UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Previse se podcjenjuju Holandezi. Ljepsi fudbal i to dosta ljepsi igraju od Engleza. Jedini uz Spance koji zasluzuju finale.
Sto se tice drk.anja na Yamala, daj malo smirite dozivljaje. Isto ovako se drk.alo na Fatija, nasljednik Messija i slicno, pa eno jedva igra u Brightonu. Isto tako moze i Yamal zavrsiti. Nije da mu ovakva fizika ide u prilog u 16-oj godini...
Sto se tice drk.anja na Yamala, daj malo smirite dozivljaje. Isto ovako se drk.alo na Fatija, nasljednik Messija i slicno, pa eno jedva igra u Brightonu. Isto tako moze i Yamal zavrsiti. Nije da mu ovakva fizika ide u prilog u 16-oj godini...
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 09 jul 2024, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ali kakva ciganija Španaca i glumatanje na svaki kontakt. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Najbolji mogući nasljednik Busquetsa.
Pep je tačno znao šta radi. Što se ne može reći za forumaše sa EPL teme koji su istog po dolasku proglasili sporim za NBA pašnjake

Busquets nije ni 20% ovog Rodrija nikad bio.Invincibles14 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:06Upravo to, lik igrao 10 god na takvom nivou ybt.
Onaj jos rece najbolji u povijesti, ybt sta sve mozes ovdje procitati.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kakvo pišanje Yamala po glupavom Rabiotu 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ova će nadmašiti chiellinija i saku

-
- Kontakt:
Jesi li ti gledao Busquetsa ili trollas?Wanderson je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:12Busquets nije ni 20% ovog Rodrija nikad bio.Invincibles14 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:06Upravo to, lik igrao 10 god na takvom nivou ybt.
Onaj jos rece najbolji u povijesti, ybt sta sve mozes ovdje procitati.

- akisarajevo92
- Kontakt:
I CAN'T BREATH
Ali dokaz kako se moze cak i slika izvuci iz konteksta
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 09 jul 2024, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Spanija (a i Barca) da se naklone i zahvale Xaviju za Yamala.
On je taj koji je ga je isforsirao i napravio to cudo od igraca, kad je rekao - Koji ce nam qrc Dembele, imam ja jednog malog
On je taj koji je ga je isforsirao i napravio to cudo od igraca, kad je rekao - Koji ce nam qrc Dembele, imam ja jednog malog

Zadnja izmjena: let3, dana/u 09 jul 2024, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Jesam, ali ocigledno ti nisi.Invincibles14 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:13Jesi li ti gledao Busquetsa ili trollas?Wanderson je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:12Busquets nije ni 20% ovog Rodrija nikad bio.Invincibles14 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:06Upravo to, lik igrao 10 god na takvom nivou ybt.
Onaj jos rece najbolji u povijesti, ybt sta sve mozes ovdje procitati.![]()
Rodri odakle daje golove, Busquets na dva put ne moze dobaciti do gola, dalje ta levatina je svaku drugu utakmicu pakovala protivniku barem jednu 100% sansu, a Rodri pratim ga 3 godine ne znam da li je ikad izgubio loptu i pogrijesio pas koji ce spojiti protivnika u 100% sansu.
Dalje da ne pricam o defanzivi gdje se Rodri moze porediti i sa Vidicem i gdje je imao reakcija poput onog klizeceg Fabinhu protiv Liverpoola.
Busquets nije ni 20% ovog Rodrija, da Rodri ima Xavija i Iniestu nikad utakmice ne bi izgubili.
Kako je Saliba odigrao
- GermanyUnderground
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
[StatMuse] The 16-Year-Old Lamine Yamal has the same amount of assists at major tournament knockouts as Cristiano Ronaldo had in his career (2).

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- JayCatwright
- Kontakt:
Sto je najgore ocijenjen ako se izuzme golman?GermanyUnderground je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:19Mogao je bolje odreagovati kod drugog gola
No u sustini
Rabiot kriv za prvi
Kounde za drugi
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:20[StatMuse] The 16-Year-Old Lamine Yamal has the same amount of assists at major tournament knockouts as Cristiano Ronaldo had in his career (2).![]()

Kolko ono golova ima, 3?
Messi s druge strane 10 golova i 18 asistencija u nokaut fazi
Navas na pragu ulaska u petu deceniju + žuti imao haman u prvih 15min*
Francuske ćumurke svaki napad preko Koundea
Francuske ćumurke svaki napad preko Koundea

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.