Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Novak od dns ima prave ispite, Rune pa Demon i onda eventualno Zverev 1/2 ako preko svih njih prodje svaka mu cast nakon OP u njegovim godinama bilo bi suludo
Nikad cuo za doticnu,zelim ti puno srece

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Steta Zvereva, izgledao mi je bas mocno i kandidat za titulu, ali Fritz je strasna mina, podsjeca me na Kevina Andersona kad je u elementu, obojica nekakvi zilavi do bola i brutalni serveri.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Smanjili Carlitosu visinu na 183 na atp stranici. Mislim da nema ni toliko al haj.

Pa tu je negdje,Rodjo je 185,ima neka slika njih dvojice,Rodjo malo veci.
Kad ti Fritz okrene 2:0 ostavi se reketa.
Gledaj Runea, 12 poena u nizu izgubiti odmah na početku meča. 

proširio se meniskus na stomak
Nema od Runea nista,Novak ocekivano digao razinu igre u odnosu na prvih par kola.
rune izgleda potpuno zijan, nisam siguran da li uopšte ima neki plan B
Mislio sam da od ovog momka ima nesto, al obicna taraba, ok mlad je moze od njega biti nekad nesto al ovo nije dovoljno za nesto vise od 3-4 kola GS turnira. Nole ga bas rutinirao , a da se nije ni oznojio kako treba
Vec dvije godine stagnira opasno. Lik je definitivno razocarenje turnira, pa veci otpor je pruzio Fearnley sa 1 ATP duelom iskustva...

Strasno los, takticki luta, doslovno cijeli mec ne zna sta da radi, nervozan, mijenja pozicije riterna od gema do gema, izbacuje ritern na drugi servis redovno u aut, na mrezi donosi cudne odluke, nekontrolisano napada. I to protiv Djokovica gdje je inace kroz karijeru pruzao znatan otpor i dobro igrao.
Al eto i Djokovic je bio dobar iako nije ovo ni blizu nekog njegovog nivoa, iako mu nece ruku na srce nesto vise od ovog ni trebati jer igra protiv Demona i vjv Fritza u SF, jos jedan smijesan put do finala na GSu za Djokovica u zadnjih 5-6 godina. Nije da nismo navikli.
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 08 jul 2024, 22:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Djokovic
Ne mogu ga dotaći, a on butthurt, nevjerovatno.

Ne mogu ga dotaći, a on butthurt, nevjerovatno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jbt kad god pogledam zrijeb NoVaxera vidim ovog Fritza koji ce skupiti par gemova, anonimuse tipa Fearnley, Popyrin i tako neki, onaj argentinac na E kako se vec preziva mu non stop u zrijebu. Opet do finala nece imati ozbiljnog protivnika.
Ali svejedno ni u najlaksoj i najslabijoj konkurenciji ikada nece podici trofej. Tuku ga Jannik ili Carlitos.
Ali svejedno ni u najlaksoj i najslabijoj konkurenciji ikada nece podici trofej. Tuku ga Jannik ili Carlitos.
Da,ovaj put do finala opet izgleda jadno.Zaniolo je napisao/la: ↑08 jul 2024, 22:31Jbt kad god pogledam zrijeb NoVaxera vidim ovog Fritza koji ce skupiti par gemova, anonimuse tipa Fearnley, Popyrin i tako neki, onaj argentinac na E kako se vec preziva mu non stop u zrijebu. Opet do finala nece imati ozbiljnog protivnika.
Sve miriše na kristalni povratak kralja tenisa u nedjelju. 

Meni koji ne volim Novaxa ga je cak malo zao. Vidi se koliko ga pogadja i boli sto ga publika ne voli. Zamisli nakon svih uspjeha igrati ovako protiv duplo mladjih i opet su svi protiv tebe. Obicno ljudi navijaju za legende pri kraju karijere. Ali sam je kriv zbog ponasanja i na terenu i izvan njega.
Pazi ovo :L-Train je napisao/la: ↑08 jul 2024, 22:34Da,ovaj put do finala opet izgleda jadno.Zaniolo je napisao/la: ↑08 jul 2024, 22:31Jbt kad god pogledam zrijeb NoVaxera vidim ovog Fritza koji ce skupiti par gemova, anonimuse tipa Fearnley, Popyrin i tako neki, onaj argentinac na E kako se vec preziva mu non stop u zrijebu. Opet do finala nece imati ozbiljnog protivnika.
AO - Prizmic, Popyrin, Etcheverry, Mannarino, Fritz, (ispao od Sinnera u 1/2).
RG - Herbert, Carballes Baena, Musetti, Cerundolo, (predao Ruudu)
WB - Kopriva, Fearnley, Popyrin, Rune, de Minaur, Fritz/Musetti, Sinner/Alcaraz.

Non stop isti najlaksi zrijeb frajer dobija, da se ne vracam unazad par sezona kad je u finalima dobijao Kyrgiose, Andersone, Berettinije i ostali buraniju.
Ma primjetio sam to odavno,ne sjecam se kad je uzeo zadnji slam da kazes da je imao 3 zajebana protivnika.Zaniolo je napisao/la: ↑08 jul 2024, 22:40Pazi ovo :L-Train je napisao/la: ↑08 jul 2024, 22:34Da,ovaj put do finala opet izgleda jadno.Zaniolo je napisao/la: ↑08 jul 2024, 22:31Jbt kad god pogledam zrijeb NoVaxera vidim ovog Fritza koji ce skupiti par gemova, anonimuse tipa Fearnley, Popyrin i tako neki, onaj argentinac na E kako se vec preziva mu non stop u zrijebu. Opet do finala nece imati ozbiljnog protivnika.
AO - Prizmic, Popyrin, Etcheverry, Mannarino, Fritz, (ispao od Sinnera u 1/2).
RG - Herbert, Carballes Baena, Musetti, Cerundolo, (predao Ruudu)
WB - Kopriva, Fearnley, Popyrin, Rune, de Minaur, Fritz/Musetti, Sinner/Alcaraz.
![]()
![]()
Non stop isti najlaksi zrijeb frajer dobija, da se ne vracam unazad par sezona kad je u finalima dobijao Kyrgiose, Andersone, Berettinije i ostali buraniju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.