FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zna li se ime tog novog Arapa?
Treba sniziti ocekivanja, tesko da ce biti kao Al Jaber, onakav zaluta u ovu ligu jednom u 10 godina.
Treba sniziti ocekivanja, tesko da ce biti kao Al Jaber, onakav zaluta u ovu ligu jednom u 10 godina.
Nesto najbolje sto smo kao klub uradili, u zadnjih par godina je ova saradnja sa Jozakom. Ja sam opusten sto se tice igraca koje salje Jozak, jer igraca salje covjek koji je jedan od najzasluznijih ljudi, za razvoj i uspon Dinama, lik je bio Mamiceva desna ruka. Covjek je znao kakav je igrac i potencijal Al Jaber, vidio je ono sto nisu nasi nepismeni i laptop treneri i u ruke nam je dao milionski transfer.
Normalno, nece svaki igrac biti kvalitetan, bice tu vjerovatno i fula, ali dovoljno je da se nekad potrefi neki koji ce biti poput Al Jabera ili bolji od njega i to je meni dovoljno. Nista ne gubimo, a jako puno dobijamo..
100% se slazem Brko, samo ne bi volio ni zbog nas ni zbog tog momka da se dignu ocekivanja da ce to biti Al Jaber 2.0, jer tesko da je taj kalibar.
Svakako da treba nastaviti saradnju i sigurno da ce biti mjesta za vecinu igraca koje nam on posalje. Evo igraca koji su dio Future Falcons, moguce da nas je jedan od ovih zapao: https://thefuturefalcons.com/list/players/
Svakako da treba nastaviti saradnju i sigurno da ce biti mjesta za vecinu igraca koje nam on posalje. Evo igraca koji su dio Future Falcons, moguce da nas je jedan od ovih zapao: https://thefuturefalcons.com/list/players/
Jaber treba da im bude lekcija, treba istrpiti, zbog rumenog nije igrao i sklonjen je.Bumbaclat je napisao/la: ↑10 jul 2024, 00:27100% se slazem Brko, samo ne bi volio ni zbog nas ni zbog tog momka da se dignu ocekivanja da ce to biti Al Jaber 2.0, jer tesko da je taj kalibar.
Fk Željezničar.
Rumena zoharcino, raus.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- MocMahale444
kulüp askeri Bekrija asla kulübümüzden ayrılmayacak, unutmayın asla ve belki o zaman bile ayrılmayacak. Asla!
In rumenko we trust
In rumenko we trust

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
dovodjenje mladih ima smisla kad imas kostur prve ekipe, a kad ih dovodis da nose igru moze vrlo lose zavrsiti
Ovo je li la i moze otici na obje strane. Dobro si rekao da mi nemamo uopce kostur ekipe da bi mogli dovoditi mlade igrace. Moras bas biti peh da od 5 6 mladih ne valja nijedan.
Karic ako ostane ce biti najvece pojacanje.
Karic ako ostane ce biti najvece pojacanje.
-
- Kontakt:
Hamza Gasal novi igrač Travnika.
Omar Beča novi igrač Radnika Hadzici.
Sedad Subasic dobio slobodne papire od Stupcanice Olovo.
Sedad Subasic dobio slobodne papire od Stupcanice Olovo.

Brkooo je napisao/la: ↑10 jul 2024, 00:21Nesto najbolje sto smo kao klub uradili, u zadnjih par godina je ova saradnja sa Jozakom. Ja sam opusten sto se tice igraca koje salje Jozak, jer igraca salje covjek koji je jedan od najzasluznijih ljudi, za razvoj i uspon Dinama, lik je bio Mamiceva desna ruka. Covjek je znao kakav je igrac i potencijal Al Jaber, vidio je ono sto nisu nasi nepismeni i laptop treneri i u ruke nam je dao milionski transfer.
Normalno, nece svaki igrac biti kvalitetan, bice tu vjerovatno i fula, ali dovoljno je da se nekad potrefi neki koji ce biti poput Al Jabera ili bolji od njega i to je meni dovoljno. Nista ne gubimo, a jako puno dobijamo..

Samo što ja mislim da će svaki od njih biti kvalitetan i da će nam slati ono najbolje što imaju, baš zbog napretka koji je ostvaren sa Jaberom i baš zato što kako kažeš Jozak vidi ono što drugi ne vide i neće se igrati sa svojim imenom i reputacijom.
Sve ovo je dokaz koliko ljudi u klubu nemaju pojma. Dobiješ nebrušeni dijamant koji trebaš samo malo doraditi, odnosno dati mu da igra pa su i to zamalo uprskali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Al Jaber jeste dobar igrac, ali ga malo i pretjerujete. Nije Dani Olmo. Sumnjam da ce arapi slati svoj skart u europu i placati ih da se kale. Slat ce ono sto ima potencijal.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Može on poslati i Muhameda Salaha, ako mi imamo na klupi levata koji ne prepozna talenat i neda momcima da igraju, šta dobijamo mi sa tim projektom?Brkooo je napisao/la: ↑10 jul 2024, 00:21Nesto najbolje sto smo kao klub uradili, u zadnjih par godina je ova saradnja sa Jozakom. Ja sam opusten sto se tice igraca koje salje Jozak, jer igraca salje covjek koji je jedan od najzasluznijih ljudi, za razvoj i uspon Dinama, lik je bio Mamiceva desna ruka. Covjek je znao kakav je igrac i potencijal Al Jaber, vidio je ono sto nisu nasi nepismeni i laptop treneri i u ruke nam je dao milionski transfer.
Da Dino nije pustio Al-Jabera da igra, vjerujem da bi došlo i do raskida ugovora sa njim a i sa cijelim projektom sa Jozakom.
-
- Kontakt:
Igrao je i kad je Arap bio trener.Sarun je napisao/la: ↑10 jul 2024, 12:14Može on poslati i Muhameda Salaha, ako mi imamo na klupi levata koji ne prepozna talenat i neda momcima da igraju, šta dobijamo mi sa tim projektom?Brkooo je napisao/la: ↑10 jul 2024, 00:21Nesto najbolje sto smo kao klub uradili, u zadnjih par godina je ova saradnja sa Jozakom. Ja sam opusten sto se tice igraca koje salje Jozak, jer igraca salje covjek koji je jedan od najzasluznijih ljudi, za razvoj i uspon Dinama, lik je bio Mamiceva desna ruka. Covjek je znao kakav je igrac i potencijal Al Jaber, vidio je ono sto nisu nasi nepismeni i laptop treneri i u ruke nam je dao milionski transfer.
Da Dino nije pustio Al-Jabera da igra, vjerujem da bi došlo i do raskida ugovora sa njim a i sa cijelim projektom sa Jozakom.
-
- Kontakt:
Ma tjeramo nasu djecu bez razloga, samo zato sto su nasiDanielagger44 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 11:34Hamza Gasal novi igrač Travnika.
Sedad Subasic dobio slobodne papire od Stupcanice Olovo.![]()

I Drini ce slicna sudbina kad nas napusti
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Samo se dogovorite sami s sobom da li gurati mlade igrace ili ovako ih ismijavati svako malo kad odu.
- HulahopkaGaPrima
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Hoće li biti večeras prenos na jutjub kanalu?
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
S.S kad je igrao u prvoj postavi tad smo trebali bit svjesni da idemo ka qurcu ! meni jos uvjek nije jasno ko je njemu rekao da se bavi fudbalom!Danielagger44 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 11:34Hamza Gasal novi igrač Travnika.
Sedad Subasic dobio slobodne papire od Stupcanice Olovo.![]()
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Joj ja ne mogu prihvatit da smo za bilo koju cifru onim smećarima pitarskim dali stadion...
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Mene brine pogrešna procjena oko igrača u omladinskom pogonu. Omladinski pogon mora biti temelj naše ekipe. U kadru moraju biti najmanje tri mlada igrača koji će igrati, bar po 10-15 minuta (ako ništa drugo). Ali pričam o mladim, 16, 17 i 18 godina, a ne sa 20 ili 22 godine.
Muftić je pokazatelj da treba istrpiti mladog igrača. Iako ja i danas smatram da on neće biti ozbiljan golman i da neće dogurati dalje od Turske, opet je zajedno sa Jaberom bio naš najbolji igrač (golman). Eldar Šehić isto, pokida u Tošku, najbolji igrač tamo, odigra godinu u Želji i ode u Češku.
Nadam se da će duple registracije omogućiti igračima da se pripreme i adaptiraju na seniorski fudbal.
Zbog čega su Duškaj i Kolić na pripremama? Alibašić (Vedad) koji je 190 ostaje kući, a na pripreme ide Duškaj koji je manji od Muftića? Kolić, čak je 156 a igrač je sredine terena. Jedino logično objašnjenje jer tatice imaju pare, ništa drugo.
Alagić puca od spremnosti, na treningu i na testiranjima, jedan od najboljih, i on ne ode na pripreme. Babaluk, Goletić, Zeničanin, Džafo?
Samo je jedan Oda.
Muftić je pokazatelj da treba istrpiti mladog igrača. Iako ja i danas smatram da on neće biti ozbiljan golman i da neće dogurati dalje od Turske, opet je zajedno sa Jaberom bio naš najbolji igrač (golman). Eldar Šehić isto, pokida u Tošku, najbolji igrač tamo, odigra godinu u Želji i ode u Češku.
Nadam se da će duple registracije omogućiti igračima da se pripreme i adaptiraju na seniorski fudbal.
Zbog čega su Duškaj i Kolić na pripremama? Alibašić (Vedad) koji je 190 ostaje kući, a na pripreme ide Duškaj koji je manji od Muftića? Kolić, čak je 156 a igrač je sredine terena. Jedino logično objašnjenje jer tatice imaju pare, ništa drugo.
Alagić puca od spremnosti, na treningu i na testiranjima, jedan od najboljih, i on ne ode na pripreme. Babaluk, Goletić, Zeničanin, Džafo?
Samo je jedan Oda.

Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Lokomotifa, mavi i 45 gostiju.