. I ovaj Jevtović može igrati kao napadač mada mu to nije prioritetna pozicija. Situacija sa Gholamijem je i dalje nejasna tako da očekujem još jednog stopera ako se perzijanac ne pojavi.
Souza je igrač veznog reda a u pripremnoj je igrao na bekovskoj poziciji i odigrao je dosta loše.
Mjesec dana je do početka prvenstva, sasvim dovoljno da se ekipa uigra, a dotad ćemo imati ozbiljne utakmice u Evropi. Cilj je proći prvu prepreku u Evropi a u prvenstvu je cilj isti kao i prošle godine, plasman u Evropu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Klub bez duga evropa gradnja stadiona i na kraju godisnjak po uzoru na najvece klubove za svoje navijace
Ko ne uziva u ovom ljetu neka se rokne momentalno

Ko ne uziva u ovom ljetu neka se rokne momentalno
Ima sve osim najbitnijeg, igrača i kvaliteta za napredak 

Republika Bosna i Hercegovina
-
- Kontakt:
Kako znas nismo odigrali ni jednu utakmicu sa novim igracima da bi ocjenili kvalitet ili si to donio na osnovu prezimena? Cak sta vise trebati ce nam minimalno dva tri mjeseca da vidimo na cemu smo. Ili mozda da dovedemo nekog Njeperandu i damo mu 25 hiljada eura mjesecno za iskorak kao FKS. Ma sta jednog cetri takva znalca

-
- Kontakt:
Pa upravo idemo putem Sarajeva, Mirvic je doveo Penarandu i ostale promasaje a kod nas ocito Kevelj dovodi ove igrace, htjeli mi to priznati ili neCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 jul 2024, 21:59Kako znas nismo odigrali ni jednu utakmicu sa novim igracima da bi ocjenili kvalitet ili si to donio na osnovu prezimena? Cak sta vise trebati ce nam minimalno dva tri mjeseca da vidimo na cemu smo. Ili mozda da dovedemo nekog Njeperandu i damo mu 25 hiljada eura mjesecno za iskorak kao FKS. Ma sta jednog cetri takva znalca![]()

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Ima li tebi i jedan igrač da odgovara? Daj napisi ime i prezime igrača koje bi ti doveo molim te. Ko god dodje ti samo negativu pucaš i Kevelj ovaki Kevelj onaki?killafrommanilla je napisao/la: ↑07 jul 2024, 00:30Pa upravo idemo putem Sarajeva, Mirvic je doveo Penarandu i ostale promasaje a kod nas ocito Kevelj dovodi ove igrace, htjeli mi to priznati ili neCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 jul 2024, 21:59Kako znas nismo odigrali ni jednu utakmicu sa novim igracima da bi ocjenili kvalitet ili si to donio na osnovu prezimena? Cak sta vise trebati ce nam minimalno dva tri mjeseca da vidimo na cemu smo. Ili mozda da dovedemo nekog Njeperandu i damo mu 25 hiljada eura mjesecno za iskorak kao FKS. Ma sta jednog cetri takva znalca![]()
![]()
⚜️⚜️⚜️Dok se ljiljan nad Neretvom vije,
Znaj da Bošnjak pao nije! ⚜️⚜️⚜️
Znaj da Bošnjak pao nije! ⚜️⚜️⚜️
-
- Kontakt:
Stvarno nemam pojma ko dovodi igrace niti me zanima ali pretpostavljam da ih dovodi onaj ko daje pare logicno valjda. Zelim samo da uzivam u ove dvije sedmice sa nadom da cemo to produziti na cetri. Idemo li putem Sarajeva sumnjam jer nemamo toliku plateznu moc i dali su nasi igraci promasaji to ce se tek moci odgovoriti nakon dva tri mjeseca jer nije posteno ni realno ocekivati da se nesto utegne u pola mjeseca ili mjeseckillafrommanilla je napisao/la: ↑07 jul 2024, 00:30Pa upravo idemo putem Sarajeva, Mirvic je doveo Penarandu i ostale promasaje a kod nas ocito Kevelj dovodi ove igrace, htjeli mi to priznati ili neCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 jul 2024, 21:59Kako znas nismo odigrali ni jednu utakmicu sa novim igracima da bi ocjenili kvalitet ili si to donio na osnovu prezimena? Cak sta vise trebati ce nam minimalno dva tri mjeseca da vidimo na cemu smo. Ili mozda da dovedemo nekog Njeperandu i damo mu 25 hiljada eura mjesecno za iskorak kao FKS. Ma sta jednog cetri takva znalca![]()
![]()
Hajmo uzivati Kila u ovome i usmjeriti pozitivnu energiju u prolaz prvog pretkola. Nakon toga dolazi ono za sta se zivi i ceka citav zivot ako si sretnik iz ovih nasih vukojebina

ima li ista za PUMA dresove?
U jednom intervjuu predsjednik reče da je predstavljanje osmog (danas), u hotelu Emporia, ako sam dobro zapamtio, a da će se već od sutra moći kupiti u shopu. Kao oprema je došla davno, ali se ne zna koliko će trajati štampanje

City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
Nikad ne znas je li false flag operacija ili je istinaaimar21 je napisao/la: ↑08 jul 2024, 08:47U jednom intervjuu predsjednik reče da je predstavljanje osmog (danas), u hotelu Emporia, ako sam dobro zapamtio, a da će se već od sutra moći kupiti u shopu. Kao oprema je došla davno, ali se ne zna koliko će trajati štampanjeObzirom da njegovu svaku riječ uzmem sa dozom opreznosti, dobro bi bilo da bude, ali ne nadam se previše...

Jeste, danas je predstavljanje u Emporiji. Od sutra ce biti dresovi u shopu. Istina je, ovaj put

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Savršeno, drago mi je da je takokillafrommanilla je napisao/la: ↑08 jul 2024, 09:09
Jeste, danas je predstavljanje u Emporiji. Od sutra ce biti dresovi u shopu. Istina je, ovaj put![]()

-
- Kontakt:
Nesto sto je proslo neopazeno u zadnje vrijeme

Ovo je strasna stvar u sklopu kluba osniva se posebna firma koja ce se baviti iskljucivo stvarima vezanim za marketing i ostale aktivnosti vezane za navijace. Klub se oslobadja tog segmenta prebacuje ga kvalificiranim ljudima na upravljanje. RastemoSkupština je donijela Odluku o osnivanju ”Rođeni Fan Shop” d.o.o. Mostar, privrednog društva preko kojeg će Fudbalski klub ”Velež” obavljati svoje marketinške i komercijalne aktivnosti.
Sjedište novoosnovanog društva će biti u Ulici Adema Buća b.b. Mostar (Cernica).
Ovo je jedan u nizu koraka koji Uprava Fudbalskog kluba ”Velež” poduzima u poboljšanju organizacije i efikasnosti rada Kluba, a ovime će i usluga navijačima i simpatizerima Kluba biti podignuta na viši nivo.

-
- Kontakt:
Nisam upratio. Odlicna stvar. Nadam se da je jedan od sljedecih koraka osnivanje fan shopa ili makar male podruznice sa osnovnim stvarima u Starom gradu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 jul 2024, 12:23Nesto sto je proslo neopazeno u zadnje vrijeme
Ovo je strasna stvar u sklopu kluba osniva se posebna firma koja ce se baviti iskljucivo stvarima vezanim za marketing i ostale aktivnosti vezane za navijace. Klub se oslobadja tog segmenta prebacuje ga kvalificiranim ljudima na upravljanje. RastemoSkupština je donijela Odluku o osnivanju ”Rođeni Fan Shop” d.o.o. Mostar, privrednog društva preko kojeg će Fudbalski klub ”Velež” obavljati svoje marketinške i komercijalne aktivnosti.
Sjedište novoosnovanog društva će biti u Ulici Adema Buća b.b. Mostar (Cernica).
Ovo je jedan u nizu koraka koji Uprava Fudbalskog kluba ”Velež” poduzima u poboljšanju organizacije i efikasnosti rada Kluba, a ovime će i usluga navijačima i simpatizerima Kluba biti podignuta na viši nivo.![]()

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Direktorov intervju kojeg je dao za jedan lokalni portal...
Ono što mi je zapelo je to da kaže da je Okeke doveden i u cijeloj priči se ne spominje Gholami. Vjerovatno je situcija sa njim komplikovana i to je to što se tiče igranja za naš klub...
Ono što mi je zapelo je to da kaže da je Okeke doveden i u cijeloj priči se ne spominje Gholami. Vjerovatno je situcija sa njim komplikovana i to je to što se tiče igranja za naš klub...
Podržavam spuštanje tenzija
Lijepa su vremena oko Veleža, pa često zaboravimo da mi nismo ni navikli da je ovako dobro, a kad je dobro, čovjek se opusti, zaboravi, smetne na bitne stvari. Bolje je da smo našpanovani, galvanizirani, tada svi pušemo u istu tikvu

Lijepa su vremena oko Veleža, pa često zaboravimo da mi nismo ni navikli da je ovako dobro, a kad je dobro, čovjek se opusti, zaboravi, smetne na bitne stvari. Bolje je da smo našpanovani, galvanizirani, tada svi pušemo u istu tikvu

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Killa tebra evo nova rokalica za auto prekosutra prasi momacki

Lose pravo. AI pjesmu odradio…CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 jul 2024, 13:01Killa tebra evo nova rokalica za auto prekosutra prasi momacki![]()
19V22
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.