Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ramo nece nikom uzeti glasove, nego ce od njega druge stranke uzeti onu sacicu glasova sto je imao. Smijesno mi je koliki broj ljudi ozbiljno misli da ce on biti neki ozbiljan faktor nakon sto mu istekne mandat ministra.
Tako jeMaroon1946 je napisao/la: ↑08 jul 2024, 13:49Ovolika hajka se digla radi nekih srednjoškolaca i studenata![]()
Tacno covjek treba pobrisat sve "vijesti", samo su im u cilju dizanje panike radi klikova.. pogotovo sarajevo x

Dobro je pa nisu rekli 'šaljemo trotinete' pa umjesto toga poslali tenkove. Potpisao bi Dino i to.Nisam bio dužan da obavijestim Predsjedništvo BiH o dolasku srpske delegacije u BiH. Najavljeni su studenti, kadeti i vojni predstavnici, bez naoružanja, kako je i navedeno u depeši. Ostale provjere i procedure dalje su na Graničnoj policiji BiH”, izjavio je za DnevniAvaz ministar vanjskih poslova BiH DinoKonakovic

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
ma Dino ne zna dje udara karteli su imperativJudd je napisao/la: ↑08 jul 2024, 15:15Tako jeMaroon1946 je napisao/la: ↑08 jul 2024, 13:49Ovolika hajka se digla radi nekih srednjoškolaca i studenata![]()
Tacno covjek treba pobrisat sve "vijesti", samo su im u cilju dizanje panike radi klikova.. pogotovo sarajevo x![]()
Dobro je pa nisu rekli 'šaljemo trotinete' pa umjesto toga poslali tenkove. Potpisao bi Dino i to.Nisam bio dužan da obavijestim Predsjedništvo BiH o dolasku srpske delegacije u BiH. Najavljeni su studenti, kadeti i vojni predstavnici, bez naoružanja, kako je i navedeno u depeši. Ostale provjere i procedure dalje su na Graničnoj policiji BiH”, izjavio je za DnevniAvaz ministar vanjskih poslova BiH DinoKonakovic![]()
ovo isto kao da rusi kazu saljemo kadete i svrsenike nase akademije u Kijev malo na neku paradu
i ministar iz Ukrajine kaze nisam imao potrebe javiti da ce omladina rusije setati kijevom i ucestvovati u paradi
kao eto bez oruzja ja ali da je sa oruzjem e onda bi slao protestno pismo

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Re: Chat
Ramo nam je posljednji stadij u propadanju društva.OsmaDolazi je napisao/la: ↑08 jul 2024, 14:59Trojka je mrtva na sledecim izborima. Bukvalno mrtva. Nasa stranka i NiP ce upoloviti i SDP ce standardnu svoju brojku uzeti. Ramo ce im uzeti dosta glasova kao i SzaBiH i DF. SDA svoje standardno i tjto. Ali sto se tice trojke, ni 103 ambasade im nece pomoci.
Mislio sam da ne može gore i niže, al eto...tu je Ramo i ekipa da demantuju.
Koševo Zapad
Ramo i sinovi ovim pjesmama i ostalim idiotlucima po društvenim mrežama ganjaju glasove maloumne djece, koja tek izlaze na izbore. Po uzoru na ove tiktokere koji glupostima ganjaju giftere.
Ne vjerujem da će uspjeti uraditi nešto konkretno, prvenstveno zbog toga što je relativno kratko u poziciji da se bavi takvim manifetlucima.. ali bez obzira što su očito retardirani, ne treba ih potcijenjivati - previše je narod neuk, stvarno svašta popuši, pa ništa nije nemoguće.
Ne vjerujem da će uspjeti uraditi nešto konkretno, prvenstveno zbog toga što je relativno kratko u poziciji da se bavi takvim manifetlucima.. ali bez obzira što su očito retardirani, ne treba ih potcijenjivati - previše je narod neuk, stvarno svašta popuši, pa ništa nije nemoguće.
The saddest thing in life is wasted talent.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On je imao nesto vise od 3000 glasova posljednji put, naravno da ce imati vise sada u novemberu tj. za 2 godine. To ce biti ograniceno na Zenicko-dobojski kanton jer van tog podrucja on ne postoji.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ramo je matematički ostatak pri dijeljenju gdje je ispalo da je taj broj veoma bitan pri prevagi na jednu ili drugu stranu. To što je sad neće više nikad biti. Da je konj imao stranku, prema tim odnosima, i konj bi bio ministar. Ramo ne smije biti niti je ogledalo bilo čega.
Mladi svakako ne izlaze na izbore a kod osobe koja ima preko 18.1 godinu neće dobiti ni 0 glasova.
Mladi svakako ne izlaze na izbore a kod osobe koja ima preko 18.1 godinu neće dobiti ni 0 glasova.
Pa to je ta brojka, otprilike. On moze narasti lokalno i to je to, a i to veoma ograniceno. Na visim nivoima ce biti bitan ko Sanjin Musa.
Ma sigurno da Ramo nema potencijal da lično ostvari puno bolje od ovoga, ali u situacijama kao sad ima izrazitu moć jer je prevaga na vaganju za formiranje vlasti. Meni je veći problem to što imaju degenerici koji se lože na njega i njegovu priču, a pogotovo još ako su iz Zenice.scholsey je napisao/la: ↑08 jul 2024, 15:29Ramo i sinovi ovim pjesmama i ostalim idiotlucima po društvenim mrežama ganjaju glasove maloumne djece, koja tek izlaze na izbore. Po uzoru na ove tiktokere koji glupostima ganjaju giftere.
Što se mene tiče, ovaj skot Konaković više nikada neće dobiti moj glas. Ipak je i to SDA kadar. Dopustiti vojsci Srbije koja je bila agresor u posljednjem ratu da paradiraju u gradu gdje je par hiljada Bošnjaka i Hrvata izgubilo život. Veća mi je patetika što sad pola SDA hoće neke smjene, qurce-palce, a isto bi i oni uradili. Faćo je haman u pravu za dosta stvari oko njega.
Nema nama pomoći, a nismo bolje ni zaslužili kad se podvuče crta.
Podcjenjujete kakav posao radi ramo, bukvalno ga svuda ima osim na poslu
Među narodom je stalno, dosta glasova će maznuti bakiru i dini, s obzirom da cilja na to glasačko tijelo. Ne može nikako biti lošiji nego što je bio prije prošle izbore, maksimalno je iskoristio prostor.

Ja sam čuo iz povjerljivih izvora ovdje po Zenici da je lik poprilično merhametli i da voli pomoć običnom čovjeku i zauzet se za njega. Tako da si sigurno u pravu. Međutim baš moraš dobro skrenuti s puta da njemu ostaviš glas i njegovoj populističkoj retorici.Finn je napisao/la: ↑08 jul 2024, 16:00Podcjenjujete kakav posao radi ramo, bukvalno ga svuda ima osim na posluMeđu narodom je stalno, dosta glasova će maznuti bakiru i dini, s obzirom da cilja na to glasačko tijelo. Ne može nikako biti lošiji nego što je bio prije prošle izbore, maksimalno je iskoristio prostor.
Upravo, i meni je najveća briga što je ljudima sav taj njegov nastup simpatičan ili šta već - a nije, ni najmanje. Dodaj na to da se naši ljudi većinski lože na nenormalne stvari (mislim, popularan je tamo neki Hamdija Ramulj.. polupismen čovjek, neradnik i lopov), i onda stvarno skontam da postoji realna mogućnost da ovom divljaku plan upali.CAGarfia je napisao/la: ↑08 jul 2024, 15:59Ma sigurno da Ramo nema potencijal da lično ostvari puno bolje od ovoga, ali u situacijama kao sad ima izrazitu moć jer je prevaga na vaganju za formiranje vlasti. Meni je veći problem to što imaju degenerici koji se lože na njega i njegovu priču, a pogotovo još ako su iz Zenice.
Što se mene tiče, ovaj skot Konaković više nikada neće dobiti moj glas. Ipak je i to SDA kadar. Dopustiti vojsci Srbije koja je bila agresor u posljednjem ratu da paradiraju u gradu gdje je par hiljada Bošnjaka i Hrvata izgubilo život. Veća mi je patetika što sad pola SDA hoće neke smjene, qurce-palce, a isto bi i oni uradili. Faćo je haman u pravu za dosta stvari oko njega.
Ali opet kažem, mislim da prekratko radi to što radi, da bi moglo biti nekog konkretnog učinka.. po meni bi tek bilo zabrinjavajuće kad bi nekim čudom opet dobio ovaj ili neki sličan mandat.
Svi su oni brate baš u pet deka. Razlike su minimalne.. mada je Dino posebna vrsta munafika, mora se priznati. Od mene kao i uvijek: Izaći hoću, ali samo da listić učinim nevažećim.
Ništa dok Faćko ne izađe na izbore.

The saddest thing in life is wasted talent.
Jbt temperatura nece spasti ispod 35 haman do Septembra
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ramo na sljedecim izborima moze dobiti samo vise glasova, nikako manje. Njegovi glasovi vecinski dolaze kako od radnika u firmama koje drzi, tako i od njihovih porodica, a garant je i ovim svojim djelovanjem u posljednje vrijeme uspio privuc dosta pristalica. Kod nas se narod nazlost lozi na ovakav bolesni populizam i izigravanje galamdzije. A i Rami nije problem da sutra bude u vlasti i sa SDA, sve dok on ispunjava svrhu zbog koje se bavi politikom
Srce, čast i ponos!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Najveći pobjednici izbora će biti SDP/NS jer sad kako su SBiH i DF pokazali da su desničari imaju duopol nad gradjanskom opcijom i sekularistima, a najveći gubitnici NiP. SDA će dobit neke NiP glasače, ali će neki otić i Rami a i koalicioni im partneri NES, DF i SBiH će pasti.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Ako trojka umre umire i BiH. Ostajes ti u fildzanu, da ti djeca dvore turiste za minimalac.OsmaDolazi je napisao/la: ↑08 jul 2024, 14:59Trojka je mrtva na sledecim izborima. Bukvalno mrtva. Nasa stranka i NiP ce upoloviti i SDP ce standardnu svoju brojku uzeti. Ramo ce im uzeti dosta glasova kao i SzaBiH i DF. SDA svoje standardno i tjto. Ali sto se tice trojke, ni 103 ambasade im nece pomoci.
- numanumaye22
- Kontakt:
Cuj Ramo nebitan, pa sigurno je bitniji sad kao ministar nego prije 2 godine sto je bioscholsey je napisao/la: ↑08 jul 2024, 16:19Upravo, i meni je najveća briga što je ljudima sav taj njegov nastup simpatičan ili šta već - a nije, ni najmanje. Dodaj na to da se naši ljudi većinski lože na nenormalne stvari (mislim, popularan je tamo neki Hamdija Ramulj.. polupismen čovjek, neradnik i lopov), i onda stvarno skontam da postoji realna mogućnost da ovom divljaku plan upali.CAGarfia je napisao/la: ↑08 jul 2024, 15:59Ma sigurno da Ramo nema potencijal da lično ostvari puno bolje od ovoga, ali u situacijama kao sad ima izrazitu moć jer je prevaga na vaganju za formiranje vlasti. Meni je veći problem to što imaju degenerici koji se lože na njega i njegovu priču, a pogotovo još ako su iz Zenice.
Ali opet kažem, mislim da prekratko radi to što radi, da bi moglo biti nekog konkretnog učinka.. po meni bi tek bilo zabrinjavajuće kad bi nekim čudom opet dobio ovaj ili neki sličan mandat.
Svi su oni brate baš u pet deka. Razlike su minimalne.. mada je Dino posebna vrsta munafika, mora se priznati. Od mene kao i uvijek: Izaći hoću, ali samo da listić učinim nevažećim.
Ništa dok Faćko ne izađe na izbore.![]()

Samim tim ce i pokupit dovoljan broj glasova na koje i cilja, pa lik se ne skida s televizije.
Moja prognoza je da ce Ramo u nekom trenutku, kasnije biti i Predsjednik drzave, tj ne bi me to ni malo iznenadilo.
Ramo je ogledao naseg naroda i kao takav 100 % prolazi, ko sto prolazi i Vucic u Srbiji
- numanumaye22
- Kontakt:
- Maroon1946
- Kontakt:
Mene apsolutno ne zanima ko je na vlasti, kako se zove, u šta vjeruje dok radi za dobrobit BiH.
Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 08 jul 2024, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, Chip, Pensioner26 i 14 gostiju.