FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Napisi, nek se ima sta pisati ovdje 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ma raspad sistemaBeduin je napisao/la: ↑08 jul 2024, 22:45Znaci Kinez odmah povreda i terapije pred prvu tekmu.
Kobiljar odbijanac, zna gdje bi dosao.
Civa takodjer, pukla tikva, valja prvo dug isplatiti od prosle premijerligaske sezone.
Hocemol dalje ili da stanemo na ovome? Skojevska brate, ipak ne rade kako se ovdje slavi, jelde
A tek o Nali da nastavim gdje sam stao prosle sezone?![]()

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
Nije, ali se zanemaruje problematika, mnogima ovdje nepoznata.Skojevska je napisao/la: ↑08 jul 2024, 23:15ma raspad sistemaBeduin je napisao/la: ↑08 jul 2024, 22:45Znaci Kinez odmah povreda i terapije pred prvu tekmu.
Kobiljar odbijanac, zna gdje bi dosao.
Civa takodjer, pukla tikva, valja prvo dug isplatiti od prosle premijerligaske sezone.
Hocemol dalje ili da stanemo na ovome? Skojevska brate, ipak ne rade kako se ovdje slavi, jelde
A tek o Nali da nastavim gdje sam stao prosle sezone?![]()
![]()
Nego mi naumpade sto ti napisa "kako kad se nista ne radi", zato se zezam. Radi se, ali se ne radi - tako nekako bih ja procijenio situaciju u klubu. Mozda bude jos bolje aBd, ali aferimi iz sezone kad smo ispali opet su omca oko vrata ovoj Upravi, a naslijedili su sve to od onoga sa kim sad suruju i kumuju, nadaju i moljakaju za poguranac.
Ne mogu ni izaci u javnost sa pricom "naslijedili smo to i to od prosle Uprave" kad su u uskoj spregi sa tim istim ljudima i zavise od njih (njega). E to je fucked up.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Idi ko i ja pred stadion i dobices sve info. Simon drug spreman ceka da informise svakoga ko zeli znati.

Al eto makar smo se rijesili oba napadaca, tako da valja ganjati mladje i beze za PL.
075 ❤
075 ❤
🎟POČELA PRODAJA SEZONSKIH KARTI! 🎟
Obavještavamo Vas da od danas od 13:00 sati počinje prodaja sezonskih ulaznica!
Sezonske ulaznice možete isključivo kupiti u prostorijama kluba, Rudarska 2, Stadion Tušanj ili odmah online na našem Fan Shop-u, prateći link ispod:
https://shop.fksloboda.ba/.../sezonska-ulaznica-fk...
Sezonska karta po cijeni od 100 KM omogućava vam:
Prisustvo svim domaćim utakmicama
Ekskluzivne pogodnosti i popuste
Poseban osjećaj pripadnosti i podrške klubu
Pod sloganom "105. godina #ZAJEDNO", pozivamo vas da budete uz nas i podržite FK Sloboda Tuzla u prvoj povratničkoj sezoni u WWIN Premijer ligi BiH!
Sezonske ulaznice:
https://shop.fksloboda.ba/products/sezo ... e6e1&_ss=r
Članske karte:
https://shop.fksloboda.ba/collections/c ... -2024-2025
Obavještavamo Vas da od danas od 13:00 sati počinje prodaja sezonskih ulaznica!
Sezonske ulaznice možete isključivo kupiti u prostorijama kluba, Rudarska 2, Stadion Tušanj ili odmah online na našem Fan Shop-u, prateći link ispod:
https://shop.fksloboda.ba/.../sezonska-ulaznica-fk...
Sezonska karta po cijeni od 100 KM omogućava vam:
Pod sloganom "105. godina #ZAJEDNO", pozivamo vas da budete uz nas i podržite FK Sloboda Tuzla u prvoj povratničkoj sezoni u WWIN Premijer ligi BiH!
Sezonske ulaznice:
https://shop.fksloboda.ba/products/sezo ... e6e1&_ss=r
Članske karte:
https://shop.fksloboda.ba/collections/c ... -2024-2025
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Vidim danas od 13h prodaja. Zna li neko do kolko rade dole u prostorijama kluba? Hoce li radit poslije 16h?
Volim tebe, više od sebe
Realno 30 km nije nista. Nadam se i "kolektivnom" kupovanju clanskih, po firmamaantisisoja1919 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:20Vidim danas od 13h prodaja. Zna li neko do kolko rade dole u prostorijama kluba? Hoce li radit poslije 16h?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Trebalo bi da hoce.antisisoja1919 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:20Vidim danas od 13h prodaja. Zna li neko do kolko rade dole u prostorijama kluba? Hoce li radit poslije 16h?
SLOBODA ILI NIŠTA
-
- Kontakt:
klasik je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:39Realno 30 km nije nista. Nadam se i "kolektivnom" kupovanju clanskih, po firmamaantisisoja1919 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:20Vidim danas od 13h prodaja. Zna li neko do kolko rade dole u prostorijama kluba? Hoce li radit poslije 16h?

Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
- Beduin
- Kontakt:
Poseban osjećaj pripadnosti 

Platis 100 KM za "Poseban osjećaj pripadnosti" i da te Aco u medijima proziva kako ulazimo besplatno i na gostovanjima dodje vise ljudi da gleda Slobodu.
30 KM za clanaku nije puno, pristojna cijena i svakome pristupacna. Ali 100 + 30 da bi gledao istu Slobodu kao i svih prethodnih godina gdje se igracima duguje pare jos od sezone kad su ispali, e to je vec puno, ako cemo iskreno.
P.S. Znam da ispada kako samo negativu sirim i da sam protiv kluba, ali fakat ne mogu protiv sebe. Halalite vasem Beduinu.
Platis 100 KM za "Poseban osjećaj pripadnosti" i da te Aco u medijima proziva kako ulazimo besplatno i na gostovanjima dodje vise ljudi da gleda Slobodu.
30 KM za clanaku nije puno, pristojna cijena i svakome pristupacna. Ali 100 + 30 da bi gledao istu Slobodu kao i svih prethodnih godina gdje se igracima duguje pare jos od sezone kad su ispali, e to je vec puno, ako cemo iskreno.
P.S. Znam da ispada kako samo negativu sirim i da sam protiv kluba, ali fakat ne mogu protiv sebe. Halalite vasem Beduinu.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Prosetaj do stadona,pitaj,predlozi,donesi kesu paraantisisoja1919 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:20Vidim danas od 13h prodaja. Zna li neko do kolko rade dole u prostorijama kluba? Hoce li radit poslije 16h?

A mislis ti da nema ljudo po javnim preduzecima koji bi bez pola rijeci pristali da im se sa sljedece plate skine 30km "za Slobodu", samo treba doc do ljudi, ponudit im to nestoIbrahimAga075 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:52klasik je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:39Realno 30 km nije nista. Nadam se i "kolektivnom" kupovanju clanskih, po firmamaantisisoja1919 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:20Vidim danas od 13h prodaja. Zna li neko do kolko rade dole u prostorijama kluba? Hoce li radit poslije 16h?![]()
![]()
![]()
![]()
ti brate izgleda jos vjerujes da carobnjaci postoje??
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Probaj licno otici,samo ce ti se sve kazati...klasik je napisao/la: ↑09 jul 2024, 11:16A mislis ti da nema ljudo po javnim preduzecima koji bi bez pola rijeci pristali da im se sa sljedece plate skine 30km "za Slobodu", samo treba doc do ljudi, ponudit im to nestoIbrahimAga075 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:52![]()
![]()
![]()
![]()
ti brate izgleda jos vjerujes da carobnjaci postoje??
Istina je sljedeca-boli narog qajina za Slobodom sve dok je najavljena borba za opstanak i najjeftinija ekipa u PL.Narod hoce borbu za vrh a ni tada realno nije potrazna za clanskim/sezonskim velika.
- RollingPaper
- Kontakt:
Talisson zabija 30 golova i idemo u Europu
Talison odlican izbor
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Sutra protiv Radnika iz Bijeljine na Tusnju. 18:30.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Ide samba na Tusnju... Dobrodosao mali
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.