Ma ja, taman što sam pomislio da bi dobro bilo da ga na neku foru pokupimo, ide vijest da ga Dinamo hoće

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
AvantiBL je napisao/la: ↑08 jul 2024, 18:07U evropskim utakmicama, navijati kontra kluba koji predstavlja ovu raspalu ligu, graniči sa morbidnosti, debilizmom i bolesti. Svakom klubu u BiH direktno odgovara da predstavnici njihove lige doguraju što dalje, prosto jednostavno. Koliko god ih "mrzio", želim svu sreću Sarajevu, Veležu i Zrinjskom.
@MortemHZ ne zamjeri![]()
Tako je, ja se uvijek radujem ispadanju naših klubova odmah u prvim kolima, jer moj klub niti ne igra više nogomet hahah.Zutti je napisao/la: ↑09 jul 2024, 13:48AvantiBL je napisao/la: ↑08 jul 2024, 18:07U evropskim utakmicama, navijati kontra kluba koji predstavlja ovu raspalu ligu, graniči sa morbidnosti, debilizmom i bolesti. Svakom klubu u BiH direktno odgovara da predstavnici njihove lige doguraju što dalje, prosto jednostavno. Koliko god ih "mrzio", želim svu sreću Sarajevu, Veležu i Zrinjskom.
Ja se ježim na ovakve komentare. Yebemo jedni drugima sve cijele godine, smislit se ne možemo i onda se kao podržavamo u Evropi. Ostavite se šuplje. Prije par godina finale Lige prvaka Bayern - PSG, cijela Njemačka (osim navijača Bayerna) navija za PSG, a cijela Francuska (osim navijača PSG-a) navija za Bayern. Rivalstvo, prestiž, kod nas i neki drugi pragmatični razlozi. Svugdje na svijetu je normalno da navijaš protiv svog rivala samo kod nas "u Evropi navijamo za naše". Ne serite.
Sarajevo da dogura što dalje može, ostali nek ispadaju u prvim kolima!
bagniadiluca je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:06Ova ekipa Kluža je od šipaca bar dve klase bolja a Borac je od ove ekipe od prije 3 godine što je bila sada definitivno jači tim....Prvi tim smo u evropi koji je ispao zbog ne važenja gola u gostima....tako da, ništa tu ne treba preudicirati, mada ja mislim da iz tebe više govori mržnja nego realnostAntikloc je napisao/la: ↑09 jul 2024, 09:54Pa ja vam zelim da prodjete ali realno sanse su vam nula. Ubice vas sipci ko mraz paprikubagniadiluca je napisao/la: ↑09 jul 2024, 09:14
Ne može Borac ispasti odmah jer ide i sa porazom u konferencijsku, a svakako Borac neće ispasti od šipaca, koliko god vi to željeli !
To da se crvena garnitura gadi svakom normalnom Banjalučaninu i ptica na grani zna, ali to vaše palamuđenje kako treba i kako ne treba bi možda imalo nekog smisla da se nađete u našoj situaciji...Ja vam iskreno koliko god vas volio ili ne volio, ne želim da se desi ovo kao što se desilo nama, da vam politika kroji kapu a ti si samo njemi posmatrač koji se ne želi odreći svoje prve ljubavi ! i nemojte mi sada, mi bi ovako mi bi onako, nebi vi ništa kao ni mi jer nemate damu da otjerate jednu ženu a kamoli politički vrhdrugima je šaka krminalaca otela klub, trećima je Nikšić aka Tito, dok četvrti pod plaštom nacionalizma ližu stope jevrejskom biznismenu !
![]()
=
Slazem se, na kraju krajeva bitna je samo podrska na stadionu.Zutti je napisao/la: ↑09 jul 2024, 13:48AvantiBL je napisao/la: ↑08 jul 2024, 18:07U evropskim utakmicama, navijati kontra kluba koji predstavlja ovu raspalu ligu, graniči sa morbidnosti, debilizmom i bolesti. Svakom klubu u BiH direktno odgovara da predstavnici njihove lige doguraju što dalje, prosto jednostavno. Koliko god ih "mrzio", želim svu sreću Sarajevu, Veležu i Zrinjskom.
Ja se ježim na ovakve komentare. Yebemo jedni drugima sve cijele godine, smislit se ne možemo i onda se kao podržavamo u Evropi. Ostavite se šuplje. Prije par godina finale Lige prvaka Bayern - PSG, cijela Njemačka (osim navijača Bayerna) navija za PSG, a cijela Francuska (osim navijača PSG-a) navija za Bayern. Rivalstvo, prestiž, kod nas i neki drugi pragmatični razlozi. Svugdje na svijetu je normalno da navijaš protiv svog rivala samo kod nas "u Evropi navijamo za naše". Ne serite.
Sarajevo da dogura što dalje može, ostali nek ispadaju u prvim kolima!
Onako mi svejedno šta neko piše ali zar vi stvarno mislite da se Kabirija bilo šta pita u Zrinjskom?Iskreno ,Dražen Melo ekonom Zrinjskog ,ima veći utjecaj u klubu od ovog Židova.Nit se pita a nije ni uložio skoro nista od obećanog pa nema ni razloga da ga neko uvažava .Pokušao je uvaliti nekog golmana Izraela i nakon pola godine dobio je nogu.To je sav njegov utjecaj.bagniadiluca je napisao/la: ↑09 jul 2024, 09:14Ne može Borac ispasti odmah jer ide i sa porazom u konferencijsku, a svakako Borac neće ispasti od šipaca, koliko god vi to željeli !Antikloc je napisao/la: ↑09 jul 2024, 06:33Na papiru si sve u pravu. Ali ne moze covjek imati stomak pa navijati za zrinjski,to je previse. A ionako necemo daleko,pa je svejedno. Sarajevo i Borac ispadaju u prvom kolu,Velez u drugom a zrinjski nisam ni pogledao s kom igraju,vjerovatno u drugom kolu ispadanje.AvantiBL je napisao/la: ↑08 jul 2024, 18:07U evropskim utakmicama, navijati kontra kluba koji predstavlja ovu raspalu ligu, graniči sa morbidnosti, debilizmom i bolesti. Svakom klubu u BiH direktno odgovara da predstavnici njihove lige doguraju što dalje, prosto jednostavno. Koliko god ih "mrzio", želim svu sreću Sarajevu, Veležu i Zrinjskom.
Da se to rijesi,pa da se posvetimo ultra zanimljivoj BH ligi![]()
To da se crvena garnitura gadi svakom normalnom Banjalučaninu i ptica na grani zna, ali to vaše palamuđenje kako treba i kako ne treba bi možda imalo nekog smisla da se nađete u našoj situaciji...Ja vam iskreno koliko god vas volio ili ne volio, ne želim da se desi ovo kao što se desilo nama, da vam politika kroji kapu a ti si samo njemi posmatrač koji se ne želi odreći svoje prve ljubavi ! i nemojte mi sada, mi bi ovako mi bi onako, nebi vi ništa kao ni mi jer nemate damu da otjerate jednu ženu a kamoli politički vrhdrugima je šaka krminalaca otela klub, trećima je Nikšić aka Tito, dok četvrti pod plaštom nacionalizma ližu stope jevrejskom biznismenu !
S obzirom da je TNS poluprofesionalni klub, a Decicevi igraci zive od fudbala, ipak jeste malo...Licniznanstvenik je napisao/la: ↑09 jul 2024, 20:41CG klubovi se i dalje brukaju, Dečić gubi već 3:0 od TNS, a to nimalo nije iznenađenje...
Ma ovo je sramota ko igra ovu ligu prvaka, gledao sam drugo poluvrijeme decica, Boze sacuvaj.DamirT je napisao/la: ↑09 jul 2024, 21:08S obzirom da je TNS poluprofesionalni klub, a Decicevi igraci zive od fudbala, ipak jeste malo...Licniznanstvenik je napisao/la: ↑09 jul 2024, 20:41CG klubovi se i dalje brukaju, Dečić gubi već 3:0 od TNS, a to nimalo nije iznenađenje...![]()
Lincoln je već igrao grupnu fazu nekog eurokupa, prije naših klubova.Davno su prošla vremena kad se unaprijed upisivala pobjeda protiv klubova iz malih zemalja.Sad su i oni za nas veliki.Deen je napisao/la: ↑09 jul 2024, 21:55Klubovi iz Gibraltara + Andore napreduju naravno. Nije to vise kao prije sto je bilo. Ono kad je Hamrun izbacio Veleza a sad su izgubili kuci od Lincolna hahah xD.
Sto se tice BiH klubova, sto pozelit srecu klubu kao Borcu koji je na kriminalan nacin osvojio titulu? Jeste to zaboravili sve opet alzheimer narod? Mada oke ionako nema te ponos kao sto vidimo u Prijedoru. Cak ovi iz Banja Luke zabranili su dolazak gostujucih navijaca iz Albanije, sve je to vama normalno, tako da jasno mi je taj Stockholm sindrom takvih ljudi. Jeli mislite stvarno da ce neko iz Borca navijati za ostale klubove? Hoce malo sutra. Lazovi jedni vidili smo u Prijedoru ko ste vi i sta ste vi. Prosle sezone Vico kao predsjednik jednog cijelog Saveza, samo je posjetio Borac kad je igro. Ostale klubove ni jednom nije posjetio u toku evropske utakmice, tako da ako Bog da ispali lazni i nepravedni prvaci.
Velez bi trebo proci ove iz Andore, ako u nekom slucaju nebi uspijeli, nek odmah zapale te nove puma dresove. Sarajevo isto bi trebalo proci ako misli biti ozbiljan klub, mada poznajuci taj luzerski mentalitet dosta navijaca i igraca, svasta tu se moze desit. Ako ne mozes proci Aktobe, onda je to novi torpedo 2.0. Uz duzno postovanje, ali to je Aktobe, nije Twente ili Alkmaar covjece..
A za Zrinjskim, sad novi trener ne znam jesu li nasli nekog i kako ce to izgledati, i oni se poceli ponasati ko ovi iz plave sume, da sve zivo otjeraju. Ehm sto su navijaci vecina krkani i losi prema BiH + sada i uprava se ponasa ko ovih iz sugavice. Mislim bi ce opet losa sezona za BiH klubove. Sve 4 klubove su poceli sezonu sa novim trenerom, sta ces ti tu uigravati i spremati?? Svaki uspijeh bi ce splet sretnih okolnosti. Da protivnik bude Andora + San Marino + ovi sto su jaci protivnici moraju biti drogirani, samo tako mogu proci do Play off. Kako god, bi ce kao uvjek. Pravi se prvo hype, pa onda kasnije svi padaju na dno, pa cemo citati opet izjave da smo najgora liga i tako dalje kao uvjek.
Jesi ti Malme laka pjesadijska ili Geteborg motorizovana?Deen je napisao/la: ↑09 jul 2024, 21:55Klubovi iz Gibraltara + Andore napreduju naravno. Nije to vise kao prije sto je bilo. Ono kad je Hamrun izbacio Veleza a sad su izgubili kuci od Lincolna hahah xD.
Sto se tice BiH klubova, sto pozelit srecu klubu kao Borcu koji je na kriminalan nacin osvojio titulu? Jeste to zaboravili sve opet alzheimer narod? Mada oke ionako nema te ponos kao sto vidimo u Prijedoru. Cak ovi iz Banja Luke zabranili su dolazak gostujucih navijaca iz Albanije, sve je to vama normalno, tako da jasno mi je taj Stockholm sindrom takvih ljudi. Jeli mislite stvarno da ce neko iz Borca navijati za ostale klubove? Hoce malo sutra. Lazovi jedni vidili smo u Prijedoru ko ste vi i sta ste vi. Prosle sezone Vico kao predsjednik jednog cijelog Saveza, samo je posjetio Borac kad je igro. Ostale klubove ni jednom nije posjetio u toku evropske utakmice, tako da ako Bog da ispali lazni i nepravedni prvaci.
Velez bi trebo proci ove iz Andore, ako u nekom slucaju nebi uspijeli, nek odmah zapale te nove puma dresove. Sarajevo isto bi trebalo proci ako misli biti ozbiljan klub, mada poznajuci taj luzerski mentalitet dosta navijaca i igraca, svasta tu se moze desit. Ako ne mozes proci Aktobe, onda je to novi torpedo 2.0. Uz duzno postovanje, ali to je Aktobe, nije Twente ili Alkmaar covjece..
A za Zrinjskim, sad novi trener ne znam jesu li nasli nekog i kako ce to izgledati, i oni se poceli ponasati ko ovi iz plave sume, da sve zivo otjeraju. Ehm sto su navijaci vecina krkani i losi prema BiH + sada i uprava se ponasa ko ovih iz sugavice. Mislim bi ce opet losa sezona za BiH klubove. Sve 4 klubove su poceli sezonu sa novim trenerom, sta ces ti tu uigravati i spremati?? Svaki uspijeh bi ce splet sretnih okolnosti. Da protivnik bude Andora + San Marino + ovi sto su jaci protivnici moraju biti drogirani, samo tako mogu proci do Play off. Kako god, bi ce kao uvjek. Pravi se prvo hype, pa onda kasnije svi padaju na dno, pa cemo citati opet izjave da smo najgora liga i tako dalje kao uvjek.
Čitav tvoj post i tvoja inteligencija staje u ovo što sam podebljao. Želim ti da što prije ozdraviš.Deen je napisao/la: ↑09 jul 2024, 21:55Klubovi iz Gibraltara + Andore napreduju naravno. Nije to vise kao prije sto je bilo. Ono kad je Hamrun izbacio Veleza a sad su izgubili kuci od Lincolna hahah xD.
Ja bih odmah potpisao ,a sigurno i svi navijači Zrinjskog ,da nama bude u Europi kao laniDeen je napisao/la: ↑09 jul 2024, 21:55Klubovi iz Gibraltara + Andore napreduju naravno. Nije to vise kao prije sto je bilo. Ono kad je Hamrun izbacio Veleza a sad su izgubili kuci od Lincolna hahah xD.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.