FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Sajoni
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Sajoni » 30 mar 2011, 17:01

Portillo je napisao/la:
Sajoni je napisao/la:Messi i Buss nisu povrijeđeni.Ako Bog da igraju protiv Villareala u subotu na El Madigralu.Pustite ba Portilla...Dijete ne zna kakve bi više gluposti valjalo na temi Barce pa dođe i pokuša biti duhovit.Nego Portillo jesul Zubizareta i Raul igrali zajedno u repki,pljuješ li još po Španskim velikanima?Nadam se da jedeš pure i hape jer ti se djeca smiju. ;)
Ja ovdje napisem ono sto sam pricitao na AS-u, Marci i Sportu i ti kazes da pisem gluposti hahaaha :lol: E moj djecace.
Evo ja sam ti dao provjerenu informaciju da nisu povrijeđeni,tako da ni As,Marca,Sport nemaju blage veze a ti pogotovo dječače! :D
Portillo... jesul Zubizareta i Raul igrali zajedno u repki,pljuješ li još po Španskim velikanima?Nadam se da jedeš pure i hape jer ti se djeca smiju. :mrgreen:
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 mar 2011, 17:22

mogu se tjesiti da je messi povrijedjen, ali on je nesalomljiv, a i kad se povrijedi messi sam sebe iznese s terena, ko cak noris
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 30 mar 2011, 17:32

Joj jest se oduzila ova reprezentativna pauza. Nikad docekati utakmicu sa Zutom podmornicom :D :D :D
Mi nikada odustati necemo...

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 30 mar 2011, 17:34

Sajoni je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
Sajoni je napisao/la:Messi i Buss nisu povrijeđeni.Ako Bog da igraju protiv Villareala u subotu na El Madigralu.Pustite ba Portilla...Dijete ne zna kakve bi više gluposti valjalo na temi Barce pa dođe i pokuša biti duhovit.Nego Portillo jesul Zubizareta i Raul igrali zajedno u repki,pljuješ li još po Španskim velikanima?Nadam se da jedeš pure i hape jer ti se djeca smiju. ;)
Ja ovdje napisem ono sto sam pricitao na AS-u, Marci i Sportu i ti kazes da pisem gluposti hahaaha :lol: E moj djecace.
Evo ja sam ti dao provjerenu informaciju da nisu povrijeđeni,tako da ni As,Marca,Sport nemaju blage veze a ti pogotovo dječače! :D
Portillo... jesul Zubizareta i Raul igrali zajedno u repki,pljuješ li još po Španskim velikanima?Nadam se da jedeš pure i hape jer ti se djeca smiju. :mrgreen:
Ma ja, ti sve znas, ko uciteljica :D

A mislim da si to sa Zubizarretom, Raulom i ostalim Spanskim velikanima spomeno pa eto da ne pretjerujemo u bar zadnjih 19 od 20 postova :D Razumijem te, ali eto, bar pokusaj zakljuciti nesto sto je ocito i napisat nesto vise od toga sukladno tvojim mozdanim blokadama koje ti to manje vise ne dozvoljavaju :D

Da ne bude sve cisti spam i prica sa barabom. Dobra vijest za vas... Puyol podría jugar la vuelta de cuartos ante el Shakhtar
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 30 mar 2011, 17:38

Eno ne igra Messi protiv Villareala.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 30 mar 2011, 17:40

Andres je napisao/la:Eno ne igra Messi protiv Villareala.
Igra, igra :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 30 mar 2011, 17:42

Portillo je napisao/la:
Andres je napisao/la:Eno ne igra Messi protiv Villareala.
Igra, igra :D
bolje odmorit za Shakhtara se cuvat.Villareall jeste jak i neugodan ,ali valjda mogu to bez Messija rijesiti ;)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 mar 2011, 17:49

ma kakvo cuvanje za Sahtara, protiv viljareala je jako bitna utakmica, tu se moze rijesiti pitanje prvaka lige, a protiv sahtara ce biti puno lakse
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 30 mar 2011, 20:30

[youtube][/youtube] :lol:
Ovako bi trebali i igraci Reala :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 31 mar 2011, 10:54

kapiten puyol se za desetak dana vraca na teren kako stvari stoje, propustit ce bitne utakmice protiv viljareala i sahtara, ali kako se pise 100 posto bice spreman za revans protiv sahtara.

daj boze da bude ovako, i da bude spreman do kraja sezone jer sad kad nema abidala treba nam ko lijek, slijede teske utakmice u narednom mjesecu, dva el clasicca, pa onda i polufinale lige prvaka gdje cemo najvjerovatnije gledati jos dva el classica, ili dvomec protiv totenhama

messi se vratio i danas je na pregledima kod doktora pa cemo znati dal ce moci zaigrati protiv viljareala ili cemo i njega izgubiti

bilo kako bilo, ak ne bude jos i messija, protiv viljareala cemo pokazati jesmo li karakteri za osvajanje titule da i bez najbitnijih igraca kao sto su messi, puyol i xavi pobijedimo jakog protivnika i tako ovjerimo titulu.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 mar 2011, 12:46

[youtube][/youtube] ne znam za vas ali ja sam se zaželio el classica :D
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 31 mar 2011, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 31 mar 2011, 12:49

Romariooo je napisao/la:kapiten puyol se za desetak dana vraca na teren kako stvari stoje, propustit ce bitne utakmice protiv viljareala i sahtara, ali kako se pise 100 posto bice spreman za revans protiv sahtara.

daj boze da bude ovako, i da bude spreman do kraja sezone jer sad kad nema abidala treba nam ko lijek, slijede teske utakmice u narednom mjesecu, dva el clasicca, pa onda i polufinale lige prvaka gdje cemo najvjerovatnije gledati jos dva el classica, ili dvomec protiv totenhama

messi se vratio i danas je na pregledima kod doktora pa cemo znati dal ce moci zaigrati protiv viljareala ili cemo i njega izgubiti

bilo kako bilo, ak ne bude jos i messija, protiv viljareala cemo pokazati jesmo li karakteri za osvajanje titule da i bez najbitnijih igraca kao sto su messi, puyol i xavi pobijedimo jakog protivnika i tako ovjerimo titulu.
ne daj Boze da Messi ne mogne igrati protiv viljareala,nadam se da ce se sto brze oporaviti Puyol jer nam zaista treba,Abidal takodje... ;) ;) Brz oporavak svima koji su povrijedjeni... :D :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 31 mar 2011, 13:16

kako smo samo masakrirala reala u ove tri sezone otkad je Pep trener, to je nehumano, ako prodju totenhama i ako se budu igrala 4 el classica i pobijedimo ih u svim, komotno mogu rasformirati taj svoj klub
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 mar 2011, 13:19

Romariooo je napisao/la:kako smo samo masakrirala reala u ove tri sezone otkad je Pep trener, to je nehumano, ako prodju totenhama i ako se budu igrala 4 el classica i pobijedimo ih u svim, komotno mogu rasformirati taj svoj klub
Ovo će biti najgori period Reala u istoriji duela sa Barcelonom od same pomisli da ih čekaju 4 derbija sa Barcom do kraja sezone niko se u Madridu ne osjeća lagodno :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 31 mar 2011, 13:43

Saurman je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:kako smo samo masakrirala reala u ove tri sezone otkad je Pep trener, to je nehumano, ako prodju totenhama i ako se budu igrala 4 el classica i pobijedimo ih u svim, komotno mogu rasformirati taj svoj klub
Ovo će biti najgori period Reala u istoriji duela sa Barcelonom od same pomisli da ih čekaju 4 derbija sa Barcom do kraja sezone niko se u Madridu ne osjeća lagodno :D
vidjet ces kad namjerno ispadnu od totenhama da se ne sramote vise
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 31 mar 2011, 14:02

kakve su traume realu nabijene, nedaju evo ni Sakiri da pjeva na Bernabeu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 31 mar 2011, 14:05

malo smirite strasti.Jesmo jaci ,ali toliko da ih pocjenimo nismo.
Prvo proci Shaktar pa onda mislit o polufinalu.a prije svega rijesit prvenstvo protiv Villarealla.

Ocel igrat Leo?

Sta je sa El Capitenom ? kad se oporavlja

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 31 mar 2011, 14:12

Andres je napisao/la:malo smirite strasti.Jesmo jaci ,ali toliko da ih pocjenimo nismo.
Prvo proci Shaktar pa onda mislit o polufinalu.a prije svega rijesit prvenstvo protiv Villarealla.

Ocel igrat Leo?

Sta je sa El Capitenom ? kad se oporavlja
ovo je jako bitno..
znam kad su se realovci napalili,pa su bili spusteni...e sad da oni nas nebi spustali,bolje malo se smiriti i cekati..
ove povrede su dosle u nezgodan trenutak,bas kada se prvenstvo pocinje lomiti,odsustvuje kapiten i abidal bez kojih odbrana nije ista..
onda messi upitan,al nadam se da ce malo zeleni zaigrati protiv viljareala i da ta povreda nije nista strasno.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 31 mar 2011, 14:14

evo citam sad da je Messi danas pregledan, nikakva povreda nije primijecena i bice sto posto spreman za viljareala

napokon dobra vijest
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

BIG
Kontakt:

Post Postao/la BIG » 31 mar 2011, 14:19

Znači aBd 4 puta po 5 golova u mreži Reala.
http://www.youtube.com/watch?v=A4IRDnDrXac

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.