Vidjen brate ...
U zadnje vrijeme cesto izlazi
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vidjen brate ...
Uhvatila tebe pozitiva, dobro je
Ma znam od kad je doso stalni je u Slogi, mislim da ce mu Zekic dohakat iskreno. Il ce proigrat i fokusirat se na fudbal ili dalje ic.johntravolta123 je napisao/la: ↑08 jul 2024, 15:22Vidjen brate ...
Frajer je uvijek izlazio i kada je u najboljoj formi bio, ne znam sto se raja uhvatila tih izlazaka kada je momak jedan od najspremnijih igrača.johntravolta123 je napisao/la: ↑08 jul 2024, 15:22Vidjen brate ...
Ma pred godišnji, pa udri brigu na veselje.. nema smisla da sam sebi nabijam pritisak.nokee je napisao/la: ↑08 jul 2024, 15:22Uhvatila tebe pozitiva, dobro je
Ma ja sam uvijek optimista, i treba momke max podrzati da pokusamo proci, fudbal je to, nikad ne znas sta kvalitetna borba moze uraditi, donijeti..
A ako pogledas realno, cinjenice su..
Da ovo sto smo vidjeli na pripremama ne ulijeva povjerenje.
Da smo doveli samo 2 kvalitetna pojacanja (Djordjevic i Bubanja) od kojih jedan vjerovatno nece biti u startnih 11 jer je tek dosao.
Da su (Aktobe) bas kvalitetna ekipa za nase uslove jel. Nisu neprelazni ali bolji su od nas igracki i to dobro.
Da su oni u takmicarskoj formi a svi znamo sta to znaci i koja je prednost.
Da smo mi sami sebi totalna nepoznanica.
Golmana i lijevog winga ili beka nemamo (Dura nije za Stupcanice)..
Pored toga Renan i Buljubasic out. Bitne karike..
Bice gusto, bice 0-2!!
Previse je to iskusan trener da bi mlatio neke suvišne price, usput skoro pricam s jednim nasim igracem, baš nafali Zekića, kako je to level iznad svih dosadasnjih trenera s kojim je radio...Hajdeee je napisao/la: ↑08 jul 2024, 15:20Zekic nije optimistican. Najvise zbog situacije u koju je dosao. Nije ovo sve ni blizu onome sto on zeli i prizeljkuje.
Nadam se da ce ekipa sto prije doci na taj optimalni nivo koju on zeli postici. A za ovo prvo kolo, nam svakako treba jako puno srece i borbenosti.
Ma tamo se porokat izaci muski i pametno izvuci remi i ovdje da ih uzmemo na hajp publike...boki86 je napisao/la: ↑08 jul 2024, 15:47Zekic realan, mi smo jos u fazi s koca i konopca, dosta stvari se jos nije sleglo i dolazimo sa priprema kod ekipe koja je vec mjesecima u takmicarskom pogonu. Vala ne nadam se nicemu specijalno, ali ocekujem, ako nista drugo, da budemo borbeni i pozrtvovani
Vjeruj druze ozbiljna ekipa, agresivna, disciplinovana s dosta stranaca i reprezentativaca njihove drzave(info od jednog menađera koji to sve bolje prati, po njegovom sanse su nam 70:30 u njihovu korist) kaze s najboljim trenerom u njihovoj ligi, trenutno su top 3 u drzavi im, a mi u fazi sklapanja, ono nase standardno, tako da gusto će biti...boki86 je napisao/la: ↑08 jul 2024, 15:47Zekic realan, mi smo jos u fazi s koca i konopca, dosta stvari se jos nije sleglo i dolazimo sa priprema kod ekipe koja je vec mjesecima u takmicarskom pogonu. Vala ne nadam se nicemu specijalno, ali ocekujem, ako nista drugo, da budemo borbeni i pozrtvovani
A neki dan neko salje slike iz komentara i portala kako im je bas sve suprotno od toga sto si napisao, da imaju problema s trenerom i sl...propoklopac je napisao/la: ↑08 jul 2024, 15:53Vjeruj druze ozbiljna ekipa, agresivna, disciplinovana s dosta stranaca i reprezentativaca njihove drzave(info od jednog menađera koji to sve bolje prati, po njegovom sanse su nam 70:30 u njihovu korist) kaze s najboljim trenerom u njihovoj ligi, trenutno su top 3 u drzavi im, a mi u fazi sklapanja, ono nase standardno, tako da gusto će biti...boki86 je napisao/la: ↑08 jul 2024, 15:47Zekic realan, mi smo jos u fazi s koca i konopca, dosta stvari se jos nije sleglo i dolazimo sa priprema kod ekipe koja je vec mjesecima u takmicarskom pogonu. Vala ne nadam se nicemu specijalno, ali ocekujem, ako nista drugo, da budemo borbeni i pozrtvovani
Taj dio ne znam, prenosim pricu lika koji to sve prati vise od nas, bukvalno zna im sastav napamet, ima i neke igrace u njihovoj ligi...volio bi da griješibvsic je napisao/la: ↑08 jul 2024, 15:59A neki dan neko salje slike iz komentara i portala kako im je bas sve suprotno od toga sto si napisao, da imaju problema s trenerom i sl...propoklopac je napisao/la: ↑08 jul 2024, 15:53Vjeruj druze ozbiljna ekipa, agresivna, disciplinovana s dosta stranaca i reprezentativaca njihove drzave(info od jednog menađera koji to sve bolje prati, po njegovom sanse su nam 70:30 u njihovu korist) kaze s najboljim trenerom u njihovoj ligi, trenutno su top 3 u drzavi im, a mi u fazi sklapanja, ono nase standardno, tako da gusto će biti...boki86 je napisao/la: ↑08 jul 2024, 15:47Zekic realan, mi smo jos u fazi s koca i konopca, dosta stvari se jos nije sleglo i dolazimo sa priprema kod ekipe koja je vec mjesecima u takmicarskom pogonu. Vala ne nadam se nicemu specijalno, ali ocekujem, ako nista drugo, da budemo borbeni i pozrtvovani
Evo i Dadox gore napisao, slao sam jucer ja mislim rezultate dobili 2 utakmice u zadnjih mjesec protiv zadnjih ekipa 1-0. Nista spec nisu trenutno iako mi kakve smo srece proigrat ce protiv nas baspropoklopac je napisao/la: ↑08 jul 2024, 16:02Taj dio ne znam, prenosim pricu lika koji to sve prati vise od nas, bukvalno zna im sastav, ima i neke igrace u njihovoj ligi...volio bi da griješibvsic je napisao/la: ↑08 jul 2024, 15:59A neki dan neko salje slike iz komentara i portala kako im je bas sve suprotno od toga sto si napisao, da imaju problema s trenerom i sl...propoklopac je napisao/la: ↑08 jul 2024, 15:53
Vjeruj druze ozbiljna ekipa, agresivna, disciplinovana s dosta stranaca i reprezentativaca njihove drzave(info od jednog menađera koji to sve bolje prati, po njegovom sanse su nam 70:30 u njihovu korist) kaze s najboljim trenerom u njihovoj ligi, trenutno su top 3 u drzavi im, a mi u fazi sklapanja, ono nase standardno, tako da gusto će biti...![]()
Sve jasno. I realno je to sto prica.propoklopac je napisao/la: ↑08 jul 2024, 15:47Previse je to iskusan trener da bi mlatio neke suvišne price, usput skoro pricam s jednim nasim igracem, baš nafali Zekića, kako je to level iznad svih dosadasnjih trenera s kojim je radio...Hajdeee je napisao/la: ↑08 jul 2024, 15:20Zekic nije optimistican. Najvise zbog situacije u koju je dosao. Nije ovo sve ni blizu onome sto on zeli i prizeljkuje.
Nadam se da ce ekipa sto prije doci na taj optimalni nivo koju on zeli postici. A za ovo prvo kolo, nam svakako treba jako puno srece i borbenosti.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Beli98, Hajdeee, iliyaa8, Lecler, nedimmmm1337, pjankesarajevo i 77 gostiju.