Imali smo Kolumbijca, Kamerunca, Japanca, Francuza... Prvi Brazilac, ako potpiše...
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Beduin
- Kontakt:
Japanca doveli i odmah se povrijedio, ne moze ni prvu pripremnu odigrati. 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- TuzlanskaFukara2702
- Kontakt:
Heb'o majku, ja nigdje više negative u životu vidio nisam. Daj da damo ljudima šansu. Ne vjerujte botovima na društvenim mrežama, stvarno je sada, ako ikada klub otvoren za sve...ove ljude svi miniraju, redom. Jel' se iko zapitao zašto?
Moja si ljubav, zadnja i prva
moje srce, u obliku tvog grba.
I kad me od sebe otjeraš grubo
Moj si Grad, ja nemam drugog.
Moj korjen i moj uzdah,
Moja zora i moj sumrak,
Rođen da budem prvak,
Rođen da budem TUZLAK!
moje srce, u obliku tvog grba.
I kad me od sebe otjeraš grubo
Moj si Grad, ja nemam drugog.
Moj korjen i moj uzdah,
Moja zora i moj sumrak,
Rođen da budem prvak,
Rođen da budem TUZLAK!
Ja prvi hvalim svaki dobar potez. Samo bih rekao da nam fali još jedno 5-10 kvalitetnih PL igrača da se možemo nadati opstanku.TuzlanskaFukara2702 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:07Heb'o majku, ja nigdje više negative u životu vidio nisam. Daj da damo ljudima šansu. Ne vjerujte botovima na društvenim mrežama, stvarno je sada, ako ikada klub otvoren za sve...ove ljude svi miniraju, redom. Jel' se iko zapitao zašto?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Treba 22 brazilca dovest i izganjat im državljanstva.
Registrovat ih ko našu djecu

Santos sa Tušnja

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
- Beduin
- Kontakt:
Pa ti kao njihov marketing/pr clan moras ih braniti kako na forumu, tako i drugim mrezama.TuzlanskaFukara2702 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:07Heb'o majku, ja nigdje više negative u životu vidio nisam. Daj da damo ljudima šansu. Ne vjerujte botovima na društvenim mrežama, stvarno je sada, ako ikada klub otvoren za sve...ove ljude svi miniraju, redom. Jel' se iko zapitao zašto?
E sad, posto si upucen u prilike kluba, sta je konkretno ovdje negativa i protiv Uprave?
Hajmo jedno po jedno:
Jel istina da se Japanac odmah povrijedio i ide na terapije, da nece igrati protiv Radnika? I to je negativa, sto informisemo jedni druge o prilikama u klubu i igrackom kadru?
075 ❤
075 ❤
Ja nisam vidio veceg negativca od tebe, sta ti je bolan daj sta konkretno napisi, ti stim cinom ismijavas rad Uprave i ljudi u klubu, jesil kupio clansku i planiras li?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Beduin
- Kontakt:
Nisam kupio niti planiram. Sta sad?
Ne smijem iznositi cinjenice ako ne kupim clansku?
E sad, de reci sta nisam konkretno pisao, ili da ti crtam kako nas odbijaju Kobiljar i slicni, ili kako Civic odbio nastavak saradnje zbog neslaganja sa Upravom oko ranijeg duga i ne osjeca sigurnost, ili kako i drugim igracima se duguju pare od ranije a jos su tu i negoduju, natezu sa nastavkom saradnje, pa i to da mahom ne vole trenera Nalica i njegov rad. Sta ti ovdje nije konkretno?
Ili vi zelite samo slusati slatkorjecivost i pohvale, zabijanje glave u pijesak i stavljanje problema pod tepih. E kurko sa moje strane. Ja sam ovdje poznat kao neko ko ima svoje "ja", neko ko hvali i kudi po zaslugama, neko ko prizna da je pogrijesio kad se to desi i nikad ne govori "jesam li vam rek'o", ali ne kitim stvari i uljepsavam ih pa kasnije ispadam levat. Ne. Tako je, kako je. Kome se ne svidja i kita me zaboli.
075 ❤
075 ❤
Kakve su im ovo crne majice?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Otjeras Civica, otjeras Kovcica na lijevom beku da bi ti Dervisagic igrao. Bravo Nalicu 
-
- Kontakt:
A on ni za svoje pozicije nije kamoli za beka. Inace igra losa i negledljiva
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Ovo malo sto sam gledao izgleda lose.
Vjerovatno utice i ova vrucina, a i sto nije takmicarska utakmica al opet je moralo ovo malo bolje tecnije izgledati.
Ima li gdje sastav jel ovo Osmankovic na poziciji stopera?
Vjerovatno utice i ova vrucina, a i sto nije takmicarska utakmica al opet je moralo ovo malo bolje tecnije izgledati.
Ima li gdje sastav jel ovo Osmankovic na poziciji stopera?
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Fali ovdje najmanje jos 5-6 igraca... Losa igra. Jedino sto je prva pripremna, pa se moze progledati kroz prste.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dobro izgleda Tusanj
Kako bi legla jos jedna tribina
Osvjezila bi stadion
Kako bi legla jos jedna tribina
Osvjezila bi stadion
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Katastrofa. Nije problem sto je danas ovako, problem je sto ce ovako bit za mjesec, za dva mjeseca, za godinu... Sve dok je ovaj strucnjak na klupi.
Mozes dovesti 10 top igraca, nista se promijenit nece, jer ovaj ne zna ni jednu jedinu akciju napravit.
Mozes dovesti 10 top igraca, nista se promijenit nece, jer ovaj ne zna ni jednu jedinu akciju napravit.
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Dobro je ovo, ne budite negativni. 
Tek par treninga je odradjeno nakon pauze, jos se sa loptom ne radi niti su igraci dostigli neku optimalnu fizicku spremu i kondiciju, tek za mjesec dana se moze vidjeti na cemu smo kad ovo trener uigra.
Bice jos pojacanja, nekih provjerenih PL lica, Zeba je odmah uzeo telefon u ruke i neke brojeve okrenuo na svoje ime i reputaciju.
Manite se negative, sta fali ako se dugije igracima pa nece da igraju, ili sto "mrtvi" Civic uslovljava klub za svoje pare kad ionako nije za prvih 11 u PL. Hajmo malo pozitive ljudi.

Tek par treninga je odradjeno nakon pauze, jos se sa loptom ne radi niti su igraci dostigli neku optimalnu fizicku spremu i kondiciju, tek za mjesec dana se moze vidjeti na cemu smo kad ovo trener uigra.
Bice jos pojacanja, nekih provjerenih PL lica, Zeba je odmah uzeo telefon u ruke i neke brojeve okrenuo na svoje ime i reputaciju.
Manite se negative, sta fali ako se dugije igracima pa nece da igraju, ili sto "mrtvi" Civic uslovljava klub za svoje pare kad ionako nije za prvih 11 u PL. Hajmo malo pozitive ljudi.
075 ❤
075 ❤
Tako će se struci Slobode u narednim danima pokušati da nametne Marat Zlibanović, 19-godišnji bočni fudbaler i nekadašnji član kadetske reprezentacije Hrvatske. Zlibanović je ponikao u Rijeci, potom je bio član omladinskih selekcija Istre, zatim Orijenta u drugom rangu hrvatskog fudbala, a posljednjih šest mjeseci proveo je u austrijskom trećeligašu Bischofshofenu.
Također, na probi se nalaze još dvojica igrača koji su stigli iz Australije. Riječ je o napadaču Nuhu Sehavdiću čiji posljednji poslodavac je bio australski drugoligaš Altona Magic, a s njim je došao i veznjak Nedžib Ramić.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Od Zlibanovića sam mislio da je onaj Tabaković iz Čelika, i malac ništa nije pokazao čak je bio i loš.DamirT je napisao/la: ↑11 jul 2024, 11:52Tako će se struci Slobode u narednim danima pokušati da nametne Marat Zlibanović, 19-godišnji bočni fudbaler i nekadašnji član kadetske reprezentacije Hrvatske. Zlibanović je ponikao u Rijeci, potom je bio član omladinskih selekcija Istre, zatim Orijenta u drugom rangu hrvatskog fudbala, a posljednjih šest mjeseci proveo je u austrijskom trećeligašu Bischofshofenu.
Također, na probi se nalaze još dvojica igrača koji su stigli iz Australije. Riječ je o napadaču Nuhu Sehavdiću čiji posljednji poslodavac je bio australski drugoligaš Altona Magic, a s njim je došao i veznjak Nedžib Ramić.
Šehavdić nije lopte dobio.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- RollingPaper
- Kontakt:
Bolje je 100 puta uzet mladog igrača sa dobrom statistikom iz Prve federalne nego ove menadzerske igračiće iz inostranstva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.