Još kad je uzmeš peglat, nikad bokove poravnat, gore usko dole široko, odvratnePantelija je napisao/la: ↑10 jul 2024, 07:24100%mnon46 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 07:17Pa iskreno mi se ne daju pare na loš print i loš kvalitet materijala kakav je u fs, još podigli cijene pofino.ajdohordas je napisao/la: ↑10 jul 2024, 00:55
Ta priča je glupost.
Valjda je fazon da klub zaradi i da se u fan shopu pare ostave.
Uzeo zimus par majica sve su nakon pranja se smanjile i boju počele gubiti. Npr neke majice hz i dan danas imam a ima godina i godina
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- TurkishAirlines
Odlicno, imamo jos 60 dana da dovedemo dobre igrace i napadnemo evropu.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
2.00 3.25 3.30
Kvote
Kvote
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Ne bih da ti kontriram
Bubanja je zadnji vezni (ponekad štoper) visok 191 I potpuno različitih karakteristika od
Buljubašića koji je centralni vezni visok 180
Visine sam ti naveo da vidis da čak I fizički su to dva potpuno različita igrača.
Bubanja je trkač, radnik, koji zna lopte ali ne tako plemenit kao Buljubašić, pokriva velik dio terena, geometrijski izražajno dobar i taktički potentan I igra u prve dvije zone a Buljubašić u drugoj I trećoj (box to box).
On nikako nije zamjena za Buljubašića nit to može bit. Njih dvojica mogu skupa igrati I kompaktibilni su. Đorđević je puno bliži karakteristikama Buljubašiću iako je I on zadnji vezni, Krdžalić također može ući u taj krug zamjena kao I Mustafić I Julardžija - iako ni oni nisu isti tip kao Buljubašić a Bubanja baš nikako nije isti.
Ganja se Mudražija koji je taj tip igrača ako ovaj ode on će doći ili neko sličan.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
S obzirom da podizemo standarde lige s prodajom igraca ocekujem da se Buljubasic proda za 2 mil € plus 15%. Realno strasan je potencijal i ako se i ne proda ovo ljeto za tu cifru neka ga, samo ce rasti cijena..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne mogu reci da smo pasivni sto se tice igrackog kadra, nasi pregovaraju i zovu dosta menadzera/igraca ali je dosta njih na cekanju. Svi cekaju bolje opcije vani, mnogima dolazak u nasu ligu predstavlja korak nazad u karijeri. Nekad i skroz dogovoren igrac propadne poput Beciraja ili Vukotica.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 jul 2024, 21:48Ne brate. Mirvić najavio borbu za titulu. Samo ne znam kako je to nanijetio s postojećim kadrom.holyman je napisao/la: ↑09 jul 2024, 21:39Cim smo na Evropu krenuli u ovom sastavu to je otprilike to. Mozda dodje jos jedan novajlija.
Odmah su nam rekli da je 4. mjesto ili kup vrhunac za ovu sezonu.
Titulu mozemo uzeti ako je dogovoreno da b komponenta ove sezone mora uzeti titulu, drugacije necemo ni u top 3
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Još samo zvanična potvrda treba.
Kevin Viveros Topic
There is a verbal agreement between FK Sarajevo, @nacionaloficial and the player's circle
Now Kevin is waiting for the document to extend his contract with FK Sarajevo (similar case to what happened with Campuzano and Boca) and thus be able to travel to Medellin to join the green team for medical exams and preseason.
Kevin Viveros Topic
There is a verbal agreement between FK Sarajevo, @nacionaloficial and the player's circle
Now Kevin is waiting for the document to extend his contract with FK Sarajevo (similar case to what happened with Campuzano and Boca) and thus be able to travel to Medellin to join the green team for medical exams and preseason.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
dva transfer roka prodjose ,dva trenera tri sportska direktora a mi cemo u Evropu ,za koju smo se borili godinu za koju su neki platili otkazom, sa najmanje dva igraca koja ne igraju na prirodnim pozicijama
keremija lijevo i djurickovic stoper.
a jos gora opcija bi bila da lijevo igra durakovic na svojoj prirodnoj poziciji
od 4 pojacanja vjerovatno je da nijedan nece zaigrati,mozda djordjevic
na golu ce braniti covjek koji prosle sezone kad smo primili najvise golova bio rezerva a u jos losijem slucaju covjek koji nije branio 2 godine
pozitivno je samo sto su izasli novi dresovi i sto imamo para otici na ovakva gostovanja u 2024 god
keremija lijevo i djurickovic stoper.
a jos gora opcija bi bila da lijevo igra durakovic na svojoj prirodnoj poziciji
od 4 pojacanja vjerovatno je da nijedan nece zaigrati,mozda djordjevic
na golu ce braniti covjek koji prosle sezone kad smo primili najvise golova bio rezerva a u jos losijem slucaju covjek koji nije branio 2 godine
pozitivno je samo sto su izasli novi dresovi i sto imamo para otici na ovakva gostovanja u 2024 god
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Kako ti ne omrzne čovječe...TurkishAirlines je napisao/la: ↑10 jul 2024, 07:51Odlicno, imamo jos 60 dana da dovedemo dobre igrace i napadnemo evropu.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ovi su losi sto su dosli, iz perspektive velikog strucnjaka za transfere.. ovog covjeka ne treba citirati, tako je najlakse.ajdohordas je napisao/la: ↑10 jul 2024, 10:22Kako ti ne omrzne čovječe...TurkishAirlines je napisao/la: ↑10 jul 2024, 07:51Odlicno, imamo jos 60 dana da dovedemo dobre igrace i napadnemo evropu.
doduse meni je smijesan, pa razbijem dnevnu monotoniju sprdanjem s njim
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Može ova na poluvremenu
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Pa eto, rekla kazala, ali kako sam cuo da se samo od pojacanja kao solidan, onako dobar pokazao ovaj Djordjevic... Ostalo tanko. Pa sad, nekp je lijepo ovdje napisao, sansa da se sa ovim nacinom dovodjenja pogodi je 1/5 ...
Tu ne racunnam ovog veznog lokomotive jer je to ipak kvalitetno dobodjenje gdje samo neki problem igrac-klub-trener moze dovesti do toga da bude los.
A ovi ostali, ni jedan nije bolji od onoga sto smo imali. A nama je trebao dodatni kvalitet a ne kvantitet, jer smo, da poodsjetim ovu ekipu s posla, zavrsili 4. I otisli u evropu jer su finale igrali borac i zrinjski.
Tu ne racunnam ovog veznog lokomotive jer je to ipak kvalitetno dobodjenje gdje samo neki problem igrac-klub-trener moze dovesti do toga da bude los.
A ovi ostali, ni jedan nije bolji od onoga sto smo imali. A nama je trebao dodatni kvalitet a ne kvantitet, jer smo, da poodsjetim ovu ekipu s posla, zavrsili 4. I otisli u evropu jer su finale igrali borac i zrinjski.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Realno gledajuci, jako limitirana ekipa.
Al neka se bar "potuku" i daju sve od sebe.
Al neka se bar "potuku" i daju sve od sebe.
- FKS -
-
- Kontakt:
Sad mi gore tek kad pročita sva ta imena na jednom mjestu zajedno... 

-
- Kontakt:
Jbga nije se pametno radilo, na vrat na nos, osim dolaska Zekića ovo ostalo je tanko ili nedovoljno. Ali tako je kako je, nek se pofajtaju, dobar rezultat ostvare, pa kući nek se traži prolaz, ne treba praviti bauk od ovih kosookih. Do igrača je sve i kako se postave na terenu. A šansu imaju.
- Maroon1946
- Kontakt:
Mogli su ih makar poredat, oznojih se dok skontam dje ko ide