Ja ne mogu vjerovati kako covjek nije napravio vecu karijeru ,mislim na Ruiza , kakva jbna igracina , bolji je od svih veznjaka Reala npr
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- GermanyUnderground
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
Lothar Matthaus je očito bio prije tvog vremena.Wanderson je napisao/la: ↑09 jul 2024, 22:54Ne postoji vezni igrac koji je ovako brutalno igrao fudbal kako ofanzivno tako i defanzivno.Invincibles14 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 22:51U historiji fudabala?![]()
![]()
Vrhunski je igrac, ali daj malo realnosti.
Covjeku niko nista ne moze i to je tako iz utakmice u utakmicu.

Ako Španija uzme finale, Rodri jednostavno mora dobiti Ballon, sramota da nije dobio prošle sezone.
Mbappeu zjebancija u PSG ozbiljno stagnirala karijeru, valjda će ga Real vratiti na pravi put.
Riješeni su Francuzi, još da Holanđani sutra odrade Southgateov bunker, pa da gledamo pravo finale.
Hoces moci zaspati veceras?tuzlak1987 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 22:55Mali Lamine ima 16 godina ali je gurbet kao da ima 35.

-
- Kontakt:
Nikad nece biti kao oni.akisarajevo92 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 22:56Mbappeu daleko lakse padaju porazi u velikim utakmicama nego Ronaldu i Messiju, i to nesto govori
Yamal neki dan polago ispite za treci razred srednje skole
a sad zabija golcinu u polufinalu Eura 

Kante i Saliba jedini koji su bili na nivou ovo ostalo slabo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Toliki me srklet uhvati na ovu Špansku ciganštinu i bacakanje na svaki dodir..
Idemo Oranje.

Idemo Oranje.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
- Kontakt:
Ma uzas. Negledljivo, koliko je lose. Sve manje individualne kvalitete je jedan od glavnih razloga. Isto da copy paste uradis za 10 igraca i 1 se nadje da nesto individualno uradi. Za to je kriv i sistem treniranja igraca, gdje se ubija sav individualizam. Ok, hoces razviti pas igru, ali to ne bi trebalo naustrb individualizma.invincible1921 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 22:52Ja se zaista ne mogu sjetit goreg prvenstva sa vise ovih bezveznih utakmica.
Ok ima napetosti, ali igra je zaista negledljiva...
Spanija je zasluzila da osovji
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evander je napisao/la: ↑09 jul 2024, 22:57Hoces moci zaspati veceras?tuzlak1987 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 22:55Mali Lamine ima 16 godina ali je gurbet kao da ima 35.![]()

Imaju Englezi da zaustave ove padavicare.
- bavariapivo
- Kontakt:
Ma da ali do sad nisu morali igrati. Sad jesu 60ak ili koliko vec minuta. I nista nisu pokazali.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Jel došo trenutak da položiš oružje u debati Buskec Rodri

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Tipicno da taj strucnjak pojma nema, place vjv jer mu Konate nije minute odigrao

Fino ja rekoh neki dan da je De La Fuente trenercina a ovdje ga neznalice uporedjivali sa onom prevarom na klupi Njemacke. 

Istina,inace tesko je igrati sa ovom Spanijom a finale jos teze.Maroon1946 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 22:51Najbolji tim prvenstva, nadam se da će lagano pobijediti u finalu.
Odlazak Enriquea pojacao je ovu Spaniju i igraju odlicno,slicno kao u njihovo najbolje vrijeme.
Mbappe je skontao da nije fudbal samo davanje golova nego i marketing,drustvene mreze
Tesko je Realu sa njim i njegovim razmisljanjem,po meni kao nocas novi G.Bale u najavi.
Zadnja izmjena: Anoniman, dana/u 09 jul 2024, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Englezi ako dodju u finale, uz ovu igru spanije, nece vidjet lopte ko ni Francuzi. Jos se i Carvajal vraca.
Desamp izbacio najraspolozenijeg igraca a ubacio igrace koji nisu imali dva dodira lopte. I on je bio rob Mbapea pa je zato i nagradjen ispadanjem.
Desamp izbacio najraspolozenijeg igraca a ubacio igrace koji nisu imali dva dodira lopte. I on je bio rob Mbapea pa je zato i nagradjen ispadanjem.
Znao sam da je Rodri dobar igrac ali ne ovoliko al isto me iznenadio Ruiz.Poslije ovog prvenstva mogu ici gdje hoce ali nazalost ostat ce u svojm ekipama.Kad imas jednog ovakvog igraca onda ti je tim u velikom plusu a ne kad imas ovakva dva.Prekucavanje.GermanyUnderground je napisao/la: ↑09 jul 2024, 22:57Ja ne mogu vjerovati kako covjek nije napravio vecu karijeru ,mislim na Ruiza , kakva jbna igracina , bolji je od svih veznjaka Reala npr
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- DinGospo21
- Kontakt:
Jebla vas sve Španije, kad se sjetim utakmice one iz 2005 godine na Mestalji koliko su ih gurali, i da danas njih podržavam, pišam ih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.