Vidim evo. Otići će nam i ono što je valjalo.Lucas je napisao/la: ↑09 jul 2024, 22:02Teško je u ljetnom prelaznom roku naci dobrog igraca, o zimskom da ne govorim.Evo Rizespor hoce BuljubasicaMaroonBjelave je napisao/la: ↑09 jul 2024, 21:48Ne brate. Mirvić najavio borbu za titulu. Samo ne znam kako je to nanijetio s postojećim kadrom.holyman je napisao/la: ↑09 jul 2024, 21:39
Cim smo na Evropu krenuli u ovom sastavu to je otprilike to. Mozda dodje jos jedan novajlija.
Odmah su nam rekli da je 4. mjesto ili kup vrhunac za ovu sezonu.
Titulu mozemo uzeti ako je dogovoreno da b komponenta ove sezone mora uzeti titulu, drugacije necemo ni u top 3![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Pa mi smo Buljubašića zamijenili Bubanjom
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
ZZ je rekao da će biti još odlazaka i dolazaka
Kakva je cifra odbijena za Buljubašića! 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Bog Bosna i Bošnjaci
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja bi i milion ipo eura odbio, može se i više od toga izvući.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Maroon1946
- Kontakt:
Neka obori rekord opet Rizespor, za Dalkana se nisu pokajali. 

Inside! Maksim Samorodov will play for Aktobe at least until mid-August. The football player wants to help his team solve problems in the Championship and European League.
It is worth noting that clubs from Russia and Turkey have already come up with an offer to Aktobe.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Iako sam protiv odlazaka nasih igraca u tursku ligu, taj Rizespor se pokazao kao dobra opcija za Dala. Opet sve zavisi i od igraca, nekome i ta Liga moze biti odskocna daska za dalje.
Ispod 2 mil eura ne treba ni pricati. Plus procenat od dalje prodaje, a vidjeli smo u slucaju Kovacevica koliko to moze znaciti.
Ispod 2 mil eura ne treba ni pricati. Plus procenat od dalje prodaje, a vidjeli smo u slucaju Kovacevica koliko to moze znaciti.
-
- Kontakt:
Samo tako i mozes bit sampion,morace nekog od b komponente uskoro da gurajuholyman je napisao/la: ↑09 jul 2024, 21:39Cim smo na Evropu krenuli u ovom sastavu to je otprilike to. Mozda dodje jos jedan novajlija.
Odmah su nam rekli da je 4. mjesto ili kup vrhunac za ovu sezonu.
Titulu mozemo uzeti ako je dogovoreno da b komponenta ove sezone mora uzeti titulu, drugacije necemo ni u top 3
Izgleda da smo dvostruki rivali sa Aktobeom.
Breaking news!
Maksim Samorodov ('02/
) will move to the
Turkish «Rizespor»
Aktobe will earn $2 million from this transfer.
The transfer will take place in July or August.

Maksim Samorodov ('02/
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Garant i Renan odlazi, nekako ocekivano za njega i Buljubasica. Za ostale i ko ode nije neka steta.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Ta priča je glupost.hz033 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 15:20Prica o majicama pa i duksericama je suvisna, danas mozes uraditi majicu kakvu zelis, stampa na textilu je danas dostupna na svakom cosku.ajdohordas je napisao/la: ↑09 jul 2024, 13:35Stvarno je fan shop zakazao izgleda...
jaran bio prije desetak dana kaže 3 vrste majica, ostalo gluposti u vidu upaljača i privjesaka.
Upravu je Morto, dosta bolji dizajn za majice rade Horde.
Ima se toliko ideja za dizajn a svelo se na dva tri šablona.
Dresovi su ti koji su aktuleni i trebaju da budu uvijek dostupni u svim velicinama, pa onda suveniri.
Valjda je fazon da klub zaradi i da se u fan shopu pare ostave.
Pa iskreno mi se ne daju pare na loš print i loš kvalitet materijala kakav je u fs, još podigli cijene pofino.ajdohordas je napisao/la: ↑10 jul 2024, 00:55Ta priča je glupost.hz033 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 15:20Prica o majicama pa i duksericama je suvisna, danas mozes uraditi majicu kakvu zelis, stampa na textilu je danas dostupna na svakom cosku.ajdohordas je napisao/la: ↑09 jul 2024, 13:35Stvarno je fan shop zakazao izgleda...
jaran bio prije desetak dana kaže 3 vrste majica, ostalo gluposti u vidu upaljača i privjesaka.
Upravu je Morto, dosta bolji dizajn za majice rade Horde.
Ima se toliko ideja za dizajn a svelo se na dva tri šablona.
Dresovi su ti koji su aktuleni i trebaju da budu uvijek dostupni u svim velicinama, pa onda suveniri.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
100%mnon46 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 07:17Pa iskreno mi se ne daju pare na loš print i loš kvalitet materijala kakav je u fs, još podigli cijene pofino.ajdohordas je napisao/la: ↑10 jul 2024, 00:55Ta priča je glupost.
Uzeo zimus par majica sve su nakon pranja se smanjile i boju počele gubiti. Npr neke majice hz i dan danas imam a ima godina i godina
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: admir1946, Aduka87, Amidzaa, antisisoja1919, aqarius, bavaracmujo, Beli98, boki86, bordobijeli, budzak, Cwirek, Direktorcic, Fudo, fukara87, Google [Bot], HariTz, HZbec, Jadnimi, johntravolta123, Kockoglavi, kogmagie46, Komercijala19, leo1946, macahz, Maroon1946, MaroonBjelave, mnon46, muhamedhulk, Napapijri, NazorUso, Posejdon, Rajvosa4ever, ristagrad, ronaldo99, samoFKS, Serha, StevieG8, strahmeipomisliti, THEC, tuitamo, USB, Velo6 i 495 gostiju.